Şimdi Ara

iyi bir zayiflama ilaci bilen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
49.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanip faydasini gordugunuz yan etkisi pek olmayan zayiflama ilaci onerebilecek olan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 16 Ekim 2011; 19:11:18 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Zayıflama Hapları: Kullanıcı Yorumları

Aşırı kilolarla mücadele ediyorsanız, zayıflama hapları kilo verme yolculuğunuzda yardımcı olabilir. Ancak, piyasada çok sayıda zayıflama hapı olması nedeniyle, en iyisini seçmek zor olabilir. Bu metinde, en iyi zayıflama haplarını ve bunları kullanan kişilerin yorumlarını inceleyeceğiz.

En İyi Zayıflama Haplarını Seçerken Göz Önünde Bulundurulması Gerekenler

En iyi zayıflama hapını seçerken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç önemli faktör vardır:

• Etkin Maddeler: Hapın kullandığı etken maddeler, etkinliğini belirler. En yaygın etken maddeler kafein, yeşil çay özü ve l-karnitindir.
    • Güvenlik: Hapın güvenli ve yan etkisi olmaması gerekir.
    • Fiyat: Hapın fiyatı bütçenize uygun olmalıdır.
    • Kullanıcı Yorumları: Diğer kullanıcıların hap hakkındaki yorumlarını okumak faydalı olabilir.

En İyi Zayıflama Hapları

Kullanıcı yorumlarına göre en iyi zayıflama hapları şunlardır:

• PhenQ: PhenQ, iştahı azaltan, metabolizmayı hızlandıran ve yağ yakımını destekleyen doğal bir zayıflama hapıdır.
    • Leanbean: Leanbean, özellikle kadınlar için tasarlanmış bir zayıflama hapıdır. İştahı kontrol etmeye, yağ yakımını artırmaya ve enerji seviyelerini yükseltmeye yardımcı olur.
    • Instant Knockout: Instant Knockout, egzersiz performansını artıran ve yağ yakımını destekleyen bir zayıflama hapıdır.

Kullanıcı Yorumları

PhenQ kullanıcıları, hapın iştahlarını azalttığını, metabolizmalarını hızlandırdığını ve kilo vermelerine yardımcı olduğunu bildirmektedir. Leanbean kullanıcıları, hapın yağ yakımını artırdığını, enerji seviyelerini yükselttiğini ve egzersiz performanslarını iyileştirdiğini belirtmektedir. Instant Knockout kullanıcıları, hapın egzersizlerini daha yoğun hale getirmelerine izin verdiğini ve yağ yakmalarına yardımcı olduğunu söylemektedir.

Sonuç

Piyasada çeşitli zayıflama hapları mevcuttur. En iyi zayıflama hapını seçerken etken maddeler, güvenlik, fiyat ve kullanıcı yorumları gibi faktörleri göz önünde bulundurmalısınız. En iyi zayıflama hapları, kilo verme yolculuğunuzda yardımcı olabilir, ancak sağlıklı bir diyet ve düzenli egzersizle birlikte kullanılmalıdırlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • xenical
  • onunda yan etkisi varmis diskiyi tutamiyomussun

yoldayken altina sictigini dusunsene igrenc
  • Maurers kullananlar çok memnun olduğunu söylüyorlar hep ...
  • İlacı pek tavsiye etmiyorum. Bir çoğunun yan etkisi olabiliyor. Sana önerim, spor ve diyet yaparak zayıflayabilirsin. Ha dersin, "Ben spor ve diyet yapmak istemiyorum, kolay yoldan zayıflamak istiyorum." dersen, bir doktora danışmanı tavsiye ederim. İnternette bulduğuma göre, sanırım Fx15 yan etki yapmıyor. Bir diğeri ise, XL-S Medical. İkisini de araştırmanı öneriyorum, daha sonrada bir doktora danışmanı tavsiye ediyorum. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cevat SÖYLENMEZ

İlacı pek tavsiye etmiyorum. Bir çoğunun yan etkisi olabiliyor. Sana önerim, spor ve diyet yaparak zayıflayabilirsin. Ha dersin, "Ben spor ve diyet yapmak istemiyorum, kolay yoldan zayıflamak istiyorum." dersen, bir doktora danışmanı tavsiye ederim. İnternette bulduğuma göre, sanırım Fx15 yan etki yapmıyor. Bir diğeri ise, XL-S Medical. İkisini de araştırmanı öneriyorum, daha sonrada bir doktora danışmanı tavsiye ediyorum. Kolay gelsin.

