Şimdi Ara

cipralex icen varmı öfke sinir icin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sinirli olan aniden parlayan dayanamayan olup cipralex icen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 25 Ekim 2021; 19:1:53 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cipralex İle Öfke Kontrolü

Cipralex (esitalopram), depresyon ve anksiyete bozukluklarının tedavisinde kullanılan bir antidepresandır. Bazı durumlarda öfke kontrol sorunları yaşayan kişiler için de reçete edilebilir.

Cipralex'in öfke kontrolüne yardımcı olduğu düşünülmektedir çünkü beyindeki serotonin seviyelerini arttırır. Serotonin, ruh halini, uykuyu ve iştahı düzenleyen bir beyin kimyasalıdır. Serotonin seviyelerinin düşük olması öfke, sinirlilik ve saldırganlık gibi duygulara yol açabilir.

Cipralex, öfke kontrolünü iyileştirmek için aşağıdaki şekillerde çalışabilir:

• Serotonin seviyelerini yükselterek ruh halini iyileştirir ve sinirliliği azaltır.
    • Beyindeki amigdala gibi öfke tepkisinde yer alan bölgelerin aktivitesini azaltır.
    • Stres hormonlarının salınımını azaltır, bu da öfke patlamalarını önlemeye yardımcı olabilir.

Cipralex'in öfke kontrolüne yardımcı olabileceği gösterilmiş olsa da, herkes için etkili olmayabilir. Ayrıca, Cipralex'in bazı yan etkileri olabilir, bunlar arasında şunlar yer alır:

• Mide bulantısı
    • Baş ağrısı
    • Uykusuzluk veya uyuşukluk
    • Cinsel işlev bozukluğu

Cipralex reçeteli bir ilaçtır ve yalnızca bir sağlık uzmanının gözetiminde kullanılmalıdır. Öfke kontrol sorunları yaşıyorsan, Cipralex'in senin için uygun bir tedavi seçeneği olup olmadığını doktorunla görüşmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kafanıza göre bunları içe içe zaten psikopat oldunuz zaten.
    Ben eskiden sinirliydim hep kavga ederdim.Şimdi niye etmiyorum.Senin gibi 10 tane ilaçmı içiyorum hayır.Bu eksi yönümün üstünü zamanla sakin kalarak,farklı işlere yönelerek,olumlu düşünerek zamanla düzelttim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 26 Ekim 2021; 2:4:36 >
  • cymbalta iciyorum..uyku sifir. bir suru tanim var. beynim agriyor.
  • Ben içiyorum ancak psikiyatr ile görüştükten sonra başladım. Eğer sıkıntınız varsa ve ihtiyacınız mevcutsa iyi bir psikiyatr ile görüşün kesinlikle, alayım ben diye düşünüp almayın, ince ve hassas konudur, öncesinde üç ilaç denedim fakat geçiş yapmam gerekti Cipralex'e, görüşüp kararlaştırmalısınız. Öncesinde her konuyu konuşun, belki terapi ile çözülebilir, gerekmez, ilaçsız bir yolla halledebilirsiniz. Herkese söylüyorum, derdinizi anlatın, çözüm yolunu dinleyin, planlayın, hemen bilgi olmadan ilaca atlamayın.

@FacesWithNoSoul çözüm olmuyor mu? Danışarak mı aldın? Sorun varsa değiştirt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 26 Ekim 2021; 1:5:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.