Şimdi Ara

BAŞLARKEN LİG OLAYI NASIL OLUYOR ? ACİL YARDIM:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna başlarken ilk karakteri oluşturduğumuzda ligi değiştirmezsek otomatik domination liginden başlatıyor.. (o şekilde tavsiye ediyor sanırım) peki bu lig sistemi nedir nasıl işliyor? ben oyunu komple bitirdikten sonra aynı oyuna en baştan standart olan ligten mi başlayacağım? direk standarttan veya nemesistende başlayabiliyoruz, peki bu liglerin ne farkı var? yani tamam zorluk farkı var mutlaka orası görünüyor ama domination ligde başladığım oyuna aynı karakterle nemesis liginden devam edemiyormuyum?? ben şimdi dominationda başladım kasmaya level 18 oldum şuan. ki oyunda bir dünya skill vs. var. bunlara emek harcayıp alıp başımı gidicem. diğer liglerde oynamak istediğimde oyunu taa en baştan bir daha mı başlıyacağım? tam ne demek istediğimi anlatamadım aslında, ama ligler ile ilgili bir arkadaşım bilgi verebilirse çok sevinirim:)

BAŞLARKEN LİG OLAYI NASIL OLUYOR ? ACİL YARDIM:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1e1 -- 20 Kasım 2013; 23:15:18 >

• Hardcore ve Nemesis'te 1 kere ölürsen standarta atar karakterini üstündeki itemlerle birlikte.Yani yeni başladıysan standartta oyna forum guildinin hepsi orada nerdeyse.

Domination ve Nemesis bir süre sonra kapanıcak zaten Nemesis'te oynarsan HC geçiceksin,Domination oynarsan Standarta geçiceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

Hardcore ve Nemesis'te 1 kere ölürsen standarta atar karakterini üstündeki itemlerle birlikte.Yani yeni başladıysan standartta oyna forum guildinin hepsi orada nerdeyse.

Domination ve Nemesis bir süre sonra kapanıcak zaten Nemesis'te oynarsan HC geçiceksin,Domination oynarsan Standarta geçiceksin.

ben şuanda domination ligde oynuyorum aynı karaterle nasıl standart lige geçebilirim?
  • Şuan geçemezsin zaten daha düşük level yeni aç bir şey kaybetmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

Şuan geçemezsin zaten daha düşük level yeni aç bir şey kaybetmezsin.

Hocam ben ilk başta Standart başlamıştım. Ondan sonra otomatikman Dom seçtiğin için Standarttaki hesabı silip Dom'a başladım. Dom ve Nem ne zaman kapanacaklar?
  • standartta başla, kafan karısmasın. yakında diger ligler bitiyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Liglerin hala tam olarak ne olduğunu söyleyen birini bekliyorum *
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

Liglerin hala tam olarak ne olduğunu söyleyen birini bekliyorum *

Bende yeni başladım oyuna.Anladığım kadarıyla eğer standartta başlarsan o karakteri sonsuza kadar kullanabiliyorsun.Eğer domination veya nemesiste başlarsan,bu ligler kısa bir süre sonra kapanacağı için açtığın karakter de kapanacak.Bide eğer standart başlarken hardcore seçersen öldüğün zaman karakterin sıfırlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdcn09

quote:

Liglerin hala tam olarak ne olduğunu söyleyen birini bekliyorum *

Bende yeni başladım oyuna.Anladığım kadarıyla eğer standartta başlarsan o karakteri sonsuza kadar kullanabiliyorsun.Eğer domination veya nemesiste başlarsan,bu ligler kısa bir süre sonra kapanacağı için açtığın karakter de kapanacak.Bide eğer standart başlarken hardcore seçersen öldüğün zaman karakterin sıfırlanıyor.

Domination daki karakterim Standart'a aktarılmayacak mı ?
  • Dominition süreli softcore lig, Nemesis de süreli hardcore lig. Süreden kasıt 4 ay. Oyuna tekrar oynanabilirlik katmak amacıyla oluşturulmuş bir sistem lig.
    Bu liglerde, normal modlarda olmayıp bu modda olan ya da normal modda olup bu modlarda olmayan itemler, gemler, canavarlar olabilir.

23 şubatta bu iki lig bitecek. Dominition'da karakterler süresiz softcore'a, Nemesis'tekiler de süresiz hardcore'a transfer edilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Dominition süreli softcore lig, Nemesis de süreli hardcore lig. Süreden kasıt 4 ay. Oyuna tekrar oynanabilirlik katmak amacıyla oluşturulmuş bir sistem lig.
    Bu liglerde, normal modlarda olmayıp bu modda olan ya da normal modda olup bu modlarda olmayan itemler, gemler, canavarlar olabilir.

23 şubatta bu iki lig bitecek. Dominition'da karakterler süresiz softcore'a, Nemesis'tekiler de süresiz hardcore'a transfer edilecek.

softcore ?
  • Domination daki karakterimi silmeme gerek var mı? Şu soruya adam gibi cevap veren yok. Dom daki hesabım Standart'a geçecekse hiç silmeyeyim.
  • quote:

Domination daki karakterimi silmeme gerek var mı? Şu soruya adam gibi cevap veren yok. Dom daki hesabım Standart'a geçecekse hiç silmeyeyim.

silme devam et gecer otomatik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.