Arkadaşlar hepinize merhaba. Kasım celbinde askere gidecek olan arkadaşlarla buradan tanış olalım. Yedek subaylık, yedek astsubaylık için başvuran arkadaşlar bu konu altında bilgilerini paylaşabilirler. Böylece başvuru sayısı hakkında bir fikir edinebiliriz. İnşallah Allah herkesin gönlüne göre verir.
(Kasım 2024 dönemi için 29 Ağustos 2024 tarihine kadar yükümlülerin yoklama, hizmet ve celp tercihlerini yapması gerekmetedir)
(Kasım Celbi Sonuçları 31 Ekim 2024 Tarihinde Açıklanacak)
Yedek Subay : Evet
Yedek Astsubay : Evet
Komando : Evet
Bölüm : Bilgisayar Mühendisliği
Not Ortalaması : 3.30
Hizmet Şekli: YD.SB ADAYI
Kuvvet: JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI
Eğitim Birliği: Ç.KALE J.EĞT. MRK.K.LIĞI/MEF EZ/MERKEZ/ ÇANAKKALE ÇANAKKALE MERKEZ/ ÇANAKKALE
Sınıf: Topçu
Herkese Hayırlı Olsun. Rabbim Sağlıcakla En Güzel Şekilde Vatana Millete Hayırlı Askerlik Yapmayı Nasip Etsin İnşallah.
Daha Önce Buradan Askerlik Yapanlar Yardımcı Olursa Çok Sevinirim.
SQL Anlamadığım Konu
Dostlar örneğin ben mysql de veritabanımı hazırladım. Buradaki kodlarımı hiç değiştirmeden mssql e yapıştırırsam çalışır mı? Sorumu daha da açmak istiyorum.
Mesela biz atıyorum java dilini istersek Netbeanste yazalım istersek Eclipse te aynı işleri görüyor.
Peki bu SQL için de mi böyle. Yani mssql i bir ide olarak mysql i başka bir ide olarak düşünebilir miyiz. Bunların ide olmadığını biliyorum sadece bunun üzerinden örnek veriyorum.
Suanda ben SQL komutlarını öğrenirsem istediğim bütün veritabanlarında kullanabilir miyim?
Eski Deri Ceket Yenileme
Dostlar malum bu devirde adam gibi deri ceket almak zengin değilseniz mümkün değil.
Bu nedenle bende başka arayışlara girdim.
Yaklaşık 25 - 30 yıllık deri ceket ve montlar elime geçti. Bunları nasıl yeni hale getiririz. Hangi işlemlerden geçirmeliyiz. Hepinizin yardımlarını bekliyorum.
Eminim bu konu birçok kişinin yol gösterici konusu olacaktır.
İlk düşünceleriniz nedir?
Fwrite ve Fprintf Farkı
İnternet te biraz araştırdım ama doğru düzgün anlatan Türkçe kaynak bulamadım.
İngilizce kaynaklar var lakin benim ingilizcem o kadar iyi değil.
Sorum başlıktaki gibi.
Ayrıca bir int array oluşturduktan sonra bunu fwrite ile dosyaya yazmaya çalıştığımda dosyaya ASCII olarak yazıyor. Asla rakam olarak dosyaya yazdıramadım. Fwrite komutu ile neden rakam olarak yazdıramıyorum sizce? İsterseniz kodu buraya paylaşada bilirim.
Yardımlarınızı bekliyorum değerli forum ahalisi.
|
Anlık
Yaralanma Veya Can Kaybı Şu Anda Bildirilmedi
|
|
Ben Tehdit Etmem Pişman Ederim....Polat Alemdar |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.325
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 76.792 (Bu ay: 2.685)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.131 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar