Şimdi Ara

Sakal ve Bıyığı gürleştirmek için neler yapılmalıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
39.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yaşım 21 olacak 2 ay sonra. Aşağıda resmini gösterdim o yer haricinde yüzümün her yerinde sakalım çıkıyor. Çıkıyor ama özellikle bıyık ve cücük kısmı oldukça seyrek ve açık renkli. Şöyle siyah olsa belli olacak ama değil. Bu sakal gürleştirmek için kimisi her gün jiletle traş ol diyor, kimisi sarımsak sür diyor, kimisi buz sür diyor herkes bir fikir yürütüyor. Bu konuda sizce yapılacak en doğru adım nedir ? Gerçekten sıkıldım böyle kirli sakallı gezmekten. Şöyle bıyık kısmı çıksa oralar siyah siyah uzasa daha güzel görünüm elde edeceğim. Sizin uygulayıp işe yarayan yönteminiz var mı ?

Sakal ve Bıyığı gürleştirmek için neler yapılmalıdır ?

• Resmi paintlemi çizdin
    Saç kısımları hiç olmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Resmi paintlemi çizdin
    Saç kısımları hiç olmamış

Aynen onla çizdim.

• Hala guluorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yapacak bir şey yoktur
  • Millet seyrelsin ister bu gelmis gurlessin diyo hey allahım

• Güzelce traş olduktan sonra sarımsak sür. Yenilerini çıkarmaz ama güçlendirir. Daha hoş görünür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamamen genetik , 3 yıldır jilet vuruyom seyrek ve belli yerler çıkmıyo , adam hic jilet vurmamış sparta gibi sakalı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 15 Kasım 2016; 14:42:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

Millet seyrelsin ister bu gelmis gurlessin diyo hey allahım

Evet birader gürleşmesini istiyorum. Bu durumda seni bağlamaz. Fikrin varsa söylersin fikrin yoksa boş yapmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Güzelce traş olduktan sonra sarımsak sür. Yenilerini çıkarmaz ama güçlendirir. Daha hoş görünür.

Hocam bu sarımsağı da çoğu kişi yalan diyor. Ne bileyim bir etkisi yoksa hem yüzümü yakmanın hem sarımsağı israf etmenin anlamı yok diye düşünüyorum. Sende bir işe yaradı mı ?
  • jiletle traş olduktan sonra sarımsak sür ve birazda buz

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

jiletle traş olduktan sonra sarımsak sür ve birazda buz

He tuzu da sürüyüm iyice yakayım aynen.
  • Lan.asdgsdfsa
    Nerden taniyomlan ben bu babyface i

Facebook girmek için face yazip yanlışlıkla gorsellerde aratigginda ki foto mu bu

• Bahsettigin noktalarda ufak tuylenmeler varsa sakal serumu ise yarayabilir tüylenme yoksa ve hicbir sey sonuc vermezse sakal ektirebilirsin kesin cozum.

• Düzenli jiletle tras ol ve sarimsak sür farkı göreceksin .

• Yeni bir şampuan çıkmış onu dene

• quote:

Orijinalden alıntı: dcq.234

quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Güzelce traş olduktan sonra sarımsak sür. Yenilerini çıkarmaz ama güçlendirir. Daha hoş görünür.

Hocam bu sarımsağı da çoğu kişi yalan diyor. Ne bileyim bir etkisi yoksa hem yüzümü yakmanın hem sarımsağı israf etmenin anlamı yok diye düşünüyorum. Sende bir işe yaradı mı ?

Evet hocam 1-2 ay önce iplik gibi çıkıyordu şimdi sert ve düz çıkıyor. Benim hoşuma gitti. Dikkat etmen gereken nokta sakalları artırmıyor güçlendiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 15 Kasım 2016; 19:27:22 >
  • 2 yıldır tıraş olurum bu sene ara ara uzatayım diyorum ıı çıkmıyor çok seyrek.olaun sakalı çok sevmiyorum zaten. Kimine feci yakışıyor kimine yakışmayacağını sakal kendi belli ediyor zaten, seninki de öyledir yani sakalın kes beni olmaz sende durmam diyor olabilir 😀😀

• hacı bu keller saç çıksın diye sarımsak sürüyorlar kafalarına. sen de o bölgelere biraz sürsen gürleşir belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Afrika sucugu

Lan.asdgsdfsa
    Nerden taniyomlan ben bu babyface i

Facebook girmek için face yazip yanlışlıkla gorsellerde aratigginda ki foto mu bu

denedim harbi çıktı :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.