Şimdi Ara

Bugün aşırı utandığım olay lütfen akıl verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ünideyiz geçen yıl mart civarı bi kızla bakışmaya başladık ama cidden bakışıyoruz neyse bende geçen yıl sevgili yapmak istemiyordum bu yıla bıraktım eğer kimse kıza yürümesse ben yürür alırım diye ama tabi kı hala bakıyor ara sıra

Neyse okul bitti işte bu yıl tekrar açıldı dün arkadaşlarla okula girdik arka girşten onlar hızlı yürüdü gidiyordu biri sırtıma dokundu o kız şok olduk yemin ederim ama sakin kaldım çünkü hayallerim gerçek oluyordu

Selam dedi bende selam dedim birşey sorabilir miyim dedi bende işte off salaklık yaptım kıza dedim ki ya sormana gerek yok neden geldiğini biliyorum bende uzun zamandır sana bakıyorum zaten tanışmak için gelecektim dedim kız durdu şaşırdı bunu nerden çıkardın ya falan dedi sesini yükseltip ben sana bakmadım bile falan dedi ayrıca önde giden arkadaşın talatı soracaktım babası nasıl oldu biz konuşmuyoruz onunla dedi sonrada dönüp gitti az ilerde 3 kız herşeye şahit oldu falan aşıırı utanıyorum sınıftan çıkamıyorum bile lütfen bi akıl fikir verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O kizdan uzak dur tam egoistmis baktin la iste söylesene demi yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağla ezik seni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gerçekten yaşansaydı gülmekten altıma mıçardım orada olsaydım açık konuşayım

edit: yapacak bir şey yok kanka ne yapacaksın. öyle ezilip büzülmene gerek de yok yani yanlış anlamışsın boşver, büyük bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 18 Eylül 2019; 10:58:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kas adam

O kizdan uzak dur tam egoistmis baktin la iste söylesene demi yani
    hocam kız muhtemelen yaptığından pişman olup karılar tuvaletinde utancından gür ve şiddetli bir sesle ossurmuştur
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle sonra kalp kırınca osurma krizleri yasiyolar hastaneye gidiyolar

• quote:

Aynen öyle sonra kalp kırınca osurma krizleri yasiyolar hastaneye gidiyolar
    benim arkadaş var belediyede yeni işe girdiği zamanlarda bu kız hastalık hastasıdır hasteneleri sever falan sancı geçirmiş iş yerinde ölüyorum ambulans çagırın diye ortalığı birbirine katmış meğersem gaz sancısıymış sadece alt tarafı ossuruk için ortalığı biribriine katmış kız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Entry-Nick uyumu.
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Ajhdqkjdkaksjashoaiwqjosjqyroqid anemin ev 26.katta osurdugum zaman apartman sallaniyor ordayken kilit moda alıyom

• quote:

Ajhdqkjdkaksjashoaiwqjosjqyroqid anemin ev 26.katta osurdugum zaman apartman sallaniyor ordayken kilit moda alıyom
  • csb. konu kilit üye ban

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim bırak kız diceğini desin. Filmlerdeki gibi ne atraksyona girip dur ne diyeceğini biliyorum diyorsun. Senin suçun bence :D

• Türk kızı teklif etmez, böyle cevap verirsen seni böyle rezil eder.
  • Tw Scott kullanıcısına yanıt
    Bu adamın sevgilisi var

• Salak ayağına yatmak bazen iyidir hayat kurtarır. Unutma en büyük aşklar kavga ile başlar. Bence bu Bi işaret olabilir. Asla vaz geçme bakışma devam. Benim yaptığım gibi yaparsan dahada rezil olup yine de elde edebilir sin. Çiçekçi ayarla kızın adını soyadını yazsın okul da sınıfa kadar getirsin ama ders saatinde çalsın kapıyı amfi de kızın adını söyleyip çiçeği teslim etsin. Sonra bende olduğu gibi kağıdın altında senin adını görünce önce hoca fırça çeksin sonra da kız aldığın çiçeği başında paralasın. Sonra 10 sene geçsin aradan benim gibi 2 çocuğunuz olsun... Asla ama asla vaz geçme. Seviyorsan geç karşısına açık açık söyle okulda herkes bilsin senin ona olan duygularını ama asla ama asla kızda Bi ışık yoksa kesinlikle sır gibi sakla kendini

• Hiç güleceğim yoktu

• asdafwsafafg
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.