Bildirim
Evde garip bir cihaz buldum!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Led aydınlatmanın trafosu o. Sanırım tavan havuzu içinde led var ondan dolayı orada. -
tavan havuzu icerisinde yok, ama koridorda var. Isininca mi calisiyor bu alet? Koridorda harekete duyarli sensoru ampuller var. -
Farketmez zaten bir uçtan lede bağlı. Çalıştığı sürece ısınır ve fan çalışır. Sensör hareket algılayınca çalışıyordur. -
Hocam sen soyleyince kontrol ettim led kablo doseli alci kenarlik icerisinde, ama yanmiyor ledler, anahtardan bagli olamayabilir yarin kontrol edicem bi. -
Absürt cevaplar bekliyordum direkt söylemiş biri ne olduğunu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tamam regülatör falan olsa anlarım da LED trafosunu nasıl bilmezsin be hocam. Hiç mi kafelere çay içmeye gitmiyorsun heryer bundan dolu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üsteki arkadaş tüm sırrı bozmuş
Evdekileri çok yakından tanıdığına emin misin mozambik istihbarat ajanı olabilirler
Dinleme cihazı olabilir. Çok spesifik bir kasa çünkü daha önce hiç görmedim !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BU cihaz ortamdaki sesleri algılayamadığında, " sesli konuşun lan" feln da dyordur belki -
Ne dalga geçiyorsunuz acaba? Her insan bu işlerden cihazlardan anlayacak diye bir şey yok. Merak etmiş sormuş ne boş yapıyorsunuz.
Şahsa değildalga ortamına yazdım Yoksa ki he daim bilmeyenler içinmesaj yazmaktayız -
Hocam LED’ler direkt bağlı. Yanmama ihtimali ya yanlış bağlıdır yada LED’ler bozulmuştur. Ayrıca bu evlere takılanlara bazen kumanda olabiliyor. Oradan kapatıp açmak için. Belki öyle birşeydir. Led uçlarının gerilimini ölçmek lazım.
Kasayi yan yatir diye yazani gormedim...quote:
Orijinalden alıntı: general4242
Absürt cevaplar bekliyordum direkt söylemiş biri ne olduğunu
quote:
Orijinalden alıntı: karafetva
Şahsa değildalga ortamına yazdım Yoksa ki he daim bilmeyenler içinmesaj yazmaktayız
Sanırım sizi tanıyan biri koymuş, ing bildiğinizden tüm etiketleri sökmüşler :D. -
Ledler bagli kontrol ettim, elektrik bilgim sadece priz montaji ile sinirli oldugu icin olcum vs yapamadim. Dugmeden acinca belli bir sure sonra sogutmaya geciyor ama ledler asla yanmiyor. -
Şerit led görünümlü > SinekSavar böyle büyük beslemesi olduğuna göre diğer haşere ler içinde etkili demekki -
200-300 liralık bir tesisat var şuan evinizde ve çalışmıyor. Bence çok şey kaybediyorsunuz. Ledlere giden kablonun çıkışına elektrik geliyor mu bi bakılması lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- punta makinesi yapımı
- apple uluslararası garanti türkiye"de geçerli mı
- en iyi jeneratör markaları
- anahtar priz montaj fiyatı
- evlerde ana sigorta kaç amper olmalı
- rux robot
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X