Şimdi Ara

Bu Sistem Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 Bin TL bütçe ile bu sistemi almak mantıklı mı? Bundan çok daha iyisi var dediğiniz bir sistem varsa tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. 3 Gün içinde karar verip sipariş vereceğim.

gaming.gen.tr
    75FPS-4060 / INTEL i5-14400F / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 EVO OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
    https://www.gaming.gen.tr/urun/352894/75fps-4060-intel-i5-14400f-asus-dual-geforce-rtx-4060-evo-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.

• Ddr5 amd alternatifi alinir anca , 7500f-rtx4060 .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MURAT GAMSIZ-MG1 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi - Gaming.Gen.TR

Daha iyi bir seçenek. Nedenini sorarsanız 14400f işlemcinin Önbelleği 7500f den düşük ve 4060 seviyesi bi sistemde önbellek gerçekten çok önemli. + extra hava soğutmayla geliyor.

• BenKoray kullanıcısına yanıt

Normalde AMD sistemlerde sorun yaşamış biri olarak AMD almamak için epey direndim ama, hem daha performanslı olması hem de soketine gelecek olan işlemci desteği, almak için yeterli sebepler. Böyle bir gerçek var mı diye sormak istiyorum. İntel sistemler daha mı stabil. Bu bir teori mi yoksa böyle bir istatistik var mı merak ediyorum.  

@BenKoray

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem alınır mı (REVİZE)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.