rom değiştiricektim eski romu sildim o andada cm7 iniyordu bilgisayara her neyse şimdi de farkettim hafıza kartı telefonda takılı kart okuyucumda bozuk. Bilgisayardaki dosyayı hafıza kartına usb ile boot menüde atma yolum var mı? Yoksa gidip kart okuyucu mu alıcam
bi kart okuyucu 3 lira-5lira
komşu yada tanıdıktada mı yok kart okuyucu rica edersin 2 dakkada atarsın
hiç olmadı komşunun birinden telefonu al o telefona tak kartı telefonu da pc ye tak telefonu kart okuyucu olarak kullan
bu ne manyak bir basliktir kardeşim...yanlışlıkla birini öldürdüm yardım diyeceksin zannettim...neyseki forumdaslae gıkını çıkarmadan yardım etmeye çalışmışlar...seviyorum bu forumu ya:)
Eğer telefon içinde rom yokken açılma ekranında takılmışsa;
1 -Telefonun bataryasını çıkart tak 2 -ses kısma tuşuna basılı tutarken açma tuşuna bas karşına bootloader ekranı gelecek, 3 -Orada recovery yazan yer var ona tıkla ve recovery ekranına gir 4- Telefon reocvery ekranına gelecek normal rom yüklediğimiz ekran yani.
5- Burada USB aygıtı olarak tanıt menüsü var. Kabloyu tak ona tıkla , telefonu usb bellek olarak görecek. Hiç kart okuyucusuna gerek kalmadan kartı falan çıkartmadan rom managerdanda dosya atabilirsin böylece.
6- Sonra tekrar standart rom yükleme işlemine devam et.
not: Telefonda açılma ekranında takılmadıysa ya da kapalı değilse yani recpvery ekranındaysan 4. adıma kadar olan şeyleri yapmana gerek yok 5. adımdan devam et :)