Şimdi Ara

Beyler flört döneminde nasıl mesajlaşcaz ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
5
Favori
12.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arada naber yazıyorum kıza ordan dizi müzik vs konusuyoruz.başka ne yazayım olm?

friendzone da yemek ıstemıyorum.arada niyetimi belli de etmek istiyorum.

kız pek konu açmıyor ama geç de yazmıyor.dizi müzik gibi konulardan yürüyünce kız öneri falan veriyor vs.

ama ne bileyim baska ne konusulur olm mesajta? üni son sınıfız.sınavlardan falan bahsetmekte istemiom pek friedzone yerim diye.

kıza naber diyorum iyi sen diyor? nasıl gidiyor diyorum iyi ya işte finallerde ugrasıyorum diyor bu ne olm?

• Öncelikle kızla ilgili yeterli istihbarata sahip misin? Takığı, kırığı var mı?Mesajla da olmaz, yeterince konuşmuşsunuz zaten kızı hem etkileyebilmek, hemde güven vermek için gerçekte görüşmen lazım. Şekil şemal, kılık kiyafet düzgün olsun, Okulda öğle yemeği ayağına yanına git cool takıl. Abartı yapma hiçbirşeyi espirilere gülüyor mu, mümkün mertebe gözlerine bak, vücut dilini okumaya çalış, eller saça başa gidiyor mu, hafif tebessümler var mı? Baktın o gün iyi geçti umut var. Ertesi günü pas geç 3. gün tekrar aynı senaryo bu sefer yemeğe giderken(yemekhane diye varsayıyorum) yaa bugün güzel değilmiş ben sevmem bu yemeği de hadi bendensin bugün gel sana bir pizza/hamburger vs. ısmarlayayım de. Yine ben senaryodan devam ediyorum baktın o günde güzel geçti ayrılırken bir kaç güzel kelime et(iyisin, hoşsun, muhabbetin iyi kafasın vs.) sonra seni biraz daha tanımak istiyorum de gözlerine bak cool bir gülüş olsun yüzünde, hafif bir sessizlik olur hemen yanıtlamazsa, bozma o sessizliği ondan bir yanıt bekle. Muhtemel kısa cevaplara(niye, nasıl yani...) hazırlıklı ol bir kaç cümle kafanda olsun. Çok üstelemeiyorsun burada unutma sadece sen niyetini belli edeceksin artık.

Dene bakalım sonuçları bekliyorum =))
    Yapay Zekanın Yanıtı

Flört Döneminde Mesajlaşmanın İpuçları

Flört dönemi, karşılıklı ilgiyi keşfetmek ve bir ilişkinin temellerini atmak için önemli bir zamandır. Mesajlaşma, flört sürecinde iletişim kurmanın önemli bir parçasıdır ve doğru yapıldığında bağlantı kurmanıza ve birbirinizi daha iyi tanımanıza yardımcı olabilir.

Flörtle Ne Konuşulur?

Flört mesajlaşmalarında konuşulacak konular sonsuzdur. İşte bazı popüler seçenekler:

• Günlük Yaşam: Hobiler, ilgi alanları, günlük rutinler ve gelecek planlar hakkında konuşun.
    • Ortak İlgi Alanları: Sinema, müzik, kitaplar veya seyahat gibi ortak ilgi alanlarınızı keşfedin.
    • Mizah: Mizah kullanmak, sohbete hafiflik katabilir ve karşınızdakine daha yakın hissetmenizi sağlayabilir.
    • Flört Etme: İnce flört mesajları, ilginizi ifade etmenin eğlenceli ve cilveli bir yoludur.
    • Derin Konular: Flört dönemi, değerler, inançlar ve hayaller gibi daha derin konuları tartışmak için de bir fırsat olabilir.

Flörtle Konu Açma

Mesajlaşmada konu açmak zor olabilir. İşte bazı ipuçları:

• Güncel Olayları Tartışın: Haberler veya gündemde olan konular, sohbet başlatmak için harika konulardır.
    • Ortak Deneyimler Sorun: Birlikte katıldığınız bir etkinlik veya ortak bir tanıdık hakkında soru sorun.
    • Bir İltifat Edin: Karşınızdakinin görünümü, kişiliği veya becerileri hakkında nazik bir iltifat edin.
    • Bir Soru Sorun: Flört dönemi, karşınızdakini tanımak için ideal bir zamandır. İlgi alanları, hayalleri veya gelecek planları hakkında sorular sorun.
    • Bir Şey Paylaşın: Kendi gününüz hakkında bir hikaye, ilginç bir makale veya komik bir video paylaşın.

