Bildirim
İşsiz birine kredi verilir mi lütfen yardım edin acil !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Özel durumlar olurmu bilmiyorum ama maaş bordrosu ve benzeri herhangi bir sabit gelir beyan etmezseniz kredi alamazsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Wanker
Özel durumlar olurmu bilmiyorum ama maaş bordrosu ve benzeri herhangi bir sabit gelir beyan etmezseniz kredi alamazsınız.
hocam website yaparıyorum ve banka hareketlerimde aylık 2 ile 3 bin para girişi oluyor banka hesap hareketlerimi götürsem sizce belge niyetine geçerler mi ? -
Gelir şartı aranır hesap hareketi kredi için yeterli değildir. Kira İçin yatan tutarlar Gelir sayıldığından ayrı tutmak gerekir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NicksizKaSSaP
quote:
Orijinalden alıntı: Wanker
Özel durumlar olurmu bilmiyorum ama maaş bordrosu ve benzeri herhangi bir sabit gelir beyan etmezseniz kredi alamazsınız.
hocam website yaparıyorum ve banka hareketlerimde aylık 2 ile 3 bin para girişi oluyor banka hesap hareketlerimi götürsem sizce belge niyetine geçerler mi ?
Gelir belgesi olmadan kredi çekmeniz zor gibi. Ama hesap harekatleri olan bankayla görüşüp işinizi görecek kadar gelir belgesiz kredi kartı veya kredili mevduat hesabı açılabilir belki. -
10 bin tl ye kadar ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz onun için abartı şeyler istemiyorlar. Bankalar verir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
en önemli kriter kkb puanı. Yani banka öz geçmişiniz. Kredi kartı kullanımı falan. Eğer böyle bir geçmişiniz yoksa kredi vermezler. Zira son zamanlarda bankalar belgesiz kredi veriyor ama baktıkları kkb hareketleri.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X