Şimdi Ara

Pazardan hamsi aldım ama bir sorum var ( ACİL ) SS GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta da almıştım ama bu sefer bir farklılık var

Balık parlak ve gözleri canlı duruyor ama sanki kafasını ayıkladığımız yerin altı yani karnındaki pullar sökülmüş gibi hepsinin ( 1 kilo balık )

Sanki kolay ayıklansın diye pürüzlü bir zemine sürtmüşler bazılarının barsakları bile gözüküyordu

Bu normal birşey mi nedir olayı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 1 Mart 2014; 19:45:00 >

• Up
  • kilosu kaça hocam
  • Hamside herhangi bir temizleme işlemi yapılmaz, kasada falan taşınırken sürtünmeden dolayı olmuş olabilir.
  • Kilosu 5 tl, hepsinin karnını altı aşınmış gibi bazılarının barsakları da çıkmış, 3-4 tanesinin solungaçları da dışarda
  • ye gitsin ya kadın gibi uğraşıyorsun
  • SS at bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .
     Pazardan hamsi aldım ama bir sorum var ( ACİL ) SS GELDİ Pazardan hamsi aldım ama bir sorum var ( ACİL ) SS GELDİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buzluktan çıkarmış vermiş işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRCTYLN

Buzluktan çıkarmış vermiş işte

Bu aşınmaların nedeni buzlukta olması mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

.
     Pazardan hamsi aldım ama bir sorum var ( ACİL ) SS GELDİ Pazardan hamsi aldım ama bir sorum var ( ACİL ) SS GELDİ

kedi ısırık almış

• quote:

quote:

Olabilir, buzluktan çıkarıp buzunun çözülmesi için suda bekletirse böyle soyulur.
  • quote:

quote:

quote:

Olabilir, buzluktan çıkarıp buzunun çözülmesi için suda bekletirse böyle soyulur.

En zayıf noktası da karnını altı olduğu için mi ilk oralar soyulmuş ? Kesin mantıklı bir cevap almadan bu balığı yemeyeceğim hocam :D

• Sizden once kedileri doyurmuslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 1 Mart 2014; 19:56:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar pimpirikli olma soyulmuş diye ne olacak ye gitsin,balıklar birbirine kamasutra yaparken mi soyuldu
  • -bizim aldığımız böyle olmuyordu ama bir sorun yok gibi. yiyebilirsiniz bence, afiyet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cin

-bizim aldığımız böyle olmuyordu ama bir sorun yok gibi. yiyebilirsiniz bence, afiyet olsun.

9 Mart Büyük Gün!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yiyin gitsin hocam
  • Attım balıkları, ayıklanırken parça pincik oluyor. 1-2 yeri de aradım sülaleye acil durum çağrısı yaptım. Sonuç bozuk dediler
  • quote:

Geçen hafta da almıştım ama bu sefer bir farklılık var

Balık parlak ve gözleri canlı duruyor ama sanki kafasını ayıkladığımız yerin altı yani karnındaki pullar sökülmüş gibi hepsinin ( 1 kilo balık )

Sanki kolay ayıklansın diye pürüzlü bir zemine sürtmüşler bazılarının barsakları bile gözüküyordu

Bu normal birşey mi nedir olayı ?

Onlar survivor adasındaki finalistler

martılara sürttüre sürttüre kıl payı kurtulmuşlar (martılar yakalamaya çalışıp kıl payı kurtulunca gagaları sürtüyor yanlış anlaşılmasın)

ondan öyle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.