Şimdi Ara

prostat mı olucam ne?? ciddi konu korkuyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son 1 yıldır bazı şikayetlerim vardı arkadaşlarla paylaşınca prostat belirtileri dediler.. intten araştırdım ciddende prostat belirtilerinin çoğu bende var.. özellikle ayakta tuvalet ihtiyacını karşılamak prostata sebep diye duydum.. bende yaparım çoğu erkek gibi..

İntte bulduum yazı.. benim yaşadıklarım altını çizdiklerim..

Erkeklerin çoğunda bu bir probleme neden olmaz. bazı erkeklerde prostat büyümesi idrar yoluna baskı yaptığı için idrar yaparken zorluk çekilebilir. sorunlar arasında gece yarısı idrara çıkmak için yataktan kalkmak ve sık sık idrar yapmak sayılabilir. idrar akışı eskiye göre yavaşlamış olabilir. idrar yapmak için zorlanmak gerekir ve idrarın belli başlı kısmı aktıktan sonra hala damla damla idrar gelebilir. Ayrıca kişi idrar yaptıktan sonra idrar kesesinin tamamen boşalmamış olduğu hissine kapılabilir.

sizce bi doktora gözüksem mi??

lütfen ama lütfen cıvıtmayın..

• Bende de(prostat değil belirtiler) var takma kafana.
  • Küçük tuvaleti oturarak yapmaya çalış.Ayakta yapıyor çoğu erkek ama büyüyünce,yaşlılıkta prostat çok yüksek risk.
  • hocam nerden bilcez ki bunun prostat olmadıını.. sen şansa bırakmıyor musun durumu?? sonuçta etrafta sölenen ve intte yazanlar bunlar.. bu arada cidden oturarak yapmaya başladım artık küçük tuvaleti.. acaba doktora gitsem mi??
  • Prostatın tek nedeni malum küçük tuvalet. Oturarak yap en azından doktara gidene kadar hastalık varsa da ilerlemez
  • git tabiki doktora en azından için rahat olur
  • bende de bazen yaparken zorlanma oluyor, zorlanmanın arkasından yaparkende inanılmaz bir yanma hissi ama ayda 2-3 kez oluyor sadece ;)) damla damla olması ise arada bir oluyor yaş 19
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Prostat büyümesi değilde yaşın genç ise ancak prostat iltahabı olabilir ,büyümesi yaşlılarda görülür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.