Sony fh85 sorunları.
-
-
B
u şekilde bağlamanız lazım
-
Eve doğru bağlantı bu şekilde. Bende böyle bağlamıştım. Sorun headphone yazan devreyi karttan sökünce devre çalışmıyor tekrar takınca düzeldi çok güzel sesi var :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir başka sorun radyo katı istasyon bulamıyor . Aksam fotograflarini koyacağım.
kırmızıyla işaretlediğim yeleri kısa devre yapın o zaman kulaklık çıkışını söksenizde ses alırsınız
-
-
Sorunu varible kondansatör değişimi ile çözdüm. Sıra geldi kaset kısmına.
Bende de kaset arızalı 1-2 set var. Kaset kullanılmadığından hiç ellemiyorum.
-
Doğrudur hocam bu seti beğendiğim için komple sorunsuz çalışsın istiyorum tuner kısmı daha hallolmadı. Varyabl kondansatörü değiştirince alt dönen kısım ipe bağlı plastik parçaya tam yetişmiyor kısa geldi ve stereo sorunu var.
Muhakkak anten takın veya anten girişine 40-50 cm kablo bağlayın.
Anten bağlantısını doğru yerden yaparsanız temiz stereo yayın dinlersiniz
Kontrol için RF çipinin veri bilgisine internette bakın. Yanlış anten bağlantısı yapmamış olursunuz.
-
Orijinal antenini tam açtığımda yaklaşık 1 metre uzunluğa denk geliyor stereo yayın için yetersizmidir. Kart üzerinde 2 adet entegre var biri LA1260 diğeri ise LA1410 hangisi RF çipi olabilir nasıl anlayacağım?
LA1260 AF/RF olarak çalışıyor.
Şemaya göre LA1260-LA1185 (Anten kuvvetlendirici) ikilisi çalışmakta;
LA1185 1 ci pin Anten girişidir.
Yeşil ok ile işaretlediğim. Yeşil-Beyaz-Kırmızı kablo Anten kablosudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 7 Aralık 2022; 0:4:25 >
-
Stereo kısmı halloldu, kaset kısmını ne yaptıysam çalıştıramadım. Enerji verince hiç tepki vermiyor.
Kaset zaten kullanılmıyor. " Çalışmasa da olur " derim...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X