< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İleride evleneceğiniz kız yılbaşı gecesi kiminleydi ve ne yaptı? (2. sayfa)
-
-
Muhtemel berkecanla vuruşuyordu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam instada geçen sene beni bir kız eklemişti kız masum tatlı falan geliyordu bana. Dün gece hikayesine bir tıkladım 2 kız 2 erkek dans ediyorlardı evde :D Ellerinde alkol vs. kafayı bulmuşlardı. Hikaye attıktan sonra neler neler yapmışlardır var ya
-
pakayi sınırsız banı yedi knk
-
sen bu sorguyu yaparken sen nerede kimle ne yaptın ?
-
Kız milleti çok bozdu o yüzden bunlarla evlenilmez
Zaten ben kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum
Millet free cinsellik evleniyor ondan sonra şiddetli geçimsizlik falan filan boşanma oluyor
Son yıllarda boşanmalar o kadar arttı ki haddi hesabı yok
evde pringles yiyip nobody filmini izliyordum
-
aynen hocam millet 1 sene evlilik sürdüremiyor o dereceye gelmişler
-
Malesef hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir yerde görmüştüm boşanmaların ana sebebi evlilik diye.
Bende 8 gibi arıza vardı cıktım fabrikadan eve gittim, dus al yemek derken 10 oldu derken 2 netflix izledim. Yılbaşı olmuş en yorgun yılbaşılardan biri oldu benim icin. Pringles almadım. Cips almadım bu yıl daha dogrusu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam yılbaşı mı kaldı ya herkesin hayat çöp olmuş. 2005 senelerinde akrabalarla toplanırdık böyle ne eğlenirdik var ya dert yok tasa yok mis gibiydi o seneler
-
Ne alaka mühim olan kafa yapısı ömür boyu kızın vajinasıylamı muhabbet ediyosun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bence o da pringles yemiştir
redditGod damn that last piece of pringlehttps://www.reddit.com/r/goodanimemes/comments/ovps6n/god_damn_that_last_piece_of_pringle -
yok hocam benim evleneceğim kişi bana sadıktır öyle şeyler yapmamıştır
-
he sırf seninle evlenmek için dünyaya geldi zaten amonyum
-
yaşayacağı zaten 30-40 sene onu da bana ayırsın bir zahmet amonyum hızlı yaşa genç öl şeyivarsa beni tercih etmesin
-
Nokıa MobıleyoutubeBENİ SEVEN KADIN TAŞŞAKLI OLACAK!..... YÜREK İSTER BU AMCAYI SEVMEK..............................https://www.youtube.com/watch?v=i0lk4jioDQ0
-
+1 kafamdakileri söylemiş resmen
-
gg
Boş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X