Şimdi Ara

İlk buluşmada çiçek alınır mı alınmaz mı? ÇOK ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir konuştuğum hoşlandığım kızla bugün buluşacağız ve inanılmaz heyecanlıyım.içim içimi yiyor resmen.
    sizce ilk buluşmada çiçek almalımıyım yoksa almamalımıyım ? nolur yardım edin.

• Yapay Zekanın Yanıtı

İlk Buluşmada Çiçek Alınır mı Alınmaz mı?

İlk buluşmanızda çiçek almak, bir jest olarak görülebilecek zarif bir eylemdir. Ancak, çiçek alıp almama kararı, kişisel tercihlerinize ve buluştuğunuz kişinin kültürüne bağlıdır.

Çiçek Alınması Durumları:

• Özel Bir Gün ise: Yıl dönümü, Sevgililer Günü veya özel bir kutlama gibi özel bir günde çiçek almak uygun bir harekettir.
    • İlk Buluşma Akşam Yemeği ise: Resmi bir akşam yemeği ortamında çiçek almak, romantik ve düşünceli bir jest olarak görülebilir.
    • Kişi Çiçeklere Bayılıyorsa: Buluştuğunuz kişinin çiçeklere olan sevgisini biliyorsanız, bir buket çiçek almak hoşuna gidecektir.

Çiçek Alınmaması Durumları:

• Gayriresmi Bir Buluşma ise: Kahve içmek veya sinemaya gitmek gibi gayriresmi bir buluşma için çiçek almak aşırı resmi olabilir.
    • Kişinin Çiçeklerden Hoşlanmadığı Biliniyorsa: Buluştuğunuz kişinin çiçeklerden hoşlanmadığını biliyorsanız, çiçek almak yersiz olacaktır.
    • Bütçeniz Sınırlı ise: Çiçekler pahalı olabileceğinden, bütçeniz kısıtlıysa çiçek almak yerine başka bir jest düşünülebilir.

Alternatif Jestler:

Çiçek almayı tercih etmiyorsanız veya uygunsuz olduğunu düşünüyorsanız, ilk buluşmanızda aşağıdaki alternatif jestleri düşünebilirsiniz:

• Küçük bir hediye (kitap, mum, kahve çekirdekleri)
    • Elle yazılmış bir kart
    • Birlikte yapılacak bir aktivite önerisi (yemek pişirme dersi, yürüyüş)

Sonuç olarak, ilk buluşmada çiçek alıp almama kararı, kişisel tercihlerinize ve buluştuğunuz kişinin beklentilerine bağlıdır. Düşünceli ve uygun bir jestle karşı tarafı etkileyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alma tabii ki sana cicek alsalar mutlu olur musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz ona saçlarının guzel olduğunu ama bir dahaki sefere farklı tarz yapmasini söyle onunla ilgilendiğini dikkatli incelediğini anlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşlar kaç ona göre

• çikolatada al isteyelim direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: True Story

Yaşlar kaç ona göre

ben 24 o 23
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonnabeok

quote:

Orijinalden alıntı: True Story

Yaşlar kaç ona göre

ben 24 o 23

O zaman gönlüne eserse alabilirsin yaşlar oturmuş

• Alınmaz

• Ilk bulusma cicek alinmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

Alma tabii ki sana cicek alsalar mutlu olur musun?

sonuçta bana alsalar bu ne derim ama sonuçta o bayan ve belki mutlu olabilir diye düşündüm yanlış mu düşündüm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonnabeok

quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

Alma tabii ki sana cicek alsalar mutlu olur musun?

sonuçta bana alsalar bu ne derim ama sonuçta o bayan ve belki mutlu olabilir diye düşündüm yanlış mu düşündüm :)

Yanlis dusundun

• öyle bukette falan çiçek alınmaz ama 1 tane kırmızı gül götürürsen onu düşündüğünü değer verdiğini net şekilde belirtmiş olursun. (dikenlerini soydur kızın eline batmasın.)
  • Ilk bIlk buluşmada böyle çiçek filmi sağlandığı sen koçum

• Tek bir tane çiçek alsan güzel olabilir
  • gonnabeok kullanıcısına yanıt
    Al tabiki çiçek iyidir
  • Papatya al, hatunun dibi düşer
  • alınmaz. alacaksan da çelenk yaptır. hem loser gibi görünmezsin hem de havan olur. bastırdım parayı dersin.
    çiçek, arada sırada devam eden ilişkide içinden geldiğinde alınır.
    bir de özür dileyeceğin de.
    yalnız o zaman da cılkını çıkartmayın. bu defa da fazla para verdin diye azar işitiyorsun.
  • alma la sakın boşwer değmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.