Şimdi Ara

Hiç Deli gibi aşık oldugunuz kız ile sevgili oldunuz mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aşık oldugum veya aşırı hoşlandıgım birisi ile hiç bir zaman sevgili olamadım en fazla arkadas olabıldım.

peki siz hiç gerçekten hoslandıgınız birisi ile sevgili oldunuz mu ? tek bahtsız ben olamam

• Sevgili olursam aşk biter kısa sürede, platonik 4-Ever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 6 Mart 2017; 0:35:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet oldum.

5. ayımızdayız.

aşk bitti.
  • Cok hoşlandığım kız ile oldum. 5 ay sürdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur işini görürsün alırını alırsın çıkarsın

Aşk biter heyecan sonra ayrılırsın

• Bazılarınız hiç tanımadığı birine nasıl aşık oluyo olm? Hani tanımıyorsun, karakterini bilmiyorsun, özel şeylerini bilmiyorsun. Karşıdakinin içini bilmiyosun en önemlisi. Böyle bir durumda nasıl aşık oldum diyebiliyorsunuz? Siz büyük ihtimalle "görünüşü çok hoşuma gidiyor" ile "aşık oldum" cümlesini karıştırıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner_Gnc

Bazılarınız hiç tanımadığı birine nasıl aşık oluyo olm? Hani tanımıyorsun, karakterini bilmiyorsun, özel şeylerini bilmiyorsun. Karşıdakinin içini bilmiyosun en önemlisi. Böyle bir durumda nasıl aşık oldum diyebiliyorsunuz? Siz büyük ihtimalle "görünüşü çok hoşuma gidiyor" ile "aşık oldum" cümlesini karıştırıyorsunuz.

Kesinlikle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsan 2.kez aşık olur mu ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

•  Hiç Deli gibi aşık oldugunuz kız ile sevgili oldunuz mu?
  • Evet oldum. 1 sene peşinden koştum, 5 sene sevgili oldum sonra terkedildim. 2 senede atlattım.

Bundan sonra sadece annem için ağlarım. Mantık evliliği taraftarıyım.

• Köpek balıkları sevilmez, hep böyle gitmez

• quote:

Bazılarınız hiç tanımadığı birine nasıl aşık oluyo olm? Hani tanımıyorsun, karakterini bilmiyorsun, özel şeylerini bilmiyorsun. Karşıdakinin içini bilmiyosun en önemlisi. Böyle bir durumda nasıl aşık oldum diyebiliyorsunuz? Siz büyük ihtimalle "görünüşü çok hoşuma gidiyor" ile "aşık oldum" cümlesini karıştırıyorsunuz.

Aynen öyle bir insanı yavaş yavaş tanıyarak seversin.

• quote:

hocam devir sosyal medya devri en azından twitterdan falan neler yaptıgını nerelerde gezdıgini kültürünü falan ögrenıbılıyorsun.düşüncelerini falan ögrenebılıyorsun.
  • Evet oldum,ilk çıktık 5 ay falan sürdü kavga ettik ayrıldık ben tabi seviyorum hala 10 ay bekledim tam 10 ay uzaktan izledim biliyordum yine sevgili olucaz falan işte yaz geldi okul bitti ben her gün görmeye alışmışım tabi 13 gün dayandım yazdım falan filan konuşmaya başladık falan yine bir 6 ay sürdü galiba malesef yine ayrıldık 1.5 sene oldu ben hala seviyorum tabi okul bittiği için uzun zamandır görmüyorum ama yine bir kaç planım var o benim başkasının olamaz
  • Evet oldum. Kisa sure sonrada ayrildim. ayrildiktan sonra mesaj atiyordu dogum gunlerimde. Onlara bile cevap vermiyordum.

Onemli olan sevgidir. Cunku bir omur surer. Ask palavradan bir his.

• keşke hatun kişiler de böyle yapabilse de yüzümüz gülse. biz tanıyıp sevene, aşık olana kadar çoktan friendzone şaplağını yüzümüzün ortasına yiyoruz
  • cok dogru be
  • atakan3454 kullanıcısına yanıt
    Psikopat aşıkları severim beline kuvvet yiğidim beni mutlaka ara

• şeytanlar işlerini çok iyi yapıyor. aşkmış fjndsnfıdsf evlenmiceksen kalbini kirletmekten başka bişey değil.

kalp kararıncada ateist, özürlü , hırsız , kevaşe gibi geziyorsunuz böyle işte
  • Bu mevzunun kralı bende.

4(17 Yaşımdayım) sene sevdiğim kız artık benden nefret ediyor ve imkansız gibi bişey artık.

• Cok duygusalsiniz ve bu iyi bir sey degil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.