Şimdi Ara

OLUM ARABANIZ VAR MI? (CİDDİ SORU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olum millet ne kadar zengin, eve geçicem önümde ombreli büyük popolu bir kız var yanında da bir tane çocuk işte, çocuk dediğim 27-28 yaşlarındalar diyorum ki adamın tipe bak olum, tam önümde yeni kasa passata bindirdi kızı. poşette prezervatif vardı..

aynısı mahallede de oldu, olum bizim mahalle zengin mahallesi değil. düpedüz mahalle, kızın biri beyaz pantolon falan giymişti sanki butikten almış gibiydi.. neyse takip ediyorum tam önümde çünkü yeni kasa suv bir araca bindi, opel mokka olabilir ama en son kasası..

bizim araba da var, corolla 2015 ag araba aile arabası ben napim bununla, babam da vermiyor.

olum arabanız var mı? kızların baya dikkat ettiği bir şey,
    ben mühendis olsam 1.5 milyonluk arabaya nasıl bineyim olum? ayda 80-100k kazanmak gerekiyor ona binmek için.
    aileden de fakiriz, bu millet muthiş parayı buluyor.

biz de burada doktor 40k almıyor 50k alıyor diyoruz, koü gtü karşılaştırması yapıyoruz.

bir nesil, muthiş bir gençlik yaşayıp giderken; bir nesil de çürüyüp giden gençlikleriyle baş başa bırakıldı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sen niye her şeyi ilk defa keşfetmiş gibi yazıyorsun,paran varsa zenginsindir,gözün üstünde kaş vardır vs şeyler.Zenginsen kız da olur araba da olur hayat müthiş de olur bunu herkes biliyor zaten.

Esnaf dediğin mahalledeki bakkal,çiğköfteci vs günü zor geçiyor,zengin olmanın neredeyse tek yolu aileden iyi sermayenin olması yoksa girişimcilik vs tamamen zırvalık fakirsen ve okursan ancak orta seviye bir hayatın olabilir

Sen de agzi laf yapan eli yuzu duzgun birisi olsan kadinlarin belli bir kesiminin kime asik olup takildigini:) sonra da arabasi olan bir enayi ile evlendigini anlardin belki. Arabasi olmadan cok guzel kizlarla evlenen bir cok tanidigim var. Herkesi kendin gibi sanma bence. Yasin biraz ilerlesin gelecekte cevrende gorursun belki. Kadinlarin buyuk bir kismi maddi duruma COK fazla onem verse de belli bir kisim da bunu birlikte insa etme surecine okey olabiliyor. Hayatina aldigin kuvvetle ihtimal 7-8 veya 10 kadindan yola cikma bence. (Bu arada bende araba olmadigi icin bir kompleks ile bunu yazmiyorum arabamiz var. Sadece her kadin icin onem arz etmedigini bildigim icin yaziyorum. Tabii ki de 30-35'li yaslara gelince bir erkegin maddi durumunu belli bir noktaya getirmesi gerekecektir. Ben bunu daha 30 yasina gelmemis insanlar icin soyluyorum.)

Davulun sesi uzaktan hoş gelir, vergisi, yakıtı, muayenesi, cezası, arızaları, bakımları, otopark ücretleri, yol ve geçiş ücretleri zartı zurtu bir ton masrafı var.Bu arada o tarz insanlarla konuşmak yerine doğru insanı bulmayı deneyebilirsin, öyle kızlar var ki paraya pula önem vermeyen.Benim konuştuğum bir kız vardı otobüsle türkiyenin bir ucundan kalkıp yanıma geliyordu dur dedim ne yapıyorsun çıldırdın mı ? Bir başka kız vardı buluşmak için yalvarıyordu gel içecekleri ben ısmarlıyıcam felan diyordu.Bir başka kız takside bana ücreti ödetmemek için yarım saat tartışıyordu.Yani biraz da kendinde ara hatayı neden hep böyle yiyicilerle karşılaşıyorum diye.

İnsanlar çalışıyo aga bir arkadaşım var böyle benimde . Babası haftanın 6 günü çalışıyo hem de gece tabi kendi işini yapıyor ama Z kuşağı beyaz yaka+starbucks +günde 5 saat çalışma döngüsünde yaşamak istiyorsa kendi tercihi kafa patlatma karamba çalışmaya paranı kazanmaya devam hakkını alırsın.

Artısını görmedim demek büyük saçmalık bu arada :)

istediğin yere gitme flexi, toplu taşıma kullanmak zorunda olmamak, arabada sevişme, mekanın önüne çektiğinde bile çalışanların sana karşı tavrının değişmesi, zaman kazandırması, her an her yere gitme potansiyelinin olması, son olarak da sosyal statü göstergesi olması. 9/10 bir kadını toplu taşımayla date’e falan getiremezsin, istersen ilah gibi yakışıklı ol mümkün değil gelmez. Zaten dm’inde 50 tane araba yanaşmış bekliyor.

aklıma gelen, bir çırpıda yazdıklarım bunlar. Araç sahibi olmanın hayvan gibi artısı var dayı.

