Şimdi Ara

Bu sekil bas agrisi ve diger semptomlar tumor habercisi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • basimda 3 hafta once baslayan bir bas agrisi var. Her gun agrimiyordu ilk baslarda. lakin son hafta nerdeyse 2 gunder bir agrimaya basladi.

agri tek bir bolgede degil basimin farkli bolgelerinde sizlar sekilde oluyor ve sanki beynimde derinlerden disariya dogru agri geliyor . zonklama yok. diger sekilde tabir etmem gerekirse migren atagi sonrasi olan bas agrisi 10 ise bu bas agrisi 4 diyebilirim. lakin gun icinde uzun sureli oluyor. mesela 1,5 saat kadar agriyor. sonra geciyor belli bir sure ve ardindan tekrar 1,5 saat kadar agriyor ve yine geciyor.
    geceleri uyaniyorum bazen basimda o hafif sizlama yine var. sabah kalkiyorum birkac gun sizlama ile uyandim.

son iki gundur elimde ve yuzumde uyusma hissediyor gibiyim. yuzumde neredeyse kulaklarima vardi. birkac saatlik bir uyusma oldu bugun ve bir onceki gun. karincalanma yok ama uyusma var. onceden biri tirnagini elime batirdiginda hissetigim aci 10 ise, simdi uyusma sirasinda hissetigim aci 5 derim.

kusma istegi hic olmadi, bayilma hic olmadi, gorme kaybi hic olmadi, dengesizlik hic olmadi, yemede bir sorun yok. ama bas agrisi ve uyusma var. bir de uyumada sorun oluyor. 20 saat uyumadim mesela. o gece yattim ve tam 6 saat sonra uyaniyorum. surekli 6 saat uyaniyorum ve uyuyamiyorum. ancak gun icinde yatip 1 2 saat uyumam gerekiyor.

ek olarak bazen agri kafamin yanlarina geliyor hani sacin kulaklarin on kisminda bittigi yerde. o tur de agriya donusuyor bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 7 Ocak 2020; 17:11:30 >

• norolojiye gorunun ne varsa bulurlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evham yapmayın derim,arkadaşın da dediği gibi nörolojiye gidin.Dr gerekli tetkikleri yapar.
    Çok geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gren

norolojiye gorunun ne varsa bulurlar
    tamam da almanya da doktor yok yeterince.

normal praxisler bile arapla dolu. bizim turkler de cok gidiyor ama hep agir islerde calismis adamlar. gidince hep konusuyorum hikayelerini dinliyorum. madende, demir celik islerinde calismis cogu. ezilmisler gencliklerinde.

lakin araplar buraya geleli 5 sene olmus ama hep arap dolu. doktora gidiyorum surekli baska yerlere yonlendiriliyorum ya da hausartz yani normal doktora gidebilirim. o da beni mr a gonderecek norologa gidicem de tarih alicam ... en az 3 ayi bulacak. acile gitsem ancak o zaman bakarlar ama acilde doktoru kandiramazsin diyorlar burada turkler.

o yuzden buraya konu actim. alman doktorlar essek yuku ile vergi verdigi icin kaciyorlarmis amerika ve kanada ya. konuyu acmamin sebebi bu. yarin normal bir Turk doktoruna gidicem o da mr a gonderecek lakin sonrasinda norolog bulmam sorun olacak ...

• O kadarını bılemem
    evham yapmaktansa norolojiye git bir sekilde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerilim tipi baş ağrısı bu ara sıra çekiyorum tümorden şüphelenip acile gidip tomogrofi çektirmiştim. Korkmayın bir gözükün ilaç yazıyor hafifliyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAEC

Gerilim tipi baş ağrısı bu ara sıra çekiyorum tümorden şüphelenip acile gidip tomogrofi çektirmiştim. Korkmayın bir gözükün ilaç yazıyor hafifliyor hocam
    insallah oyledir. artik gerildim iyice... senin de gece kalktiginda basinda sizlama oluyor muydu? beni korkutan o ... 1 ay zaature olmusum o sekilde yasadim. valide zorla doktora goturdu. 15 gun dispanserde yattim. doktor bana olmek mi istedin diye sormustu. 26 yasinda oldugum icin yirtmisim yani. o zamanlar bekardim olmekten korkmuyordum. lakin hala korkum yok fakat insanin evladi olunca cok pinpirikleniyor. mesela kavgadan kacmazdim onceden ama cocuk olunca artik insanlarin yuzune bile bakmiyorum ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok fazla sebebi var baş ağrısının hocam sadece baş ağrısı varsa tümör olduğunu sanmıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkos21

Çok fazla sebebi var baş ağrısının hocam sadece baş ağrısı varsa tümör olduğunu sanmıyorum
    doktor mr a gondermedi. idrar sokturucu verdi hap olarak. ne alaka ise :S
  • Tansiyonda verıliyor genelde diuretikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tansiyonda verıliyor genelde diuretikler
    galiba.

3 gundur sukur pek bas agrim olmadi.

isi biraktim. devletten gecinmeye basladim. ilginc sekilde isi biraktiktan sonra bu kafa agrisi tuttu. yani tam rahatlayip 1 sene oturdugum yerden bedavadan dert tasa olmadan para kazanacakken... bu yuzden tansiyona pek ihtimal vermedim. zaten tansiyonum da 162 ye 88 cikti.
  • tansiyon teshisi koymus heralde doktor

• quote:

tansiyon teshisi koymus heralde doktor
    buyuk ihtimnalle ...

idrar cozucu ile cok su icmem gerekiyormus.
  • Tansiyon icin doktor kontrolu gerek tabi ozellikle tuzdan uzak olmak tatli hamurisınde kısıtlama gerekebilır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.