Bildirim
Çok yanlış bir şey yaptım lütfen yardım edin..

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bi kart okuyucu 3 lira-5lira -
komşu yada tanıdıktada mı yok kart okuyucu rica edersin 2 dakkada atarsın -
hiç olmadı komşunun birinden telefonu al o telefona tak kartı telefonu da pc ye tak telefonu kart okuyucu olarak kullan -
bu ne manyak bir basliktir kardeşim...yanlışlıkla birini öldürdüm yardım diyeceksin zannettim...neyseki forumdaslae gıkını çıkarmadan yardım etmeye çalışmışlar...seviyorum bu forumu ya:) -
Eğer telefon içinde rom yokken açılma ekranında takılmışsa;
1 -Telefonun bataryasını çıkart tak
2 -ses kısma tuşuna basılı tutarken açma tuşuna bas karşına bootloader ekranı gelecek,
3 -Orada recovery yazan yer var ona tıkla ve recovery ekranına gir
4- Telefon reocvery ekranına gelecek normal rom yüklediğimiz ekran yani.
5- Burada USB aygıtı olarak tanıt menüsü var. Kabloyu tak ona tıkla , telefonu usb bellek olarak görecek. Hiç kart okuyucusuna gerek kalmadan kartı falan çıkartmadan rom managerdanda dosya atabilirsin böylece.
6- Sonra tekrar standart rom yükleme işlemine devam et.
not: Telefonda açılma ekranında takılmadıysa ya da kapalı değilse yani recpvery ekranındaysan 4. adıma kadar olan şeyleri yapmana gerek yok 5. adımdan devam et :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X