Şimdi Ara

kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
43
Favori
29.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu 2005 de açılmıştır. tüm yorumları okumanızı tavsiye ederim film gibi:) son sayfada nişan fotoğrafı var. düğün tarihi 23.09.2012 beyaz inci düğün salonu pınarbaşı-izmir

www.beyazincidugunsalonu.com tüm dh davetlidir:D DÜĞÜN FOTOĞRAFI EKLENDİ BUNUN DIŞINDA SON SAYFADA GÜZEL Bİ HABER DAHA VAR. :d

Aslan parcam🤩

bir sevgilim var ve biz bir yıldır birlikteyiz.çiktıgımızın ilk haftası biz sahibi oldugum internet cafede kız arkadaşımın abisine yakalandık.sonra kız arkadaşım abisine ayrıldığımızı söyledi;ama biz ayrılmadık.sımdi bir yıl oldu ve abisi cafeye geliyor,gelmeyi bırakın son bir haftadır internetle işi olmamasına rağmen benimle sohbet etmeye geliyor ve biz arkadas oluyoruz.ilşkimizi söylemek istiyoruz;ama bir türlü cesaret edemiyoruz!siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? nasıl söylerdiniz?

SONUNDA EVLENDİK:dd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetfield -- 29 Aralık 2018; 22:13:4 >

• büyük ihtimal ayrılmadığınızı biliyordur ve seni tanımaya çalışıyor olabilir.. evliliğe hazır ol..
  • inşallah. kız arkadaşım da ben de bunu istiyoruz zaten
  • up
  • Niyetiniz de ciddiyse bunda çekinecek bir şey yok. Sonuçta kızkardeşi olan adamın, illa bir eniştesi olacak yani.
  • yaa arkadaşlar nasıl söylicez biz bu adam.siz olsanız nasıl söylerdiniz. evli olanlar eşlerinin abisine nasıl söylediler bunu.belki örnek olur bizim için.
  • sen meseleyi anlat ciddi olarak, niyetimde bu var de. ciddi olan konularda yumuşarız biz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız kim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: wineleven

sen meseleyi anlat ciddi olarak, niyetimde bu var de. ciddi olan konularda yumuşarız biz..

hocam geyiğe vurmayalım lütfen.gercekten ciddi bi konu.
  • ciddi konularda yumuşarız biz içindi, muahaha. söyledim işte yukarda otur konuş abisiyle..ben eğlence olsun diye değil, ciddi olarak düşünüyorum de. kızman veya bana hakaret etmen bu düşüncemi değiştirmeyecek de.. olay budur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wineleven

ciddi konularda yumuşarız biz içindi, muahaha. söyledim işte yukarda otur konuş abisiyle..ben eğlence olsun diye değil, ciddi olarak düşünüyorum de. kızman veya bana hakaret etmen bu düşüncemi değiştirmeyecek de.. olay budur..

benim söylememmi yoksa kız arkadaşımın söylemesimi doğru olur?
  • hayır bence seni öldürmeyi düşünüyor ve keşif yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: LonelyTurk

hayır bence seni öldürmeyi düşünüyor ve keşif yapıyor

iyi ki geyiğe vurmayın dedik
  • Bence git konuş, Ben de kız abisiyim, aynı olaylar benim de başıma geldi...
    Sonuçta eğer seviyorsanız birbirinizi neden olmasın,
    Bizimkiler şimdi evlilik hazırlığı yapıyorlar, nişan vs. de oldu bitti.
    Saygılar.

Not: Konuyu saptırmışım, :) Git soyle abisine , ailesiyle tanış, bilmemne yap
    Ama yaşın gençse yazık olabilir soylemedi deme.
    Evlenecek yaşa yakınsan bir de işin gücün varsa, veya yakında olacaksa olur.
    Obur turlu abinin anlayışına kalmış
    Saygılar
  • Abisi GeLdiginde Ufaktan UFaktan Konu$ Bence Seni AnlıyacakTır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hetfield
    benim söylememmi yoksa kız arkadaşımın söylemesimi doğru olur?

sen söyleyeceksin tabii ki, ona da soracaktır elbet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustaac

Bence git konuş, Ben de kız abisiyim, aynı olaylar benim de başıma geldi...
    Sonuçta eğer seviyorsanız birbirinizi neden olmasın,
    Bizimkiler şimdi evlilik hazırlığı yapıyorlar, nişan vs. de oldu bitti.
    Saygılar.

Not: Konuyu saptırmışım, :) Git soyle abisine , ailesiyle tanış, bilmemne yap
    Ama yaşın gençse yazık olabilir soylemedi deme.
    Evlenecek yaşa yakınsan bir de işin gücün varsa, veya yakında olacaksa olur.
    Obur turlu abinin anlayışına kalmış
    Saygılar

abi dükkanım var.25 yaşındayım. onu çok seviyorum. oda beni tabii. adamla arkadaş olmaya başlamamız beni korkutuyo. 2 gündür benimle sadece sohbet etmeye geliyo cafeye.buda bvenden hoşlandığını gösterir sanırım. ama işin içine kız kardeşi girdimi ne olur bilmiyorum. bide kız arkadaşım okuyo.aslında daha sonra söylicektik bunu abisine ama hesapta onunla arkadaş olacağım yoktu.düşünsenizze adam 1 sene önce kız kardeşini benimle görüştürmüyo.1 sene sonra kendisi sohbete geliyo.çok vahim durm yaw.

• Şöyle yap sevgilinin resmini telefonuna koy ve abisi geldiğinde telefonu masada kurcalayabileceği şeklde bırak.. Eğer gözü kayarsa bilki öğrenir...

Valla benimde kızın abisi senin telden 1-2 mp3 atayım ver demişti alınca film koptu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

quote:

Orjinalden alıntı: LonelyTurk

hayır bence seni öldürmeyi düşünüyor ve keşif yapıyor

iyi ki geyiğe vurmayın dedik

bence biran önce söyle , eğer abisi seni öldürmek için keşif yapmıyorsa , seninle arkadaş olduktan sonra söylersen , adamın arkadaşlığına ihanet etmiş gibi olursun ve kalbini kırarsın

e o da buna karşılık olarak öldürmese bile , senin kemiklerini kırar

• quote:

Şöyle yap sevgilinin resmini telefonuna koy ve abisi geldiğinde telefonu masada kurcalayabileceği şeklde bırak.. Eğer gözü kayarsa bilki öğrenir...

Valla benimde kızın abisi senin telden 1-2 mp3 atayım ver demişti alınca film koptu..

ii fikir
  • en iyi yöntem, cesurca söylemen. kendisiyle niye muhabbet etmek istediğini felan da sor. niyetini öğrenmeye çalış yani..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.