Şimdi Ara

Eve güvercin girdi beyler yardım SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler dün balkon kapısı açıktı hava sıcak diye muftağa su içmeye gittiğimde bu kuş içeri girmiş ne yapayım kutuya su bulgur falan koydumda ne yer bilmiyorum tam
    cinsi falan ne bi yardımcı olabilir misiniz? Bide sinek gibi bişi vardı kanadında yapışık alamadım saklanıyor zararlı bişimi fotosunu cekemedim ama normal sinek gibi bişidi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enforcer26 -- 30 Mayıs 2014; 13:32:22 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eve Güvercin Girmesi

Bir güvercinin evinize girmesi, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilecek yaygın bir durumdur.

Eve güvercin girmesi, genellikle hayırlı bir işaret olarak kabul edilir. Halk arasındaki inanışa göre, güvercinler barışın, mutluluğun ve umudun sembolüdür.

Güvercinler, barınak ve yiyecek arıyor olabilir. Evinizin penceresi açık olabilir veya çatısında bir delik olabilir. Ayrıca, kuş besleyicilerine veya dışarıda bıraktığınız yemek artıkları da güvercinleri çekebilir.

Eve giren bir güvercinle karşılaştığınızda sakin kalmanız önemlidir. Güvercinlere zarar vermemelisiniz, çünkü bunlar yabani hayvanlardır ve korunmalıdır.

Güvercini nazikçe dışarı çıkarmak için pencereleri veya kapıları açabilirsiniz. Güvercin çıkmıyorsa, bir hayvan kurtarma merkezine veya profesyonel bir kuş uzmanına başvurabilirsiniz.

Evinize giren güvercinlerin dışkılarının çeşitli hastalıklara neden olabileceğini unutmamak gerekir. Bu nedenle, dışkıları derhal temizlemeniz ve elinizi iyice yıkamanız önerilir. Ayrıca, güvercinlerin yuva yapmasını önlemek için evin çatısını ve pencerelerini düzenli olarak kontrol etmeniz faydalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bizde besliyoduk bunlardan acaip mıcıyor bunlar.yaralı güvercin aldık 2 hafta besledik uçunca serbest bıraktık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. eneox -- 30 Mayıs 2014; 11:36:11 >
  • Mangalda ne güzel olur şimdi bu. Değil mi kanki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 30 Mayıs 2014; 11:35:41 >
  • Napıcaksın ya kuşceyizi sal gitsin
  • o paçalı güvercinmi birde bulduru ılık suda ıslatıp vermeyi dene
  • Balkona tekrar koydumda ucmuyor bide bugün hava baya kötü kapı açık olunca içeri geri giriyor :D
  • Bu evcil kus. ya hasta yada cok ac. Beslemeden sakin salma. buyuk ihtimal aciktigi icin girdi eve. git bugday al kuscu varsa yakinda.
  • Bize de arada giriyor . Hatta bi kere hem kusa zarar gelmesin hemde cok korkmasin diye su kisisel güvenlik icin kullanilan elektro sokla ustune yurumustum. Tam yanimdan gecerken verdim elektirigi , kus bi anda hareketsiz kaldi dustu. Sonra bende ozgur biraktim 5.kattan ama ucmadi dustu. Sonra assagida bulunan kediler bunu yedi. Nerde hata yaptim anlamadim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chechnya -- 30 Mayıs 2014; 11:38:45 >
  • hemde beyaz koş koş ne bekliyon piyango bileti al hemen...
  • Bizimde pencereye iki yumurta bırakmış. Üstündeyyatıyor birkaç gündür
  • Kedi getir kaçar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulguru ıslattım koydum suda koydumda yiyip yemediğini tam bilemiyorum ama şuan iyi görünüyor
  • oha gözlere bak 3 harfli olabilir.dikkat et.
  • takla atıyomu takla?
  • valla takla falan atmıyorda saldım eve oda oda geziyor acayip sülalesi rahat kutuya koydum ama acayıp mıcıyor :D
  • Kuş pazarına götürüp sat ,iyi para verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

Kuş pazarına götürüp sat ,iyi para verirler.

Bunlari en fazla 20 liraya aliyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tepeli evcil güvercin bu, güzel para edebilir cinsine göre kuşçularda. kanadında gordüğün ise at sineğii zararlı değildir ancak yinede onu bulup öldürün yada kovun çünki kuş için zararlı.
    Bu kuşlar evcil olup dışarda yaşayamazlar, ya kedi köpek kapar yada çoluğa çocuğa oyuncak olur.Yazık yav.
  • merakı olan birine ver yada birine sat

dışarda yaşayabilecek bi tip değil bu
  • Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşekkürler.sineği çıkarttım biraz zor olduda neyle besleniyorki bunlar bulgur ıslatıp verdimde.
    ne yapayımki şimdi kafes alıp besliyimmi yoksa sahibinin gelmesinimi bekliyim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.