Şimdi Ara

Eve kedi girdi çıkmıyor beyler YARDIM! [ÇIKTI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler apartmana girmiş bu millet düşmüş peşine. Kapı boyuna kadar zıplıyor diyolar. Fena ısırıyo tırmalamıyoda direk ısırıyo muhtemelen korkutmuşlar hayvanı.Yatak odasında en ücra köşeye girdi nasıl çıkarıcaz.Peynir falan verdim nafile.

Edit: Yatağı komple aşağı çektim salona kaçtı birden havaya kalktı 2 ayaklarıya durdu biraz sonra kaçtı gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 5 Kasım 2014; 17:40:47 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eve Giren Kedi Nasıl Çıkarılır?

Bir kedi, farkına varmadan evinize girmeyi başarabilir ve çıkmak konusunda isteksiz olabilir. Bu durum can sıkıcı ve stresli olabilir, ancak kedinin güvenliğini sağlayarak onu sakin ve nazikçe dışarı çıkarmak için adımlar atabilirsiniz.

Kedinin Girdüğü Yer: Kedinin eve veya apartmana nereden girdiğini belirlemek önemlidir. Bu, çıkış yolunu bulmasına yardımcı olacaktır.

Kedinin Barınma İhtiyacı: Kediler genellikle saklanabilecekleri ve güvende hissedebilecekleri yerleri tercih ederler. Dolapların altını, yatakların altını veya tenha köşeleri kontrol edin.

Giriş Noktasının Kapatılması: Kedinin girdiği yer bulunursa, o noktayı geçici olarak kapatın. Bu, kedinin dışarı çıkmasını engelleyerek sizi takip etmesi için yönlendirecektir.

Sabır ve Sakinlik: Kediler strese ve baskıya karşı hassastır. Onu dışarı çıkarmaya çalışırken sakin ve sabırlı olun. Yavaş ve nazik hareketlerle yaklaşın.

Yiyecek ve Su: Kedileri çekmek için bir kase yiyecek veya su dışarıya yerleştirin. Kediye, dışarı çıkmasının yemek ve içecek ödülüyle ilişkilendirildiğini gösterin.

Isı: Kediler sıcaklığa çekilir. Dışarıya doğru bir ısı kaynağı (örneğin, sıcak bir lamba veya ısıtıcı) yerleştirmeyi deneyin. Bu, kediyi dışarı çekmeye yardımcı olabilir.

Profesyonel Yardım: Yukarıdaki adımları denedikten sonra kedi hala çıkmak istemiyorsa, profesyonel bir hayvan yakalayıcı veya veterinere başvurun. Kedinin güvenli bir şekilde yakalanmasını ve dışarı çıkarılmasını sağlayabilirler.

Sokak Kedilerinin Eve Girme Sebepleri:

• Barınak veya yiyecek arama
    • Tehlikeden kaçınma
    • Sıcaklık veya soğuktan korunma
    • Güvenli bir doğum yeri arama
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eve kopek sok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eve fare sok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer tehlikeliyse veteriner falan çağırıp şu uyuşturucu tabancayla sakinleştirici iğne yapılmalı bu zahmetli olur dersen kalın fırın eldivenlerinden bulup ellerine geçireceksin birde kedinin yüzüne zarar vermemesi için maske gibi bişey geçirecen eğer güneş battysa ışıkları falan kapatıp yakalamaya çalışacan. bizim kuş vardı kafesten çıkarınca girmek bilmezdi ışıkları kapayınca hareket edemiyodu elime alıp kafese koyyodum bi fikir olabilir belki ...
  • Işıkları kapatmana gerek yok kediler karanlıkta mükemmel görür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • et ver bak nasıl geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Işıkları kapatmana gerek yok kediler karanlıkta mükemmel görür

araştırdım evet haklıymışsın gece çok iyi görüyolarmış

hürriyet gazetesinden alıntı:

Kedilerin görme yeteneği üzerinde uzmanlaşmış olan Fransız veteriner Didier Schmidt-Morand, kedilerin renkler konusundaki bu eksikliği üzerine şunları söylüyor:

‘‘Kediler, biyolojik olarak geceleri yaşamak için programlanmış hayvanlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim apartmanada kedi girmişti merdivenin altına girdi çıkmıyor süpürgeyle ittiriyoruz tıslıyodu korkuyoduk tabiki bizde sonra apartmanın kapısını 1 saat açık bıraktık kendi çıktı gitti
  • Ona patronun kim olduğunu göster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.