Şimdi Ara

Sakal ve Bıyığı gürleştirmek için neler yapılmalıdır ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
39.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sarımsak + Badem yağı en bilinen doğal yöntemdir 15 dakika yüzünde bekletip yıkayacaksın sonra bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

Sarımsak + Badem yağı en bilinen doğal yöntemdir 15 dakika yüzünde bekletip yıkayacaksın sonra bu kadar

Onu nasıl yapacağım hocam? Sarımsakla beraber mi badem yağı süreceğim yoksa ayrı ayrı mı?

• dcq.234 D kullanıcısına yanıt
    Evet sarımsağı ortadan ikiye kesin sonra da yüzünüze iyice uygulayın daha sürdükten hemen sonra yüzünüzün çok yanmaması için badem yağı sürün ayrıca besleyici özelliği de vardır sadece parlatmaz. Bunları yaptıktan sonra 15 dakika bekle süreyi geçirme yoksa sakal köklerine zarar verebilirsin.

• Hortlatmak istiyorum aynı durumdayım.

Resimde görülen yerlerde su an sakal yok. Diğer yerlerde cıkıyor yalnız yeterince gür ve siyah değil.Sarımsak yöntemini 5 gündür deniyorum. 1 ay sarımsak yöntemine devam edeceğim. Acaba sarımsak yöntemiyle istediğim gürlüğe kavuşabilir miyim. Yaşım 20

• genetik.

var olan daha gur ciksin istiyosan badem yagi falan kullan.hindistan cevizi yagi da olabilir ama pahali.

• EdwardNorton kullanıcısına yanıt
    Sarımsak işe yaramaz mı diyorsun var olanı gürleştirmeye?

Babamda sakallar baya sert ve gür. Beklesem benimki de o gürlükte olacak belki ama beklemek istemiyorum.

• Ramparapam kullanıcısına yanıt
    sarimsak cok duydum ama denemedim bi fikrim yok.dediklerim de kuaforlerde oyle sac maskeleri kullaniyolar belki sakala da fayda eder diye dusundum.

• quote:

Orijinalden alıntı: EdwardNorton

sarimsak cok duydum ama denemedim bi fikrim yok.dediklerim de kuaforlerde oyle sac maskeleri kullaniyolar belki sakala da fayda eder diye dusundum.

Teşekkürler badem yağını da denicem sarımsağı uyguladıktan sonra. 1 ay sonra sonuçları yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramparapam

quote:

Orijinalden alıntı: EdwardNorton

Teşekkürler badem yağını da denicem sarımsağı uyguladıktan sonra. 1 ay sonra sonuçları yazarım.

Alıntıları Göster
    Son durum nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Genetik olduğu için yapacak bir şey yok. Özellikle seyrek bıyık çok kötü duruyor.

• Badem yağı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.