spor diyet yaparak zayifladim ve birakinca ayni hizda verdigim kilolari geri aldim, omur boyuda diyet spor yapamam

onun icin etkin yan etkisiz bir zayiflama ilacina ihtiyacim oldugunu dusunuyorum.
  • arkadaşım piyasadaki en etkili zayıflama ilacı "karatay diyeti" bu kitabı (ilacı) al oku uygula .ben 107 kiloydum 2 ay oldu 99 kilodayım halende gidiyor kilolar spor yok açlık yok .ilaçları boşver bende zamanında çok abuk subuk şeyler kullandım ama seninde dediğin gibi verdiğim kiloların fazlasıyla geri aldım ve metabolizmam sapıttı .sizin gibi çabuk zayıflama yollarını aradım ama hepside fazlasıyla geri döndü bana .bu kitabı oku neden zayıflıyamadığımızı öğren bilinçli olartak kilo ver .çok ilginç konular var okurken zevk alacağına adım gibi eminim.bu kitabı yazan canan karatay hoca diyetisyen değil kardiyoloji profosörü dr. yani bu işin ilmini almış.kesinlikle kilo vereceksin emin ol. hoşcakal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • L-Carnitine.Ne Oldugunu Arastır Zayıflama Ilacı Degıl Spor Yaptıgında Cok Kolay Erıtmenı Saglıyor.Ama arastır.Yan Etkısıde Yok 0 Etki.
  • koş arkadaşım koş
  • Maurers aldım ben deniyorum ikinci gün iştah 0 değilde 1 diyelim
  • Bence ilaçla zayıflamak çok sağlıklı değil, biraz kontrollü gidip egzersizle desteklenirse rahatlıkla kilo verilebiliyor.

Zaten diyetisyenler de düzenli beslenme ve egzersiz taviye ediyor yani. Ben internetten diyetisyen sayfalarını falan takip ediyorum, ilaç riskli iş. Aşağıdaki de Facebook'taki bir sayfa, diyetisyen danışmanlığında diyet tavsiyeleri yer alıyor.

https://www.facebook.com/LightYasaminSirlari
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonwarrior -- 6 Şubat 2013; 17:16:19 >
  • ustam spor diyetle zayıfladım bırakınca geri aldım demişsin. kilo verdin madem o zaman boğazını tutacaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza_2828

ustam spor diyetle zayıfladım bırakınca geri aldım demişsin. kilo verdin madem o zaman boğazını tutacaksın...

abi zayifladiktan sonra yineden yememe dikkat ettim fakat omur boyu diyet yapacak halimiz yok zaten tek basina diyet yapmakta sabit kiloda kalmami saglamiyor onu sporla desteklemem gerekiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

kullanip faydasini gordugunuz yan etkisi pek olmayan zayiflama ilaci onerebilecek olan var mi?

sabır dostum ..

sadece sabır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

quote:

Orijinalden alıntı: hamza_2828

ustam spor diyetle zayıfladım bırakınca geri aldım demişsin. kilo verdin madem o zaman boğazını tutacaksın...

abi zayifladiktan sonra yineden yememe dikkat ettim fakat omur boyu diyet yapacak halimiz yok zaten tek basina diyet yapmakta sabit kiloda kalmami saglamiyor onu sporla desteklemem gerekiyor...

Aslında diyete diyet gözüyle bakmamak da önemli. Uzun süreli fit kalmak isteniyorsa direk yaşam tarzı değiştirilmeli... Diyet gibi değil de ben bunları seviyorum diye kendini alıştırıp haşlanmış karnabaharı en sevdiğim yiyecek! diyerek yiyebilmek, 2 durak ötedeki yere gitmek için 10 dk minibüs beklemek yerine o yolu yürümek bile çok önemli.

• maurers zayıflama hapı tavsiye ederim ama almadan önce konuyu bir incelemende fayda var

http://www.hizlizayiflamayontemleri.net/en-etkili-zayiflama-hapi-maurers/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih19 -- 3 Şubat 2012; 6:06:32 >
  • alo gıda 174 ü arayıp ögrenebilirsiniz... 2011 yılından itibaren bütün zayıflamam ilaçlarının haplarının izin belgeleri iptal edilmiştir. almayın kullanmayın sağlınızı riske atmayın !!!
  • arkadaşım taş devri diyeti ile 30kg verdim.

tavsiye olunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

arkadaşım taş devri diyeti ile 30kg verdim.

tavsiye olunur.

Taş devri diyetini defa duydum..

Ama bu konuyla ilgili şu yazıdan faydalanabilirsiniz: En iyi zayıflama hapı hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalennder -- 31 Mayıs 2012; 17:01:18 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.