Beyaz epoxy bakır plaket nereden temin edebilirim?
Bir kaç farklı yerden aldım hep kahverengi gönderiyorlar arada denk geliyor çoklu alımlarda ama bir türlü bulamadım satan yer. Kahverengi olanlar kalitesiz oluyor genelde. Bulabileceğim bir yer varmı internet üzerinden?
TDA7293 clip problemi
Merhabalar elimde Behringer B208D kolon var fakat içinde bulunan tweeter hariç ses vermiyor ve hoparlör uçları boşta dahi olsa sürekli clip ledi yanıyor. İçerisinde TDA7293 entregresi var sorun ne olabilir gözle kontrol edince her şey normal gözüküyor.
KZ DQ6S kulaklık sorunu
Merhabalar, yaklaşık 1 yıldır kullandığım ve yakın zamanda farkına vardığım KZ in-ear kulaklığın garip bir şekilde içinden yapışkan tarzında bir sıvı akmaya başladı. Ses kalitesini etkilemiyor. Ne olmuş olabilir?
KZ DQ6S YAPIŞKAN SIVI SORUNU
Merhabalar, yaklaşık 1 yıldır kullandığım ve yakın zamanda farkına vardığım KZ in-ear kulaklığın garip bir şekilde içinden yapışkan tarzında bir sıvı akmaya başladı. Ses kalitesini etkilemiyor. Ne olmuş olabilir?
Proteus'ta solder mask çıktısı nasıl alabilirim
Yeşil olarak çıktı alıp laminasyon kullanarak devreyi kaplamak istiyorum daha önce deneyen varmı?
Sony fh85 sorunları.
Elimde Sony fh85 den çıkma STK amfi devresi var fakat hiçbir şekilde ses alamadım devrenin hangi kısmı ses sinyal girişi olabilir?
Güç kaynağı yanan elemanlar
Merhabalar bugün PC güç kaynağına elektriği verir vermez duman attı ve yanık kokusu geldi yanan elemanlar :
- C5027
- C945
- 600-700 ohm arası 1/8w direnç
Düzgün çalışan PC 5 dk arayla fişin çıkartılıp takılması ile oluşmuş.
Bu neden olmuş olabilir ve C5027 muadili nedir ?
Şarj aleti yavaş şarj ediyor , pil yüzdesi sarjdayken düşüyor
Pot değişimi uğultu sorunsalı (Marshall amp içerir)
Wifi aradaki mesafe fazla .
|
Son Giriş: 43 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 872
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.387 (Bu ay: 199)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 132 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware