Şimdi Ara

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun yalvarıyorum çok zor bir durumdayın yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antidepresan kullandım. Beynim durgunlasti okuduklarımi algilayamiom. Sürekli dikkatim dağılıyor. Kafam bilgileri kaydetmiyor. Söyleneni bile zar zor anlıyorum. Bırakalı 6 ay oldu hala geçmedi. Tek iyi huyu kafamı güzel yaptı hiçbir şeyi takmıyorum. Kaç senede geçer ya da böyle mi kalırım ömür boyu. Lütfen kullanıp da bu durumu yaşayan arkadaşlar bilgi verirler mi? Antidepresan kullanıp benim gibi uzun süre beyin durgunluğu yaşayan kişiler lütfen cevaplasınlar. Söyleneni bile net algılayamıyorum. Zor bir durum bir an önce geçmesi lazım ama hiçbir gelişme yok bırakalı 6 ay oldu. Acaba bu durum B12 takviyesi ile geçer mi ?

• Psikiyatri doktoruna gorun
    Ayrica doktorun demeden mi biraktin ilaci?
    Ben de 1 1.5 sene kullandim sonra kafam esti pat diye biraktim boyle sorun cektigimi hatirlamiyorum
  • Hocam doktora gitmen gerek burada nasıl yardım edelim
  • Kardeşim evvela geçmiş olsun diliyorum.

Fabrika malı sentetik şeyler ilaç değildir, vücudu ve ruhu mahveder. Tıpkı ot sarıp içmek ile fabrika malı bonzaiyi içmek gibi düşün.

Senin ve herkesin çaresini Allah tabiatta yarattı ve bizi de kimseye muhtaç etmedi. İlminden bize aktarmak için de peygamberleri vasıta kıldı. Son peygamber Hz. Muhammed'dir (sav) ve kıyamet kopana kadar da öyle kalacak. o yüzden, her derdinin çaresini Kur'an'da ve sünnette aramalısın, muhakkak var.

Bu doğru yolun sağlık noktasındaki bilgilerini Aidin Salih, Gerçek Tıp kitabında derledi, muhakkak temin etmeli ve baş ucu kaynağı yapmalısın. Param yetmez dersen senin için sipariş edebilirim veya 2008 baskısının pdf hâlini sana yollayabilirim.

Allah bedenimizi en güzel şekilde yarattı, biz çok oynamadıkça ayarlarıyla, kendini tedavi, müdafaa ve muhafaza ediyor bünyemiz.

Bu tedavi yolu hakiki tedavidir, pansuman tedbirler veya süründüren, bağımlı kılan sentetik maddeler değil. Yani tatbik edersen şifa bulacaksın, hastalığından eser kalmayacak. Sabretmen gerekecek fakat en güzel yanı şu; kimseye para ödemeyeceksin, kimse 'gel benim iksirlerimden satın al' demeyecek. Sabır da aç kalma esnasında lazım olacak sana, bu vesileyle bedenin ve ruhun temizlenecek. Temeli bu olmakla beraber yan tavsiyeler de var tabii ki.

Eğer istersen yaza da bilirsin, ama tedaviye niyetli olmak kaydıyla. Çünkü o pis hapları bünyene aldıkça ne ben ne de bütün cihan toplanıp sana fayda sağlayabiliriz.

• sende IQ problemi olabilir, psikolojik sorunla IQ yu karıştırma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keira- kullanıcısına yanıt

peki sen kaç IQ ile bu tespiti yaptın?

• barryallenn kullanıcısına yanıt

bak işine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keira- kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim benim ne ıq su ya nöronlar iptal olmuş benim. Sen IQ diyorsun insanda biraz acıma var illa beni gerizekali göstereceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafax4567 -- 27 Şubat 2021; 13:50:56 >
  • maliyeci18 M kullanıcısına yanıt
    Özelden bana yazar mısın yardımcı olmak için. Ben yazamıyorum mesaj engelim var sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.