Şimdi Ara

Arkadaşlar milli eğitime dilekçe vermem lazım acil yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 yılı öncesi mezun olduğumdan dolayı lise bilgilerim e-devlette gözükmüyor.Yani üniversiteye kayıt yapamıyorum internetten.Dün liseden mezun olduğum okula gitti.Adamlar birşeyler yapmaya çalıştı ama olmadı.Bende dün milli eğitim müdürülüğünü aradım.Yapabileceklerini söylediler.Ancak dilekçe vermem gerekiyormuş.Size sorum:

Milli eğitim müdürlüğüne lise bilgilerimin e-devlete geçmesi için nasıl dilekçe vermeliyim?Lütfen yardımcı olun.(İnternette dilekçe örneklerine baktım ancak istediğim gibi dilekçe bulamadım.Ne yapmalıyım?Eminim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar vardır.Lütfen bana yardımcı olun.Hemen dilekçeyi yazıp milli eğitime götürmek istiyorum.Vakit kısıtlı.Arkadaşlar milli eğitime dilekçe vermem lazım acil yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz999 -- 2 Eylül 2020; 9:18:18 >

• Yok mu cevap yazacak?
  • ............ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE
    ANKARA
    2007 2008 eğitim öğretim yılında .......lisesinden mezun oldum.
    Lise bilgilerim e devlet sisteminde gözükmemekte. Üniversiteye kayıt yaptirabilmek için bilgilerimin e devlet sistemine geçirilmesini istiyorum.
    Gereğinin yapılmasını arz ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SWORMAN

............ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE
    ANKARA
    2007 2008 eğitim öğretim yılında .......lisesinden mezun oldum.
    Lise bilgilerim e devlet sisteminde gözükmemekte. Üniversiteye kayıt yaptirabilmek için bilgilerimin e devlet sistemine geçirilmesini istiyorum.
    Gereğinin yapılmasını arz ederim.
    Sağol hocam hemen yazıp gidicem.Çünkü vakit kısıtlı.
  • İL/İLÇE Milli Eğitim Müdürlüğüne gitmenizi öneririm. İmkanınız varsa kesinlikle gidin. Okulun yapması gerekirdi bunu şansına bu işlerden anlamayan biri mi geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hilal Bıyıklı Bozkurt

İL/İLÇE Milli Eğitim Müdürlüğüne gitmenizi öneririm. İmkanınız varsa kesinlikle gidin. Okulun yapması gerekirdi bunu şansına bu işlerden anlamayan biri mi geldi?
    Sanırım müdür veya müdür yardımcı yapmaya çalıştı ancak olmadı.Bu bilgilerle e-devlette güncelleme yapılamaz diye uyarı çıkıyormuş.Bende şimdi hemen milli eğitim müdürlüğüne gidicem ama dilekçe istediler. O yüzden sordum.
  • Hocam Ankara yazılan yere dilekçe yi hangi ildeki milli eğitim müdürlüğü ne vereceksen orayı yaz. Bilirsin ama yinede yazıyım istedim. Adres imza unutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turkuaz999 T kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam kolay gelsin. Yapabilirseniz burayı güncellemeyi lütfen unutmayın. Başkaları da faydalanır hocam.
  • Olmadı arkadaşlar şimdi milli eğitimden geldim.Dün gittiğim mezun olduğum okulda ile aynı durum ekranda "Bu kayıt üniversite kayıt için kullanılamaz diye" uyarı çıkıyor :(

Yapabileceğim hiçbirşey kalmadı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz999 -- 2 Eylül 2020; 11:16:28 >
    Cimere başvurabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babayani90

Cimere başvurabilirsin
    Nasıl?
  • www.cimer.gov.tr
    CİMER - T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi
    https://www.cimer.gov.tr

Burdan bi yetkililere yazabilirsiniz

• quote:

https://www.cimer.gov.tr
    Burdan bi yetkililere yazabilirsiniz
    Şimdi yökü aradım.Bilgilerini sisteme girebilirsin ancak kayıt için 2008 yılından öncekiler kullanılamaz diyor.Yani üniversiteye gitmek zorundayım kayıt için :(

O cimere ben daha önce soru sormuştum cevaplamaları vakit alıyor.Ondan olmaz :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz999 -- 2 Eylül 2020; 11:20:12 >
    Üniversiteyi arayın bi de hocam

• quote:

Üniversiteyi arayın bi de hocam
    Aradım oraya gelmem lazımmış uçakla gidicem artık :( vakit kalmadı
    Tamamdır hocam inşallah yetişirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.