Merhaba, Monitör dahil max 6000 bütçe var..Bu sistem alınır mı fikriniz nedir arkadaşlar.,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 8 Mart 2022; 13:21:39 > |
Bu Sistem alınır mı (REVİZE)
-
-
ortada bir sistem görünmüyor. monitör dahil 6000 az bir rakam.
-
Bütçe bu kadar maalesef.
-
o bilgisayar bir tuzak. hemen kaçıver.
-
Önerebileceğiniz hazır bir sistem var mı?
-
dediğim gibi, işgörür bir pc sıfır olarak zor. forumun ikinci el bölümünde denk gelirsem ekleyeyim.
-
git xbox series s al klavye fare bagla internetede girersin oyunuda oynarsın 2.el series s + 2.el monitör yaparsınız
-
6 bin liraya yazık olur. yukarıdaki box series s tavsiyesi oldukça mantıklı
-
Fikir soruyorsanız paranıza yazık edersiniz . Biraz daha bütçe arttırmı ile ilerde, ikinci elde daha iyi bir şey toplanır. Malesef çöp şeylere fahiş fiyatlar çekiliyor. Mönitör dahil 6000 e biraz zor ama ikinci el bir şeylere bakılabilir. Sıfır a bakılırsa o bütçe ile , o fiyatlara değmeyecek sistemler onünüze gelir.
-
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Ben de aynı şekilde düşündüm ve almamaya karar verdim.
@kittyhunter
@asko56
@win1
@Erhan1982DZC -
Az önce yazdiniz hocam bana hesap ortaklıgi için dm den.. maalesef yazamıyorum ben kimseye özelden Şöyle bı hata alıyom
Hata
Özel mesaj özelliğiniz kullanıma kapalıdır. Eğer
bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen Forum Destek ile temasa geçiniz.
Telegramdan yazın isterseniz @Semih34
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X