Şimdi Ara

iyi bir zayiflama ilaci bilen? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
49.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyada siz diyet ve spor yapmadan kilo verdirebilicek bir ilaç yok teknoloji o kadar gelişmedi ilaçlar var piyada ticari tuzak hepsi diyetisyenler bile hiç bir ilacı önermiyolar sizin ilacınız inanç-motivasyon-spor-diyet başarılar
  • ilaç kullanmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Her şeyin doğalı varken sorunlarınıza hep ilaçla yaklaşmamanız gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

kullanip faydasini gordugunuz yan etkisi pek olmayan zayiflama ilaci onerebilecek olan var mi?

zayıflama ilaçlarının tamamı karaciğer için çok zararlı. diyet veya spor yaptıktan sonra da , bırakır bıramaz kilo alıyorsun. en iyisi deniz egecenin zayıflamada son söz kitabı ve nnb nin bilinç kodlama ürünleri. tamamen psikoterapi ile zayıflatıyor ve ömür boyu ideal beden de kalmanızı sağlıyor. ben kullandım, memnunum.
  • @deepenergy

6 aydır body yapıyorum ancak kardiyo yapmıyorum. Diyet yapıyorum ancak çok sıkı diyet yapmalıyım artık. Taş devri diyeti yapıyorum.
    2 yıldır yağ yakıcı kullandım, metobolizma hızlandırıcı kullandım, çeşitli zayıflama ilaçları kullandım ancak göbekteki birkaç kilo yağı tamamen yakamadım. 2 kilo verdim. Yaş 22. Boy 170 kilo 65. Yağları yakmak için steroid kullanmaya karar verdim artık. Steroid kullanmaktan vazgeçmeyeceğim, önce zararı olmayandan kullanacağım. Sonuçtan memnun kalmazsam da kavitasyona gideceğim.

Hedef

iyi bir zayiflama ilaci bilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 14 Aralık 2012; 21:08:16 >

• Keşke sporla verilebilse kilolar ama malesef tembellik büyük sıkıntı :) en azından mideyi küçültmek için bi süre yan etkisi olmayan bişey kullanılabilir yada oruç tutmakda aynı işlevi görüyor . Önemli olan sonrasında da iradeyi kontrol edebilmek ben ilaç yerine elma sirkesini tavsiye ederim . Başka bir arkadaşımda acıktığında elma yiyerek 15-20 kiloya yakın vermişti sorduğumda midemi kandırıyorum diyordu bence bunları araştırmanızda fayda var ..
  • Maurers nasıldır? yada fx15? kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum lütfen.
  • Red pepper tarzı acı biberli haplardan uzak durmak lazım.Ben denedim bir kere ellerimde kollarımda bacaklarımda kırmızı lekeler kabarcıklar oluştu hemen bıraktım.Allah korusun sakat ...
  • Aynen öyle maurers de bi sıkıntı olmadı ama diğerleri mahvetti ...
  • size formülü vereyim.

formül arakdaşlar sabır.

başarılı olmak istiyorsanız %70 diyet + %30 spor dur.

zayıflamak için ilave hiç bir şey almanıza gerek yoktur.

aksine yemek listesinden çıkarmanız gerekenler olacaktır.

unlu ve şekerli gıdalardan uzak durun.
  • Orjinal maurers nereden bulabilirim? piyasada bolca sahte ürün var?
  • Arkadaşlar merhaba,

Zayıflama bantları ve zayıflama haplarını %100 orijinal ve en uygun fiyatta bulabileceğiniz tek adres olan
    www.saglikmerkezim.net i öneririm. Bu siteden aldığınız ürünlerde havale ile ödemelerde de ekstra bir iskonto var.

İyi günler.
  • keşke inanabilsem de zahmetsizce zayıflayabılsek ilaçlar sayesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalbear

Maurers 3 kutu ile geçen sene 15 kg verdim. Şimdi meksika biberini kullanıyorum. 25 aralıkta 135 kg olarak başladım ve şu an 123üm. Aldığın ürünün orjinal olmasına dikkat et yoksa. Haberlerdeki gibi kötü sonuç alabilirsin.

ilaçla verilen kılolar bırakınca gerı alındıgı soylenıyor dogru mu acaba sızde oldu mu
  • DENOPIL i tek geçerim arkadaş.Walla ben bu zayıflama ilaçlarına hiç inanan biri değildim ta ki spor salonunda bir arkadaşımın bahsettiği DENOPIL isimli zayıflama hapına kadar.Gerçi bu piyasa da kolay bulunan herkesin ulaşabileceği birşey değilmiş.Sonunda bende ikna oldum kullanmaya.Tek kelime ile ferrari inanılmaz birşey bu.Kışın kullandım metrobüste gidiyorum 3-4 duraklık yokda milletde tık yok ben şapır şapır terliyorum sabah bir kalkıyorum yastık sırılsıklar aman allahım bu ne sonunda 1 ayda ekmek ve şekeri kestim yanında bundan aldım inanılmaz tam 10 kilo verdim devam edecektim bitti sonra bi daha alamadım şimdi tekrar alıcam ama bu kez hedefime ulaşıcam kesin.Bu tam bir mucize.İngilizce forumları okuyorum aşırı alırsanız ölürsünüz çünkü o kadar yağ yakıyorki çıkan ısı sebebiyle havale geçirirsiniz diyor heralde aspirinde fazla alsan zehirlenir ölürsün.Her ilaçta öyle.Her şey dozunda faydalı aşırısı zararlı. İyice forumları okudum diğer bütün ilaçlar yağ yakıcılarla bunu karşılaştırdığın zaman murat 124 ile ferrariyi karşılaştırmak gibi diyorlar. Bunun 50lik tableti var spor diyet artı DENOPIL ile 15 kilo verirsin diyorlar.E ben 10 kiloyu gördüm sadece diyetle artık onada inanırım.Birde buna ulaşmak zor dediğim gibi her yer yok amerikadan sınırlı sayıda geliyormuş zaten spor salonlarına veriyorlarmış genelde.Facebook da sayfası vardı ben oradan ulaştım.Google da arayınca çıkıyor zaten.

• iyi günler denopili nereden aldınız rica etsem söyler misiniz
  • Grenade Thermo detonetor yada Universal Animal Cuts ürünleri kullanılabilir ama spor yapman gerekicek düzenli olarak arattırırsan detaylı bilgileri bulabilirsin bu ürünler termojenik (en etkili yağ yakıcı) ürünlerdir.

Dip not olarak internette gördüğün her reklama inanma derim şöyle zayıflatıyor böyle kilo verdiriyor,yiyerek zayıflayın vs vs. bunlara inanma çünkü bende bi aralar inanıp almıştım
  • zayiflama ilacı almayın bu ilaclar sağlığa zararlıdır hemde hayatı organlar ömrü kısaltıyor. sadece diyet spor yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zayıflama Hapları - http://track.markethealth.com/aff_c?offer_id=1761&aff_id=164114 Siparişim tam da zamanında geldi ve haplar harika iş görüyor.
  • Hiç mi gazete okumuyorsun ve televizyon izlemiyorsunuz. Onca doktor zayıflama ilaçlarından uzak durun diyor. Zayıflama ilaçlarının ne kadar zararlı olduğu her yerde söylenirken kalkıp zayıflama ilacı kullanmak bile bile lades olmaktır. Çoğu ilaç işerken idrar yerine yağ işemeye yol açıyor ve bu zararlı bir şey. Yağların insan vücudundan idrarla değil başka yollarla atılması gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.