Şimdi Ara

BABA MI OLACAM SİMDİ | KONU CİDDİ ( AGLAMAK UZEREYİM) - REGL BAŞLADI KURTULDUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
23
Favori
26.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen dalga gececekler yazmasın gercekten rica ediyorum arkadaslar elim ayagım titriyor sadece okuyun yardım edebilecek varsa etsin lütfen.

Direk söze giriyorum beyler. Birbirimizi seviyoruz fakat bir çok sorun yaşayınca sevgili olmamaya karar verdik fakat buluşuruz 2-3 ayda bir (Kendisi Antakya'da oturuyor). Sık görüşemiyoruz ve fazla konuşmuyoruz kendisi üniversiteye 3 yıldır hazırlanıyor bu sene baya yüklendi ve bende bu sene sıkıntılı bi süreç geçirdim lisede son yılımdı staj vs. her neyse ben Ankara'ya gidecektim ve buluşmaya karar verdik güzel vakit geçirdik ama sanırım fazla kapıldık nasıl oldu bilmiyorum kendimi öldürecem resmen gecenin bu vakti mesaj attı 1 haftadır gecikti diye arastırdım 1 hafta baya geç yaşına göre sanırım baba olacam ne yapacağımı bilmiyorum daha 20 yaşındayım kızda 22 ve ailem öğrenirse biterim. Test yapacak yarın eğer pozitif çıkarsa ne yapacam bilmiyorum gerçekten beynim durdu resmen hayatımın hatasını yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 30 Temmuz 2012; 19:27:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Meyan? Geri çekemedin?
  • ya niye korunmuyosunuz ya cahil misiniz arkadaşım işte buda size ders olsun
  • Babanın yaptırması gerekeni yaptır kurtul

• Neden kontrol hapı yada korunmayı seçmediniz merak ettim ?
  • 1 haftadan birsey olmaz fazla sıkinti yapma. benim eski kiz arkadasimda cok korkuyordu. 3 hafta gecikiyordu fln 2 dwfa boyle 3.5 attirdi bana. en sonunda gidip muayene oldu, kist varmis.

• sonra kürtaj yasaklansın dıyolar

allah analı babalı buyutsun artık sen bır babasın evlenın ve coluk cocuga karısın .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yiyişmeye akıl var, ama prezervatif almaya akıl yok. Ders olsun
  • didnt read lol
  • prezervatif yuzyilin bulusudur arkadas o korkuyu yasayan bilir :D bu da sana ders olsun su an yapabilecegin hicbir sey yok bekleyeceksin.

• buraya reklam alınır!
  • sakin ol.

hamile olduğunu sanmıyorum ama hele olduysa telaşa gerek yok.

1. öncelikle ailenden halinden anlıcak ( maddi geliri olan) birini bul. baba olur, abla olur , abi olur, dayı olur. hadi bulamadım diyelim. yarın ilk iş gidip bir kredi kartı ediniyorsun.
    2. gidip bir tane özel hastane bul ve gün al.
    3. kürtajı gözünde büyütme. 30-40 dakikalık bir operasyon 1-2 saatte hastanede kalıyorsunuz olay bitiyor.
    4. fiyat konusuna gelince. 600 lira cıvarı olmalı. şimdi iki seçenek var. eğer ailenden birini bulduysan borç olarak ödüyorsun ona bu ilk seçenek
    b : ikinci seçenek ise kredi kartı. yaşın 20 herhangi bir işin yok. bu nedenle sana vericekleri kart öğrenci kartı olucak. 600 lira limiti olmaz yani. ama bulursun bence. taksiti dayıyorsun hocam her ay 20 20 ödüyorsun.

hadi kolay gelsin
  • Hayirli olsun. Erkek olursa ismini faruk koyar misin lutfen?

• Ben de ders oldum derdim ama düşününce ortada bir çocuk var.Yani bir dersin konusu olamayacak kadar büyük bir olay.Umarım hamile değildir.Eğer hamileyse en çok korktuğum şey senin başına gelecek.Üzüldüm senin adına.
  • hahahaha

inşallah ikiz olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldstein

sakin ol.

hamile olduğunu sanmıyorum ama hele olduysa telaşa gerek yok.

1. öncelikle ailenden halinden anlıcak ( maddi geliri olan) birini bul. baba olur, abla olur , abi olur, dayı olur. hadi bulamadım diyelim. yarın ilk iş gidip bir kredi kartı ediniyorsun.
    2. gidip bir tane özel hastane bul ve gün al.
    3. kürtajı gözünde büyütme. 30-40 dakikalık bir operasyon 1-2 saatte hastanede kalıyorsunuz olay bitiyor.
    4. fiyat konusuna gelince. 600 lira cıvarı olmalı. şimdi iki seçenek var. eğer ailenden birini bulduysan borç olarak ödüyorsun ona bu ilk seçenek
    b : ikinci seçenek ise kredi kartı. yaşın 20 herhangi bir işin yok. bu nedenle sana vericekleri kart öğrenci kartı olucak. 600 lira limiti olmaz yani. ama bulursun bence. taksiti dayıyorsun hocam her ay 20 20 ödüyorsun.

hadi kolay gelsin

Önemli olan doktoru bulabilmek. Bu devirde kaç doktor yapıyor yav o işi

• ertesi gün hapini denediniz mi? gerci 1 hafta gecmis diyosun. Adi üzerinde ertesi gün. Onun icin gec olur.

• Arkadaş senin bu yaptığın televizyonda dizilerde ben hamileyim diyen kıza nasıl olur olamaz demen gibi bir şey oluyor.Ne yaptığınız belli cahillik yapıp korunmadığınız da belli.Umarım hamile değildir eğer öyleyse kusura bakma dostum büyük bir sorumluluk alacaksın şlmdiden doğacak çocuğun şansı bol olsun yoksa hayatı kötü geçecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jelly Bean

Babanın yaptırması gerekeni yaptır kurtul

Aşırı derece moralsizdim kahkaha attırdın, teşekkürler..
  • Ertesi gün hapı vardı galiba . 72 saatti doğru hatırlıyorsam . O tarz haplardan kullanabilir yenge .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.