Şimdi Ara

Arkadaşlar Bu Nasıl Oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
4.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu Profili bir incelemenizi istiyorum. adam video bile koymuş dogru oldugunu kanıtlamak için. milyarlar kazanıyor. hergün..
    ama anlamadıgım okadar kazanmasına ragmen neden maç satıyor bunu anlamış degilim..

• valla iddaa kuponuda var profilinde helal olsun diyecek birşey yok
  • cussssssssss
  • arkadaş bu nedir böyle
  • birkac kuponun linkini atabilirmisiniz mobilim goremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxlsbunger

quote:

Orijinalden alıntı: S i n y o R

https://www.facebook.com/parola654
    Bu Profili bir incelemenizi istiyorum. adam video bile koymuş dogru oldugunu kanıtlamak için. milyarlar kazanıyor. hergün..
    ama anlamadıgım okadar kazanmasına ragmen neden maç satıyor bunu anlamış degilim..

Arkadaşım video'da dikkat edersen hesaba giriş yaptıktan sonra çekiyor video'yu yani ögeyi denetle yaptıktan sonra video'yu çekiyor yaptığı birşey yok parça parçada çekmiş olabilir video'yu birbirine bağlamıştır.

bu türler sahtekar ve dolandırıcıdır kafaları başka yerlere çalışıyor.

bayi kuponları da var profilde bak istersen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BojanKrunic

quote:

quote:

https://www.facebook.com/parola654

Arkadaşım video'da dikkat edersen hesaba giriş yaptıktan sonra çekiyor video'yu yani ögeyi denetle yaptıktan sonra video'yu çekiyor yaptığı birşey yok parça parçada çekmiş olabilir video'yu birbirine bağlamıştır.

bu türler sahtekar ve dolandırıcıdır kafaları başka yerlere çalışıyor.

bayi kuponları da var profilde bak istersen

Arkadaşım bayi kuponuda fake yapılır anlatamıyorum size,photoshopla 2 dakikalık iş gönder bana kupon sana yapayım bir ayar kazandı olarak çakayım kuponu nedir yani 2 dkkalık iş photoshop bilen için.

bayi kuponunu nasıl yapacaksın photoshopla ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mktrnk

Valla Bilemiyorum Bende Facede denk geldim paylaşayım dedim. ama cidden insanın aklı almıyor :D
  • kaça satıyor acaba
  • sadece net kuponları olsa anlayacağım da bayi kuponlarına adamlar kalemle yazmış o kafamı karıştırdı benim :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltKapalı

kaça satıyor acaba

Kardeşim Boşver ya alayım felan deme. ne maglum harbiden dolandırıcı oldugu.. en iyisi kendi bildigini oynamak ve yatmak :D
  • yuh sattığı fiyatlar aynen şöle;
    25 oran tek maç 250 tl
    15 oran tek maç 150 tl
    25 ve 15 oran kombine 350 tl
    ödeme banka hesabına yatmıyo elden alınıyormuş ve en önemlisi diyorki diyelim şans golü ile yettın ozman paranı iade+ telafi+yeni maç bedeva
  • quote:

quote:

Valla Bilemiyorum Bende Facede denk geldim paylaşayım dedim. ama cidden insanın aklı almıyor :D

Yaw inanmayın böyle sahtekarlara... Adam milyarlar kazancak, facebookdan 3un 5 in peşine koşacak... Madem paylaşıyon kuponları iyilik yapıyosun bedava ver...

video anlatıyor iste ne halt olduğunu

• quote:

Orijinalden alıntı: kobithekobi

quote:

quote:

Yaw inanmayın böyle sahtekarlara... Adam milyarlar kazancak, facebookdan 3un 5 in peşine koşacak... Madem paylaşıyon kuponları iyilik yapıyosun bedava ver...

video anlatıyor iste ne halt olduğunu

ki usul usul milyarları götürmek varken neden kendini ifşaa etsin 100-125lira için .
    inananlar varsa bunlara şaşıyorum

• quote:

yuh sattığı fiyatlar aynen şöle;
    25 oran tek maç 250 tl
    15 oran tek maç 150 tl
    25 ve 15 oran kombine 350 tl
    ödeme banka hesabına yatmıyo elden alınıyormuş ve en önemlisi diyorki diyelim şans golü ile yettın ozman paranı iade+ telafi+yeni maç bedeva

Oha neymiş öyle ya :D
  • quote:

kaça satıyor acaba

Sazan.avi 1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyLove

quote:

kaça satıyor acaba

Sazan.avi 1

ne alaka sazan avı,kaça satıyor demişim aldım demedim hatta bi sonrajki mesajımda fiyatlarıda yazdım ki sizede ön ayak olsun diye
  • şu konuyu bir incele dostum,milyarlar kazanıyorsa senin paranla ne işi var adamın

http://forum.donanimhaber.com/m_71806474/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71806474
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.