VakıfBank ATM'sinden 16.09.2024 tarihinde yatırdığım ortalama 9 bin tl tutarında paramı ATM arızalanması sebebi ile yutmuştur. Aynı anda oluşturduğum kayıt ile beraber 3 gündür param hesabıma yatmadı. Günlerdir paramın geri yatmasını bekliyorum. Sokakta birisi paranızı çalsa hakkınızda işlem yapılır ama banka benim paramı iznim, rızam olmadığı halde el koymuş ve 3 gündür de geri vermemekte. Bu nasıl bir iş? Benim mağduriyetimi giderecek misiniz? Paramı 3 gündür kullanıyorsunuz benim zararımı karşılayacak mısınız? ATM'nizin bozuk olması benim suçum mu? Benim 9-10 bin lira paramı ne hakla günlerce el koyarsınız? Para göndermem lazım olduğum yerlere gönderemiyorum, ticaretim aksıyor bunun sorumlusu yok mu? 3-5 gün sonra paramı geri yatırıp hiçbir şey demeden çekileceksiniz öyle değil mi? VakıfBank ile çalışmamı durduruyorum bundan sonra kendileri ile çalışmayacağım. Bir para 3-4 gündür yatmıyor. Banka müşteri hizmetlerini arıyorum 20 iş günü yasal süresi var diyor. Hangi yasa benim olan ve zorla aldığınız parayı 20 iş günü süre içinde geri gönder diyor size? Hangi yasanın kaçıncı maddesinde yazıyor bu? Ben neden zorla el koyduğunuz paramı, benim olan, bana ait olan bir şeyi sizin hatanız yüzünden 3-5-6-10-20 gün bekliyorum? Bir günlük iş, açarsın ATM yi sıkışan para orada duruyor yatırırsın ertesi gün hesabıma olur biter. Ben neden günlerdir sizi bekliyorum? |
Bildirim