Şimdi Ara

Maç için pankart yapmak istiyoruz önceden yapmı olanlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maç için pankart yapmayı planlıyoruz.Daha önce bu konuda deneyimi olan arkadaşlar bir yardım edin
    En iyi yapılacak bez çeşidi?
    Üstüne boya yapılacak en iyi boya çeşidi?
    Bi de yuvarlak tarza şekiller nasıl verdirilir?

Örnek olarak şu tarz:
     Maç için pankart yapmak istiyoruz önceden yapmı olanlar yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpegeoskay -- 13 Ocak 2014; 23:08:42 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Maç İçin Önceden Pankart Nasıl Yapılır?

Unutulmaz bir maç deneyimi için tribünleri coşkulu pankartlarla donatmak, takımınıza destek vermenin harika bir yoludur. İşte size evde kendi pankartlarınızı nasıl yapacağınıza dair kapsamlı bir rehber:

Pankart İçin Gerekli Malzemeler:

• Büyük bir kumaş parçası (bez, kanvas veya vinil)
    • Pankart boyası (akrilik veya sprey boya)
    • Fırçalar
    • Şablonlar (isteğe bağlı)
    • Makas
    • Bant veya zımba

Evde Pankart Nasıl Yapılır:

1. Malzemeleri Hazırlayın: Yukarıda listelenen tüm malzemeleri toplayın. Kumaşın boyutu, pankartınızın istediğiniz büyüklüğüne bağlıdır.

2. Kumaşı Kesin: İstediğiniz pankart boyutuna göre kumaşınızı kesin. Kenarları düzeltmek için makas kullanın.

3. Tasarıma Karar Verin: Pankartınız için bir tasarım seçin. Basit bir mesaj veya göz alıcı bir görsel kullanabilirsiniz. Şablonlar yardımıyla tasarımınızın daha düzgün görünmesini sağlayabilirsiniz.

4. Boyama: Akrilik veya sprey boya kullanarak tasarımınızı kumaşa uygulayın. Farklı renkler ve fırça darbeleri kullanmaktan çekinmeyin. Boyanın iyice kurumasını bekleyin.

5. Kenarları Bitirme: Pankartınızın kenarlarını bant veya zımba ile takviye edin. Bu, pankartın yırtılmasını önlemeye yardımcı olacaktır.

Tips:

• Dayanıklı bir pankart için bez veya vinil gibi sağlam bir kumaş kullanın.
    • Pankartınızı yağmurdan korumak için su geçirmez boya kullanın.
    • Pankartınıza dikkat çekici bir görünüm kazandırmak için parlak veya yansıtıcı boyalar kullanın.
    • Takımınızın renklerini veya logolarını pankartınıza dahil edin.
    • Pankartınızı taşımak için kulplar ekleyin.

Bu basit adımları takip ederek, maç günü için çarpıcı ve ilgi çekici pankartlar yapabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kardeşim en iyisi amerikan kumaşı eminönünde bursa pazarında var bulabilirsin ben sprey boyayla yapmıştım ama en iyisi yağlı boyayla olur ama tabi açık alanda olması gerekir bayılırsınız yoksa şekilleride önceden keçeli kalemle falan çizin sonra boyayın
  • Candaroglu37 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın abi peki sprey boya için açık hava gerekir mi?
  • Örnek verdiğin pankattaki espiriyi burda yapsalar. Küfredersin. Konu dısı olarak yerin dibine sokulur. Bu ne 12 yas grubu espirisi

Edit; Lafim sana değil sen kalıp olarak örnek verdin farkindayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***redbull*** -- 14 Ocak 2014; 0:13:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpegeoskay

Sağolasın abi peki sprey boya için açık hava gerekir mi?

tabi kardeşim açık havada olsa daha sağlıklı ama imkan yoksa kapalı yerdede olur biz apartmanda yaptık içeride biraz rahatsız etti ama çok sıkıntı olmaz fakat kuruturken eve falan sokma sakın çok rahatsız eder sonuçta kimyasal madde
  • ***redbull*** kullanıcısına yanıt
    Ben pankartın tipinden bahsediyorum abi espiriden değil.
    Abi kuruması için aşağı yukarı ne kadar zaman gerekiyo.Çünkü bizim kuruması için bırakacağımız yerde zarar görme ihtimali var.(Okul bahçesi üstüne basarlar filan)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Abi kuruması için aşağı yukarı ne kadar zaman gerekiyo.Çünkü bizim kuruması için bırakacağımız yerde zarar görme ihtimali var.(Okul bahçesi üstüne basarlar filan)

sprey çok hızlı kurur kardeşim fakat kokusu uzun süre geçmez küçük kapalı ortamda saklamasanız çok iyi olur sağlığınız için ama kuruması en fazla 4-5 saat
    Abi senide bunalttım ama acaba bu Amerikan bezinin ortalama fiyatı ne kadardır?
  • quote:

Abi senide bunalttım ama acaba bu Amerikan bezinin ortalama fiyatı ne kadardır?

yok kardeşim estagfurullah ben 15 liraya aldım geçen sene resimdeki pankarttan biraz büyüktü ebatlarını hatırlamıyorum ama resimdeki gibi istiyorsan 15-20 liralık işini çok rahat görür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.