Şimdi Ara

NESİNE.COM SİSTEM NASIL OYNANIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
63.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER NESİNE.COM ÜZERİNDEN OYNAYACAĞIM SİSTEM NASIL OYNANIR NEREYE TIKLAYACAĞIM BULAMADIM??

• Yapay Zekanın Yanıtı

NESİNE.COM Sistem Nasıl Oynanır?

NESİNE.COM'da sistem oynamak, spor müsabakalarının sonuçlarını tahmin ederek para kazanabileceğin bir şans oyunudur. Sistem, doğru tahmin ettiğin her maç için puan kazanmanı sağlar ve bu puanlar nakit ödüllere dönüştürülebilir.

NESİNE.COM sistemini oynamak için şu adımları takip etmelisin:

• NESİNE.COM web sitesine kaydol.
    • Hesabına para yatır.
    • Oynamak istediğin müsabakayı seç.
    • Maçın sonucunu tahmin et (1, X, 2).
    • Tahmin ettiğin her maç için puan kazan.
    • Kazandığın puanları nakit ödüllere dönüştür.

NESİNE.COM sisteminde puan kazanmak için doğru tahminler yapman gerekir. Doğru tahmin ettiğin her maç için 1 puan kazanırsın. Eğer maç berabere biterse (X), doğru tahmin ettiğin her maç için 0,5 puan kazanırsın.

Kazandığın puanlar, NESİNE.COM web sitesinde yer alan "Puanlarım" bölümünden takip edebilirsin. Puanlarını nakit ödüllere dönüştürmek için belirli bir puan eşiğini geçmen gerekir. Nakit ödüller, banka hesabına veya Papara gibi ödeme yöntemlerine aktarılabilir.

Sistem oynamak, spor müsabakalarına ilgi duyan ve şans oyunlarından para kazanmak isteyen kişiler için eğlenceli bir seçenektir. Ancak, tüm şans oyunlarında olduğu gibi, sistem oynamanın da riskleri olduğunu unutmamak gerekir. Sadece riske edebileceğin kadar para yatır ve oyun bağımlılığı gibi sorunlarla karşılaşmamak için sorumlu bir şekilde oyna.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kupon oynama ekrani varya onun hemen altında 1-2-3-4-5-6 numaralar olur kuponunuzdaki mbslere göre onlara tıklarsan sistem kuponu olur. biraz beklersen ekran görüntüsü eklerim

ok ile gösterdiğim yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 31 Mart 2014; 16:54:55 >
  • tamam bekliyorum.
  • Banko işaretlemek gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

Banko işaretlemek gerekiyor mu?

yok şart değil o size kalmış, oluşacak kupon sayısını düşürmek için duruma göre banko seçebilirsin
  • Bu sistemde 4 maçtan birinde yatarsam kalan maçları bilsem parasını alırmıyım?
  • quote:

Bu sistemde 4 maçtan birinde yatarsam kalan maçları bilsem parasını alırmıyım?

kuponu 4-5 sistem olarak kayıt ettikten sonra kuponu kayit ettiğiniz yerde açın, en altında sistem detaylarını göstere tıklarsanız 4-5 sistem ile oluşturduğunuz tüm kuponları görebilirsiniz
    5 maça 4-5 sistem yaparsanız bir mac gelmezse oluşturduğunuz 4 lü kombinasyonlardan birisi gelir, yani kısaca 5 maçtan en az 4 ünü bilmeniz gerekir

• kuponu kayıt ettim ama sistem detayları çıkmadı.
  • quote:

kuponu kayıt ettim ama sistem detayları çıkmadı.

kombine kayıt etmiş olabilirsiniz, 4-5 ide işaretleyin kayıt ederken o zaman sistem olur
  • 4 maç yaptım 4 yazan yere tıkladım nerde yanlış yapıyorum?
  • quote:

4 maç yaptım 4 yazan yere tıkladım nerde yanlış yapıyorum?

mbs leri 4 ise zaten sistem yapamazsınız ki kombine olur onlar

ayrıca kayıtlı kuponlarım kısmında tip yazan yerde K kombine , resim şekli olanda sistem kuponlarını göstermek için kullanıyor. resim simgesine basarsanız sistem kuponlarını görürsünüz yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 31 Mart 2014; 17:24:47 >

• evet mbs4 maçlar benim tek maçtan yatmamam için nasıl oynamam lazım mbs3 olan 4 maç yapsam 4'ü işaretlesem olur mu?
  • quote:

evet mbs4 maçlar benim tek maçtan yatmamam için nasıl oynamam lazım mbs3 olan 4 maç yapsam 4'ü işaretlesem olur mu?

mbs3 olan 4 maç ı 3 lü ve 4 lü sistem olmak üzere 5 tane kupon oluşturabilirsiniz

4 tanesi 3 lü kombinasyon
    1 tanesi 4 lü kombinasyon

mbs4 olan 5 maçıda 4 lü ve 5 li sistem olarak 6 kupon oluşturabilirsiniz

5 tanesi 4 lü kombinasyon
    1 tanesi 5 li kombinasyon

bu şekil sistem kuponları yaptığım zaman min oranlarının 2 olmasına dikkat ediyorum ben. bir maç tutmadığı zaman en azından kuponun parası çıksın diye, 2 nin altındaki oranlarda genelde kombine yaparım

örnek verecek olursak

mbs si 3 olan 4 tane maç hepsinin oranlarda 1.7 olsun

oluşacak sistem kuponları:

4.91 oranli 4 tane kupon
    8,35 oranli 1 tane kupon

hepside geldi dersek mislide 1 olsun

kazanacağımız tutar

4.91+4.91+4.91+4.91+8.35 =27,99

kupon ücretimiz 5 lira idi 22 lira kar etmiş olduk

maçlardan sadece 1 tanesi yatarsa;

kazanacağımız tutar (3 lü kombinasyonlardan bir tanesi gelecek )

4.91

kupon ücreti 5 lira idi 0,09 kuruş zarar dayız

bunun gibi bişi işte

• göstermelik olarak verdiğim 5 maçlı kuponda şuan 4 tanesi kazanmış durumda 1isi kaybetti bu durumda hesapladığımızda 17.90 lira veriyor misli1 di. kupon ücreti 6 lira idi. sonuç olarak 11.90 lira kar etmiş oluyor. umarım şimdi dahada açıklayıcı olmuştur
    edit: 511 ertelendiği için orani 1 olarak kabul edildiğinden kazanılan tutar 7,16 oluyor. eğer orani değişmemiş ve gelmiş olsaydı 17.90 dı

511- ertelendiği için oran 1 olarak değişti won
    512 ms1 won
    513 ms 2 lost
    514 ms 1 won
    515 ms1 won

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 31 Mart 2014; 21:07:04 >
  • hocam sistem 4-5 ile sistem 4 arasına ne fark var. Nesine'den en çok kazananlara bakıyorum hepsi sistem4 oynamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.