Şimdi Ara

EVDE FARE VAR YARDIM EDİN [YAKALANDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler iki gündür görüyorum hemde 2 tane var birisi daha ufak. Çok tiksinirim ve korkarım bu farelerden çünkü geçmişte yaşadığım bi olay var o gündür korkarım. Bugün yapışkan aldık kurucam sabaha yakalarsam ss koyacağım siz yinede önerilerinizi eksik etmeyin nasıl öldürebilirim ?

Edit beyler sonunda yakaladim keratayi cok akilli cikti ac kaldi mecbur gitti heralde. Evet ss aldim yorumlara gore ss aticam midesi bulanan falan vardir diye atmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirKoR -- 14 Kasım 2015; 15:34:27 >

• Bizdede hamam faresi vardı zor attık evden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Çetin

Bizdede hamam faresi vardı zor attık evden
    köşeye sıkıştırarak veyahut el kolla yakalayamazsın, kur kapanı zehiri vs sabaha alır atarsın
  • Beyler iki gün oldu hala yakalanmamış bi öneri verin nasıl yakalarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirKoR

Beyler iki gün oldu hala yakalanmamış bi öneri verin nasıl yakalarım
    Nasıl bir ev la o
  • Alt tarafi fare la olmezsin birak yasasin hayvan ne istiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungScientist

Alt tarafi fare la olmezsin birak yasasin hayvan ne istiyosun
    fare ile nasıl bir olay yaşamış olabilirsin ki geçmişte..
  • quote:

Hocam ne yalan söyleyeyim korkuyorum ve çok tiksiniyorum ordan geçtiğini gördükçe. Küçükken hatırlıyorum hala ayağımın dibini lağım faresi gelmişti ben bağırmıştım annemler falan da vardı. O yüzden hiç tahammülüm yok bide iki tane var birisi daha büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirKoR

quote:

Hocam ne yalan söyleyeyim korkuyorum ve çok tiksiniyorum ordan geçtiğini gördükçe. Küçükken hatırlıyorum hala ayağımın dibini lağım faresi gelmişti ben bağırmıştım annemler falan da vardı. O yüzden hiç tahammülüm yok bide iki tane var birisi daha büyük

Bisey yapmaz bence ama zehirle en kotu
  • biz napalım la adres ver gelelim çıkaralım istersen ?
  • Beyaz Eşya almıştım beyaz eşyanın içinde fare yuva yapmış haberim yoktu şansa gece su içmeye kalktığım zaman görmüştüm komşulardaki kedileri topladım farenin olduğu odaya koydum malesef işe yaramadı... en iyi sonuç farelerin yerini tesbit edin cesur olan arkadaşlarınızı çağırın baskın yapın şafak vakti ... Köpekte olsa iyi olur
  • En iyisi yapışkanlı tuzak yapın,zehir kullanmanızı pek önermem çünkü zehiri yiyip kendi ininde ölme ihtimali var,bu yüzden ölüsü orda durunca hastalık vb. ortaya çıkabilir.
  • Cevap avatarında gizli dostum

[image]../../4.%20seri%20avatar/tank.gif[/image]
  • AirKoR kullanıcısına yanıt
    KAPAN VE YAPIŞKAN KESİN ÇÖZÜM (4-5 TANE YAKALADIM EVDE) KAPANA SİZ BASMAMAYA DİKKAT EDİN. YAPIŞKANA VE KAPANA PASTIRMA KOYUN BİRAZ BOL. SABAHA ALIR ATARSIN
  • Yapışkanlı tuzak kur.Kartonun üstüne bolca dök ve farenin yiyebileceği birşey koy.Kesin çözüm budur illaki yakalanıyor ama ona yapışık kalınca çok ciyaklar.Korkarım dersen birisi öldürür senin yerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

Yapışkanlı tuzak kur.Kartonun üstüne bolca dök ve farenin yiyebileceği birşey koy.Kesin çözüm budur illaki yakalanıyor ama ona yapışık kalınca çok ciyaklar.Korkarım dersen birisi öldürür senin yerine.
    ŞİMDİ ÖNCE PCNİ AÇIP MEHTER MARŞINI SON SES AÇIYORSUN VE FARENİN TÜYLERİ DİKEN DİKEN OLUCAKTIR OSMANLI RUHU KABARACAKTIR, SONRA TÜM ARKADAŞLARINI TOPLAYIP MEHTER MARŞI EŞLİĞİNDE YENİ ÇERİ KIYAFETLERİNİ GİYİP GELİCEKLERDİR. O ZAMAN İŞİ HALLEDEBİLİRSİNİZ.
  • FührerHitler kullanıcısına yanıt
    ya olm
  • Birşey vardı şimdi hatırladım.

Bunu sana söylemiyorum kimseye söylemiyorum şu lafı hatırladım.

Evde kaşar olunca fare olması normaldir.

• Onlar kısa sürede ciftlesip çoğalır evin her yerine yayilirlar. hepsoyle baş edemezsin en iyisi bir kedi al. ama kedi tekir olsun. (daha iyi oluyorlar bu konuda) ve kedi dışardan alınmış olsun. tekir ler her gün sokakta fare yakalıyor. kokusundan bile tanirlar, acimazlar.
  • Up!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.