Şimdi Ara

Vakıfbank Atm'si Paramı Yuttu, Günlerdir Geri Yatırmıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VakıfBank ATM'sinden 16.09.2024 tarihinde yatırdığım ortalama 9 bin tl tutarında paramı ATM arızalanması sebebi ile yutmuştur. Aynı anda oluşturduğum kayıt ile beraber 3 gündür param hesabıma yatmadı. Günlerdir paramın geri yatmasını bekliyorum. Sokakta birisi paranızı çalsa hakkınızda işlem yapılır ama banka benim paramı iznim, rızam olmadığı halde el koymuş ve 3 gündür de geri vermemekte. Bu nasıl bir iş? Benim mağduriyetimi giderecek misiniz? Paramı 3 gündür kullanıyorsunuz benim zararımı karşılayacak mısınız? ATM'nizin bozuk olması benim suçum mu? Benim 9-10 bin lira paramı ne hakla günlerce el koyarsınız? Para göndermem lazım olduğum yerlere gönderemiyorum, ticaretim aksıyor bunun sorumlusu yok mu? 3-5 gün sonra paramı geri yatırıp hiçbir şey demeden çekileceksiniz öyle değil mi? VakıfBank ile çalışmamı durduruyorum bundan sonra kendileri ile çalışmayacağım. Bir para 3-4 gündür yatmıyor. Banka müşteri hizmetlerini arıyorum 20 iş günü yasal süresi var diyor. Hangi yasa benim olan ve zorla aldığınız parayı 20 iş günü süre içinde geri gönder diyor size? Hangi yasanın kaçıncı maddesinde yazıyor bu? Ben neden zorla el koyduğunuz paramı, benim olan, bana ait olan bir şeyi sizin hatanız yüzünden 3-5-6-10-20 gün bekliyorum? Bir günlük iş, açarsın ATM yi sıkışan para orada duruyor yatırırsın ertesi gün hesabıma olur biter. Ben neden günlerdir sizi bekliyorum?

• Maalesef beklemekten başka çareniz yok.Bu sebeple tek seferde yutulduğu taktirde beni rahatsız etmeyecek bir mebla yatırmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 18 Eylül 2024; 23:54:46 >
  • moskogsm M kullanıcısına yanıt
    Normalde atm paranızı yuttuğunda veya kaptığında müşteri hizmetlerini arayıp ATM numarasını verip durumu bildirmeniz gerekir. Atm açılır sayım yapılır, eğer atm de olması gerekenden fazla para çıkarsa ve tutar sizin belirttiğiniz tutarla aynı miktarsa ilgili evraklar nezdinde size para verilir. Tabi bu süreç ayları bulabilir.Bildiğim kadarıyla süreç böyle işliyor
  • banka iadeleri 7 ile 15 gün arasında yapılır her zaman

• Benim de iş bankası kartıyla ziraat atmsinden para çekerken paramı yuttu. Dilekçe yazmamın üstünden 20 gün geçti; hala yatirmadi.
    Şubeye gidiyordum iki bankanın arasında uzun sürebilir diyor, müşteri hizmetlerini arıyorum aynısı...
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

bende onu anlamıyorum işte bana ait olan bir şeyi zorla alıp beni neden 7-15 gün bekletirler ? düşünsene yoldan biri geçiyor cebindeki tüm paraya el koyuyorsun 15 gün sonra elemana götürüp parasını geri veriyorsun. Atm deki olayda bundan kalır yanı yok. 1 günlük iş. Gün sonu yaparsın fazla çıkan parayı geri iade edersin neden 15 gün bekletiyorsun bu kısım çok saçma. Bddk ya yazdım twiterdan yazdım dün parayı geri yatırdılar ama eksik yatırdıklarını düşünüyorum. Bende saymadan koymuştum onun için tam eminde değilim birşey de iddaa edemiyorum kaldı öyle.

• Ekip görevlendirilip atm de para sayımı yapılması lazım.Bence paraniz geç yatacaği için endişelenmeyin.Çünkü atm de fazla para bulunamamıştır deyip paranıza çökebilirler.Başıma geldiği için söylüyorum,paranızın geç yatmasini değil atm de fazla bakiye çıkıp çıkmayacağinı dert edinin
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    ben yuklu Bir para yatirmaya calistim enpara hesabima finans bank atm sikinti olmustu ben mh arayip durumu anlattim adet sordular atm no aldilar hafta ici 2 gunde param hesaba yatmisti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.