Kapının Önünde Park Halindeki Araca Ceza Yazmışlar
İphone hotspot görmüyor
|
Araç Multimedyasındaki Geri Vites Kamerası Hakkında
Vakıfbank Atm'si Paramı Yuttu, Günlerdir Geri Yatırmıyorlar
VakıfBank ATM'sinden 16.09.2024 tarihinde yatırdığım ortalama 9 bin tl tutarında paramı ATM arızalanması sebebi ile yutmuştur. Aynı anda oluşturduğum kayıt ile beraber 3 gündür param hesabıma yatmadı. Günlerdir paramın geri yatmasını bekliyorum. Sokakta birisi paranızı çalsa hakkınızda işlem yapılır ama banka benim paramı iznim, rızam olmadığı halde el koymuş ve 3 gündür de geri vermemekte. Bu nasıl bir iş? Benim mağduriyetimi giderecek misiniz? Paramı 3 gündür kullanıyorsunuz benim zararımı karşılayacak mısınız? ATM'nizin bozuk olması benim suçum mu? Benim 9-10 bin lira paramı ne hakla günlerce el koyarsınız? Para göndermem lazım olduğum yerlere gönderemiyorum, ticaretim aksıyor bunun sorumlusu yok mu? 3-5 gün sonra paramı geri yatırıp hiçbir şey demeden çekileceksiniz öyle değil mi? VakıfBank ile çalışmamı durduruyorum bundan sonra kendileri ile çalışmayacağım. Bir para 3-4 gündür yatmıyor. Banka müşteri hizmetlerini arıyorum 20 iş günü yasal süresi var diyor. Hangi yasa benim olan ve zorla aldığınız parayı 20 iş günü süre içinde geri gönder diyor size? Hangi yasanın kaçıncı maddesinde yazıyor bu? Ben neden zorla el koyduğunuz paramı, benim olan, bana ait olan bir şeyi sizin hatanız yüzünden 3-5-6-10-20 gün bekliyorum? Bir günlük iş, açarsın ATM yi sıkışan para orada duruyor yatırırsın ertesi gün hesabıma olur biter. Ben neden günlerdir sizi bekliyorum?
Narin Cinayeti Neden Gündemden Düşmüyor ?
Düşmesinde... İçimiz sızladı... O kadar çok şey yazarım ki saatler sürer ancak;
Ulusal kanalları açıyorum 20-30 kanal canlı yayında 5-10 konukla bu konuyu konuşuyor başka bir program yok günlerdir kanallarda
Haber sitelerini açıyorum 20 manşet varsa 15 tanesi narin kızımızla ilgili....
Biz millet olarak adeletin tecelli etmesi için mi uğraşıyoruz, yoksa gizem dolu olduğu için film izler gibi takip ettiğimiz için mi basın bunun üzerine gidiyor ? 20-30 ulusal kanalda nasıl olurda bu konu işlenir sürekli ? altında ki sebebi cidden merak ettim.
Bu tip yılda yüzlerce ölüm sayılabilirken, hiç biri gündemde değilken 10-20 saniye haberler konu olurken neden bu konu ?
1-2 günce bebeğe istismar konusu yaşandı bu kadar konuşulmuyor..
Devlet tarafından gündemi bir yerde tutmak için kasıtlı mı yapılıyor sizce ? yoksa herkesin bu konuya odaklandırıp arkadan neler döndürecekler ? X bir köyde fakir fukaranın kızı neden 20-30 ulusal kanala canlı yayın yaptırır saatlerce ?
İnşallah böyle bir olay bir daha yaşanmaz, katil tez zamanda en ağır cezayı alır. Benim kafamı kurcalayan kısmı umarım anlatabilmişimdir.
Yarın a101 cumada bime geliyor bimdekinin modeli yazmıyor hiç bir yerde onun için kıyaslayamadım ama dijitsu mu sizce alınır hi-level mi ? ikisinden birini kesin alacağım inşaallah dükkanda mikroskopu bağlamak için haftada 1 günde diğitürkten maç izlerim ikisinin de boyutu aynı arada 300 tl oynuyor siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
İzmir'de başarı var bilen bilir bu elamanlara bir tane iphone 11 gönderdik. Cihaz daha önceden ekran değiştiği için garanti dışı olduğunu biliyordum. Arkadaşa götür servise ücretini öde değiştirsinler dedim. Bu arada batarya 500 döngüye ulaşmamış 350 küsür şarj edilmiş servise düşmüş normalde ekran dışarıda yapılmasa batarya garantiden ücretsiz değişecek ama ekran değiştiği için garanti dışı kalıyor ve 1000 TL küsür verip bataryayı değiştirmek istedik. Servise gitti arkadaş servisteki elemanlar 3819 TL para istemişler. Batarya değişirken ekran kırılır demişler. Ya batarya değişirken ekran niye kırılıyor ? sen servissin ekranı kırmadan kaldıramıyorsan niye servissin ? dışarıda mahalle arasında, merdiven altındaki adam dahi kırmadan kaldırıyor entegre değişiyor takıyor sen batarya değişimi için önce 3819 TL talep ediyorsun ondan sonra 1000 TL küsürde batarya için istiyorsun böyle bir saçmalık olur mu ? apple müşteri hizmetlerini aradık oda böyle olmaması lazım ama falan filan diyor başka servise yönlendiriyor. Genpaya gidiyoruz oda değiştiririz ama olurda kırılırsa ekran parası alınır diyor. Ben yıllardır telefon sektöründeyim orijinal olsun ayarlardan pil hatası vermesin diye servise yönlendirdim böyle bir şey görmedim o ekranı 100 kere kaldırırım 1 kere kırmam bunlar nasıl servis oluyorlar ? bu sağlam ekranları toplayıp el altından toptancılara satıyorlar. Söktüğü ekranı geri vermiyor nereden bakarsan bak acayip bir tezgah var. Büyük rant var. Bu toptancılar bu servislerden el altından ekran çekiyorlar buna kimse uyanmıyor, kimse ses etmiyor işte tamda böyle piyasaya çıkıyor bu çıkma ekranlar !!!!
Nike Air Max 270 %49 indirim 1.499,99 TL
42 giyiniyorum numara olsaydı alırdım çok güzelmiş doğruysa bayada indirim varmış ilgilenenler olabilir
https://www.nike.com/tr/t/air-max-270-ayakkab%C4%B1s%C4%B1-nnTrqDGR/AH8050-100
İzmir Belediyesinde Atık Bedeli İtelemesi !!
Ben İzmir dışında atık bedeli diye iteleyen başka belediye var mı bilmiyorum varsa bilen yazsın.
85.68 TL su kullanmışım buna Atık su bedeli diye 42.84 TL itelemiş daha sonra hızını alamamış Büyükşehir belediyesine 10.72 TL indirmiş buda yetmemiş İlçe Belediyesine 25.51 TL indirmiş. Bunların yanına devlet baba demiş ki siz bu kadar itelerseniz bende 7.71 TL iteleyeyim demiş. Laps benim fatura 85.68 TL faturam 172 TL olmuş. 0.46 TL kuruşu da beni borçlu çıkartmış bir sonraki faturada almak kaydıyla. İzmir gibi bir yeri kocaman köy haline getirip, bu paralarla hiç bir iş yapmayan kim varsa sürüm sürüm sürünsün.
Karpuz KG 2.24 TL Migros
fiyat sepette düşüyor piyasada ortalama 4 TL KG iyi fiyat
https://www.migros.com.tr/karpuz-kg-p-19ee6d8
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 858
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 123.779 (Bu ay: 1.219)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.593 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar