Şimdi Ara

ilk sakal traşı nasıl olmalıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaşım 17 lise 3 öğrencisiyim faullerimin altında siyah siyah sakallar var.Jiletle kesmeyi düşünüyorum sizce hangi jileti kullanmalıyım permatik olur mu mesela ?

• bilgisi olan yardım etsin lütfen.
  • berberine danış.
  • aslında yaşım 17 ye geldi zaten bi jilet alıp evde sakal tıraşı olsam olurmu nasıl yapmalıyım sizce ?
  • Şimdilik jiletten uzak dur .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden ki saç traşı olduktan sonra sakalları da aldırıyorum makine ile ama 1-2 hafta sonra yine çıkıyor faullerin altından çeneye kadar kesmem gerekmezmi ne yapmalıyım ?
  • makine falan hikaye..ilk kesim'ide dini ritüel'e dönüştürme. .al 5li blue 3 traş jileti, yanına traş köpüğü, veya sakal fırçası ve arko traş sabunu. köpürt. sür jileti.

lüks mü takılmak istiyosun? al paco one million'un traş losyonunu sür çık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 9 Ocak 2014; 20:50:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tavsiyem faullerin altındaki kısmı alabildiğin sürece makine ile al. Ne güzel makine ile aldın mı 1-2 hafta sonraya cıkıyormuş. Jilet ile 2 günde bir cıkıcak keşke erken vurmasaydım jileti diceksin. Makine bir süre sonra almamaya baslıcak sakal sert gelecek cünkü işte o zaman jilete vurucaksın...jilete vurduğundada sadece cıkan yerlere sür gereksiz yerlere sürme......
  • şuan sadece faullerin altından çeneye kadar bide çene altında var sadece oraları mı alayım bide bir şey sorucam bu sakallar faullerin altından beri aşağıya doğru kesiliyor değil mi arkadaşlar bi yardım ederseniz sevinirim.
  • tüyün hangi yöne doğru çıkıyorsa jileti de o yüne süreceksin ancak makine ile tam tersi olacak...
  • bide benim bu faullerin altında sakalların çıkmaya başladığı yer ile faul arasında küçük bir boşluk var ve faulleri makine ile aldırmıştım acaba ondan dolayı olabilir mi ve uzayınca düzelir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedocan55 -- 15 Ocak 2014; 16:07:51 >
  • bilader sakalı yukardan aşağı dik bi şekilde kes aşşağıdan yukarı kesme yada yan yan bak yamuk çıkar sonra pişman olursun
  • up
  • bide arkadaşlar benim faullerin altında ve çenede sakal var sadece buralardaki sakalları mı almalıyım yoksa faullerden beri çeneye kadar kesmeli miyim yardım edin lütfen.
  • Jiletten uzak dur, makine ile bütün yüzü alabilirsin sorun olmaz
  • Kardeşim ben henüz bilmiyorum ama abimden gördüğüm kadarıyla (yaşı 24) o yaşlarda jiletten uzak duruyordu ve makineyle 3-4 güne bir alıyordu. Kullanmak istersen sen bilirsin ama jiletle şimdi alırsan çok sık tıraş olman gerekirmiş. (bunu abim ve babam söylüyor, babam berber)
  • En krali jilettir alacaksin 3 basliyi babalar gibi keseceksin sakalini.kil mil cogaltma isi yalan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 3 Şubat 2014; 2:11:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sakalları faullerin altından başlayarak çeneye kadar kestim yanaklar dahil ama geç uzuyor.Bide insan sakal bırakınca karizma oluyor hoşuma da gidiyor onun için çıkmasını istiyorum önerisi olan varsa yardım edin şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.