İleride evleneceğiniz kız yılbaşı gecesi kiminleydi ve ne yaptı? |
İleride evleneceğiniz kız yılbaşı gecesi kiminleydi ve ne yaptı?
-
-
Pringlesla mı girdin knk yılbaşına
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet knk o kadar stok yapmak aç gözlülükmüş bunu anladım 1 tane pringles yetti koskoca yılbaşına
-
Niye açgözlülük olsun knk sadece yılbaşında mı yiyon
evet knk artık spor yapıp diyete girecem göbek yağlanmaya başladı 1 aydır pringles yiye yiye
-
Iade et knk
bidaha o fiyatları bulamam knk yeni carrefour stoğum geliyor bugün
-
formül belli laik kız özgür kız almayın.. türbanlı tertemiz kız arayın.. namuslu türbanlı bulun..
tek bir örnek vereceğim türbanlıların tırnakları bile uzun değil açık kızlar öyle değil işin siyasi boyutuna takılmayın.. inanın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 1 Ocak 2022; 11:52:32 > -
Türbanlıların neler yaptığından haberin yok galiba Üni okumadın sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altiorem -- 1 Ocak 2022; 11:53:35 >
inanıyorum
-
benim haberim var hocam. okulda ellerinde sigara aileleri onlara baskı yapıyor diye hakaret ediyorlar. hoşlandığı erkek muhabbetlerinde neler neler dönüyor. sarılıp öpüşüyorlar ilk fırsatlarda vs. tekrar aklıma geldi kusasım geldi
-
efsane o.. gerçekten inançlı imanlı birisini bulursanız rahat edersiniz. evinde namus varmı gir oyna çık oyna yok mu gir ağla çık ağla..
-
Hocam anası babası okul okuyor sanıyor onlar her bulduğu erkekle yiyişiyorlar el ele kol kola geziyorlar sigara alkol zina hepsi var. Kendine yakıştıran takılsın öyleleriyle
Namus sadece başını örtenlerde mi oluyor? Siz çok safsınız hocam o kızlar namuslu ayağına yatıp her türlü rezilliği yapıyorlar.
cidden öyle hocam insan şaşırıyor üstü minare altı bilmem ne vs.
-
Durum bu kadar kötüyse bu ülke bitmiş.. boş yere iki tarafta müslüman ayaklarına yatmasın lafa gelince türkler iyi müslüman ama görünüşte rusyadan beteriz..
-
-
sana göre hoş sonuçta bir kız özgürdür istediğini yapabilir dimi
-
hocam imanlı inançlı dediğim kız arkadaşımın telefonunda kore erkek +18 içeriği buldum utanmasın diye çaktırmadım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
efsane o.. gerçekten inançlı imanlı birisini bulursanız rahat edersiniz. evinde namus varmı gir oyna çık oyna yok mu gir ağla çık ağla.. |
Türbanlıların neler yaptığından haberin yok galiba Üni okumadın sanırım |
|
Benzer içerikler
- telegram kimlik bilgileri
- sim kart numarası nedir
- izopropil alkol nerede satılır
- sevgili olmadığı halde kıskanan erkek
- yeni gözlük takmanın yan etkileri
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X