Şimdi Ara

EVDE FARE VAR :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
10.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün okuldan eve döndüm ve oturma odasında otururken salondan mutfağa doğru fare geçtiğini gördüm.Şok geçirdim tabi,sonra bi on dakika sonra fare oturma odasına benim koltuğumun altına girdi ışık hızıyla,ardından karşı koltuğun altındayken odadan çıktım kapıyı üstüne kapadım.Akşam anneler geldi odayı didik didik ettik fare yok :(

Sorum şu ev müstakil üst kata çıkabilir mi
    Nasıl kurtulmalıyız yardım lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• o artık ortalığa çıkmaz mekanı bulmuş uyurken üstüne falan gelir artık
  • salonun ortasına peynir koy ve geldiğinde üzerine karton kutu vb. bir şey at.
  • nicki gökce diye damladım
  • Salça kutusu => içine sevebileceği bol kokulu bir yiyecek => tatlı mı tatlı aç bir kedi => doğal seçilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: micro1244

nicki gökce diye damladım

• quote:

Orijinalden alıntı: micro1244

nicki gökce diye damladım

Şurada ciddi bir şey söylüyoruz ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde garip bir cihaz buldum!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim bir arkadaşı ısırmıştı 2 hafta iğneye gitti.
  • Bir arkadaşın daha başına gelmişti, çareyi fare kapanı kurmakta bulmuştu.
  • kapan yada yapışkana ekmek falan koy ama elinle elleme maşayla koy elinle ellersen anlıyo gelmiyo kurnazlar
  • aynı sorunu daha dun gece tuvalette yaşadım. tuvalette önüme fare çıkmıştı beni görür görmez delikten kaçmıştı . kimseyede inandıramadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 26 Eylül 2013; 21:27:18 >
  • Koltuklarin altlarina bakin.Koltuklarin altindaki fileyi delerek koltuklarin icine yuva yapabiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Tyson

Koltuklarin altlarina bakin.Koltuklarin altindaki fileyi delerek koltuklarin icine yuva yapabiliyorlar.

Koltukları da kaldırdık ama yok :(,teşekkür ederim yine de

• Fare zehiri ya da büyük bir kartona sureceginiz yapiskanla kurtulabilirsiniz.eczanede ikiside satılıyor olsa gerek.

Fakat en iyi yöntem pencere ya da camdan cıkartmak.Her ne kadar kolay olmasada en mantıklısı bu.

Ayrıca 2.Kat olması bir şeyi degiştirmez.her yere cikarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *ExtraTechx* -- 26 Eylül 2013; 21:30:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim tuvalet deliğinin arasında da hamam böceği yaşıyor 2-3 senedir ölmedi arada kafasını uzatıp bakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ExtraTechx*

Fare zehiri ya da büyük bir kartona sureceginiz yapiskanla kurtulabilirsiniz.eczanede ikiside satılıyor olsa gerek.

Fakat en iyi yöntem pencere ya da camdan cıkartmak.Her ne kadar kolay olmasada en mantıklısı bu.

Ayrıca 2.Kat olması bir şeyi degiştirmez.her yere cikarlar.

Ya şaka mı bu ,peki ya yüzümüzü kemirirse ya da kulak?
    E nasıl uyuyacağız bu akşam filan of ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokcenika

quote:

Koltuklarin altlarina bakin.Koltuklarin altindaki fileyi delerek koltuklarin icine yuva yapabiliyorlar.

Koltuklarin altini kontrol ettiniz mi yirtik file var mi ? Ayrica kapiyi kapatmanin bi anlami yok ki.Fare kuyrugunun girdigi her delige girer.Kapi altindan rahatlikla gecer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lisnotjustice

bizim tuvalet deliğinin arasında da hamam böceği yaşıyor 2-3 senedir ölmedi arada kafasını uzatıp bakıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xPhoenixx

aynı sorunu daha dun gece tuvalette yaşadım. tuvalette önüme fare çıkmıştı beni görür görmez delikten kaçmıştı . kimseyede inandıramadım

:D ya of gri renkli bizim fare de 3.görüşümde emin oldum yani,yoksa uyduruyorum sandım :D
    Ama ya üst kata çıkarsa ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gokcenika

quote:

Koltuklarin altini kontrol ettiniz mi yirtik file var mi ? Ayrica kapiyi kapatmanin bi anlami yok ki.Fare kuyrugunun girdigi her delige girer.Kapi altindan rahatlikla gecer.

Evet yırttık baktım ama yok, bu arada keşke kapıyı üstüne kapattıktan sonra oraya gazete serseymişim kesin kaçtı gitti oradan.Yani şu an her yerde olabilir değil mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.