Flörte Açılacak Konular

Flörtleşmek, flört mesajlaşmasının önemli bir parçasıdır. İşte flörtle açılacak bazı konular:

• Fiziksel Özellikler: Karşınızdakinin gülümsemesi, gözleri veya tarzı gibi fiziksel özelliklerini takdir edin.
    • Kişilik Özellikleri: Zekasını, mizah anlayışını veya nezaketini övün.
    • Ortak Değerler: Hayattaki önemli şeylere ve paylaştığınız değerlere odaklanın.
    • Gelecek Planları: Birlikte gelecekte yapmak istediğiniz şeylerden bahsedin.
    • Duygularınızı İfade Edin: Flört ettiğiniz kişiye karşı hislerinizi uygun bir şekilde ifade edin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • flördü kısa tut reelde buluş fizksel teması sağla

ve de kahpe dölün soyu kalbini kıracak.
  • Yakışıklı olsan böyle olmayacaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız seninle flörtleşmiyor gibi
  • Yazık flörtleştiğini sanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DA02D78F4

kız seninle flörtleşmiyor gibi
    Aynen öyle. +9 flörtleşme itemidir kızların burç sorması.

• upppppppppp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Utandım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ne aga sınav konuşarak mı flörtleşiyonuz?
    Konuyu kızla ortak özelliklerinize, kızın sevdiğin-sevmediğin yönlerine getir. Karakter analizi yap. Burcunu yorumla. Yani kişisele çevir olayı.
  • Kardeşim direkt tatava yapmadan cinselliği açacaksın eskidenmiş o romantik ayakları

Yolla diyar paladan malum şarkıyı yüzde 99 random atacak. Sonra hoşuna mı gitti :))) yaz

Devamı gelir eve atınca da aklına beni getirme

• Kanka zaten her iki tarafta flörtleşmek istiyorsa birbiriyle konu bok olsada konuşuluyor muhabbet uzayıp gidiyor gel sen bu sevdadan vazgeç ışık yok gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Kanka zaten her iki tarafta flörtleşmek istiyorsa birbiriyle konu bok olsada konuşuluyor muhabbet uzayıp gidiyor gel sen bu sevdadan vazgeç ışık yok gibi
    Hocam peki yüz yüze konuşurken sohbet akmıyorsa ama iki taraf da sessizlik olunca soru soruyorsa?

• Büyük ihtimal o soru sadece sırf sessizliği bozmak içindir. Konu açmak için açılıyordur bir nevi yani. Karşında ki anlaşabileceğin bir insansa eğer zaten gerçekten hiç susmadan konuşulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Büyük ihtimal o soru sadece sırf sessizliği bozmak içindir. Konu açmak için açılıyordur bir nevi yani. Karşında ki anlaşabileceğin bir insansa eğer zaten gerçekten hiç susmadan konuşulur.
    Yani umut yok mu

• Gerçekten flört dönemi olsaydı böyle konu açmazdın. Çünkü flört döneminde konu bitmez sürekli konuşulacak şeyler olur birbirinizin sohbetine doyamazsınız kısacası.

• güzel öneriler geliyor devamını gelmesini isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Gerçekten flört dönemi olsaydı böyle konu açmazdın. Çünkü flört döneminde konu bitmez sürekli konuşulacak şeyler olur birbirinizin sohbetine doyamazsınız kısacası.
    kızla yeni tanıştım ve farklı fakültelerdeyiz
  • Öncelikle kızla ilgili yeterli istihbarata sahip misin? Takığı, kırığı var mı?Mesajla da olmaz, yeterince konuşmuşsunuz zaten kızı hem etkileyebilmek, hemde güven vermek için gerçekte görüşmen lazım. Şekil şemal, kılık kiyafet düzgün olsun, Okulda öğle yemeği ayağına yanına git cool takıl. Abartı yapma hiçbirşeyi espirilere gülüyor mu, mümkün mertebe gözlerine bak, vücut dilini okumaya çalış, eller saça başa gidiyor mu, hafif tebessümler var mı? Baktın o gün iyi geçti umut var. Ertesi günü pas geç 3. gün tekrar aynı senaryo bu sefer yemeğe giderken(yemekhane diye varsayıyorum) yaa bugün güzel değilmiş ben sevmem bu yemeği de hadi bendensin bugün gel sana bir pizza/hamburger vs. ısmarlayayım de. Yine ben senaryodan devam ediyorum baktın o günde güzel geçti ayrılırken bir kaç güzel kelime et(iyisin, hoşsun, muhabbetin iyi kafasın vs.) sonra seni biraz daha tanımak istiyorum de gözlerine bak cool bir gülüş olsun yüzünde, hafif bir sessizlik olur hemen yanıtlamazsa, bozma o sessizliği ondan bir yanıt bekle. Muhtemel kısa cevaplara(niye, nasıl yani...) hazırlıklı ol bir kaç cümle kafanda olsun. Çok üstelemeiyorsun burada unutma sadece sen niyetini belli edeceksin artık.

Dene bakalım sonuçları bekliyorum =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 22 Ocak 2019; 1:33:57 >

• uppppppppppppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

uppppppppppppp
    ne up'ı birader flört mlört yok git yat uyu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.