Şimdi Ara

FUTBOLDA ALTYAPIYA GİRMEK İSTİYORUM YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 15 yaşındayım futbol altyapısına girmek istiyorum. Bu sene benim son şansım ama büyük bir sorunum var;

Benim ailevi nedenlerim dolayısıyla yazın ve kışın İstanbul'da, kalan zamanlarda Ankara'da kalıyorum.
    Yani Ankara'da bir altyapıya girsem yazın ve kışın gitmediğim için muhtemelen kovarlar.
    Sizden gelecek mesajları bekliyorum ne yapmam lazım ?
    Çünkü bunu gerçekten istiyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Futbol Altyapısına Nasıl Girilir?

Futbola olan tutkunu mesleğine dönüştürmek ve bir futbol kulübünün altyapısında yer almak istiyorsan, izlemen gereken adımlar şunlardır:

Kulüplerle İletişime Geç: Futbol altyapısına girebilmek için öncelikle ilgilendiğin kulüplerle iletişime geçmelisin. Kulüplerin web sitelerini veya sosyal medya hesaplarını ziyaret ederek altyapılarına nasıl katılabileceğini öğrenebilirsin.

Seçmelere Katıl: Kulüpler genellikle düzenli olarak seçmeler düzenler. Kulüplerin web sitelerinde veya sosyal medya hesaplarında seçmelerin duyurularını takip et. Seçmelere katılmak için gerekli şartları yerine getirdiğinden emin ol.

Hazırlık Süreci: Seçmelere katılmadan önce, futbol becerilerini geliştirmek için düzenli olarak antrenman yapman gerekir. Ayrıca fiziksel olarak da hazır olmalısın. Sağlıklı bir yaşam tarzı sürdür ve dengeli beslen.

Seçmelerde Başarılı Ol: Seçmelerde antrenörler, temel futbol becerilerini, oyun zekasını ve fiziksel yeteneklerini değerlendirir. Antrenörlerin dikkatini çekebilmek için elinden gelenin en iyisini yap.

Yaş Gruplarına Dikkat Et: Her kulüp farklı yaş gruplarında altyapı takımlarına sahiptir. Seçmelere katılacağın yaş grubunu belirle ve buna göre antrenman yap.

Kaliteli Bir Takım Bul: Altyapıya girdikten sonra, yeteneklerini ve becerilerini geliştirmene yardımcı olacak kaliteli bir takım bul. Antrenörlerinin deneyimli olduğundan ve oyuncuların yetenekli olduğundan emin ol.

Futbol altyapısına girmek sıkı çalışma ve özveri gerektiren bir süreçtir. Eğer tutkuluysan ve futbol becerilerine güvenirsen, hayallerine ulaşabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yaşın çok geç. altyapı max 9 yaşta alınır. sen anca futbol okuluna gidersin para vererek. orda oynarsın. çok yetenekliysen ve sakatlanmazsan seni keşfederler zaten. yoksa gidip forma falan giyersin bi heves gelir. anca o
  • 15 gec gibi sanki futbolla aran nasil fizigin iyi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 geç ama kendini iyi gösterirsen ve kondisyonun iyi ise büyük ihtimal alırlar mevkii nedir

• 15 biraz gec ama bi futbol okuluna git bi takıma belki biryerlere gelirsin
  • Lan adamlar 5 yaşında gönderiyo çocuğu alt yapıya adam tohuma kaçmış futbolcu olacam diyo...tamam oyna futbol da hobi olarak

• Arkadaşlar altyapı seçmelerine yaşım tutuyor. Ancak size asıl problemimi yazdım o konuda yardımcı olmaya çalışın
  • sol-sağ kanat
  • Yaşın geçmiş. Zamanında bende GS'nin altyapısına girdim süreklilik sağlayamadığım için çıkartıldım. Daha sonra çok pişman olmuştum..

• İyi oynuyorsan zaten bulurlar seni bir şekilde

• keemy1 kullanıcısına yanıt
    Ya bulmasına bulurlar da, ben ailevi nedenler dolayısıyla Yazın ve kışın İstanbulda, kalan zamanlarda Ankaradayım.
    Yani Ankarada altyapıya girsem kışın veya yazın ayrılmam gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.