< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İleride evleneceğiniz kız yılbaşı gecesi kiminleydi ve ne yaptı? (3. sayfa)
-
-
boş derken hocam anlamadım
-
hocam sizinkisi masummuş tam evlenilecek kız
-
Boş işler bunlar çok düşünme diyorum
-
hocam acı çekmek istemiyorum zaten hayatım leş gibi bir de kız bulunca onun hayatı yüzünden benim hayatım kararmasın
-
En basitinden bu konu neden açıldı ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bari sen yapma konusulması gereken konumuz bu olmalı. doların yükselisini bile etkiliyor bu durum
-
Umrumda olmayan konu. Benden öncesi beni ilgilendirmez. Benimleyken gözü sağa sola kaymasın yeter.
-
senden önce yaptıysa seninleyken niye yapmasın huylu huyundan vazgeçer mi
-
İşte diyorum ki hocam. Eğer benleyken gözü dışarda değilse ve sadık olabilecekse öncesi beni alakadar etmez.
-
işte öncesinde naneleri yedikten sonra alışkanlık edinmiştir. ve seninle evlendikten sonra gerçek huyunu ortaya cıkarmıstır diyorum. sen işe gittikten sonra eve erkek alıp almadıgı ne malum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatınıYaşayamayanAdam -- 1 Ocak 2022; 14:26:1 > -
Hocam o risk her zaman var. Daha öncesi temiz birisi de yapabilir dediğiniz şeyi. İhtimali daha düşüktür diyebilirsiniz ama o ihtimal her zaman var. Evlilik demek karşılıklı güven demek. Güveniyorsan çok düşünmeyeceksin habersiz arkandan iş çevirirse de yapacak bir şey yok. Farkedersen boşarsın gider.
-
hocam o kadar kolay değil işte kim bilir ne kadar sürecek bu yaşanılanların etkisi. Psikoloji alt üst olacak
-
Hocam bekara karı boşamak kolay derler ya ben de o hesap Yaş 23 elime kız eli değmemiş atıp tutuyom işte
Bir sevgilim olsa bu kadar rahat konuşabilir miydim bilmiyorum
-
böyle konusamazsınız hocam mesela eski sevgililerimin erkeklerle seviştiğini düşününce bile çıldırıyorum evlenince kafayı yerim sanırım
-
Evleneceğiniz kız yılbaşı gecesi takır takır sevişti işte birileriyle.
-
niye evleneceğiniz diyorsunuz hocam sizin için geçerli değil mi
-
arka koltukta kasko
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kim lan eda mı kasko yaptı kime yaptı anlatsana detaylı
-
doğru konus la öylesine gırgır olsun diye yazdım ayrıca eda benle evlenmez ki muhtemelen benle evlenecek kişi şu an
arka koltukta kasko
benimki benz seninkisi daeithsu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X