Bildirim
Akbank 20.000 TL Chip Para Yükledi Nasıl Nakite Çevirebilirim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Tanıdık işyeri lazım. Kanka durum böyle böyle dersin. %18 kdvsini düşersin, banka komisyonunu düşersin, elemana vermek istediğin yada istediği bahşişi de kesersin. Artık ne kalırsa elden nakit alırsın, o da bir iş yapmış gibi yapar fatura keser.
-
Hepsiburada.com üzerinde puan kullanılıyor. Gram altın al. Ödeme kısmında puanı seç. Sonra git bozdur kuyumcudan. Alım satım arasındaki makas kadar zarae esersin en fazla o da 300-500tl olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 23 Şubat 2025; 13:59:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu altın fiziki olarak kargo ile geliyor demi ? bir sıkıntı yaşar mıyız acaba sahte altın gönderme yada hiç göndermeme vs
-
Sıkıntı olmaz ben çok aldım daha önce. Yorumlara bakarak al bir markadan gramlar zaten ambalajlı bandrollü vs geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X