• Araba da var motor da var dayı, maalesef bu dalgaların biraz aileden kalması lazım bu ekonomide.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt
    hocam, eyvallah ortam falan da. cidden bi kendini deşifre et ag.

aynen bu arada, olum bi fakir ben miyim diye düşünüyorum. gününe gün katıyor insanlar. biz de fabrikada sigara, çay dayılarla. ne zaman biz de böyle olucaz dayı?

• İnsanlar çalışıyo aga bir arkadaşım var böyle benimde . Babası haftanın 6 günü çalışıyo hem de gece tabi kendi işini yapıyor ama Z kuşağı beyaz yaka+starbucks +günde 5 saat çalışma döngüsünde yaşamak istiyorsa kendi tercihi kafa patlatma karamba çalışmaya paranı kazanmaya devam hakkını alırsın.

• Sigara cay kadar iyi bir ikili yok kanka. Kahve de en iyisi olabilir gerci

• Var ben de ama kendim çalışıp almıştım. TUSAŞ da tekniker olarak çalıştım. Tesisat işi de yaptım. 2020 yılnda Tai de baya iyi para alıyordum. Geceye vs kalıp mesai ücreti veriyorlardı. Kendime sırf güzel görünüyor diye yemedim içmedim bir tane rcz aldım. Yani kısaca çalıştık kazandık aldık. Çalışıp kazanmak ile alakalı bir şey bu. Her türlü çizim programını öğren dilini geliştir olmadı yanına bir tane daha ekle sertifika al ortalama kas iyi bir firmaya gir kendini göster. Yönetimin gözüne gir global düşün sığ düşünme önce işini sev para kendi kendine gelecektir. Sonra istediğin paraya ve hayata 30 yaşına doğru ulaşırsın. Erkeklerin olgun ve en iyi yaşıdır 25-30 yaş arası. Dediğim gibi önce eğitimin sonra diğerleri zaten gelir. Başarılar. No pain no gain :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    dostum benim babam da emekli üstüne çalışıyor annem de çalışıyor, giren para çok komik.
    aşırı düşük bir hayat yaşıyoruz olum, hayır genel bir sıkıntı yok. bizim gibi fakirleri neden vuruyor dayı?

olum ne çalışması ag, sizi de böyle kandırıyorlar. çalışmak değil, beklentini düşürücen.
    allah aşkına vur kır, 4 ortalama yap aselsana gir. 10 sene sonra maximum diyeceğim son model mokka alırsın.
    o da yani kafanı bozucan dersle, teknik bilgiyle.

esnaf çocuğu x, sen ders çalışırken threesome yapacak

çal devam

ben bir şey demiyorum, sadece farkında olmak gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatta bir hedefiniz var mı?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ha bir de bir daha mı geleceğiz dünyaya bu zamanlar eğlenmek lazım dersen, dediğimi hayata da kusura bakma ama ancak rüyanda falan ulaşırsın. Kalburüstü bir okuldaysan, okul seni geriye de götürmez. Tuttuğunu koparırsın.

• babam ticaretle uğraşıyor iyi paralar döndüğü halde değil bana kendisine bile iyi bir araba alamadı alabilecek potansiyel varken en çok da bu durum koyuyor

• kaybedecek bir şey yok ki bir daha mı geleceğiz dünyaya diyelim ahahsha
    aynen abi ben de en son tekelci abiye gidip “abi mentollü manchester versene” dedim egoyla, 60 tiel verdim ve içimden bir iç ses yankılandı “bir daha mı gelicez akoyim”

• raste kullanıcısına yanıt
    iyi bir araba alamadı = bmw 520 hayalet ekran alacağına audi a3 almıştır

• yok olm para bizde ne gezer

• Hacı sende 30 larında esnaflığa başlarsın bu kadar kasma artık.

• Çalışmayıp napalım aga ağlayalım mı ya? Zenginse zengin harcasın yani bizi ilgilendirmiyor. Aile şansı yani yapacak bir şey yok. Kendini kurtarıcan.

Arabam yok, ailemin de yok. Ehliyet almayı bile düşünmüyorum. Anca arabam olursa alırım.

• kanka sen zeki birisin, sen harbi çok zekisin ve ileride tuttuğunu alırsın. allah ya da tanrı ya da karma sana yemin ediyorum ileride istediğini verecek ve ileride çok mutlu olacaksın.

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    KOÜ ELOHABI BİTİRDİKTEN SONRA ASGARİ ÜCRETİN 100 TL ÜSTÜYLE BAŞLAYACAKSIN VE 5 SENEDE TELEKOM ŞİRKETLERİNDE MIYMINTI KARISIYLA SEKS YAPMAMIŞ VE BUNUN SİNİRİYLE ETRAFA SALDIRACAK OLAN MÜDÜRÜN ÜN ALTINDA ÇALIŞACAKSIN SENİ EZİK!

EVDE O KIÇIKIRIK KİRALIK DAİRENDEKİ BİR AYAĞI KIRILMIŞ VE EVİN TOZLU DERİNLİKLERİNE YUVARLANMIŞ OLAN KOLTUĞUNDA UCUZ BREMEN BİRANI İÇTİKTEN SONRA SİGARA YAKTIĞINDA HAYATI YAŞADIĞINI SANACAKSIN!

• ne arabası be abi.3 senedir yaz tatili falanda yok.okul kapanıyo direk işe giriyorum para kazanalım rezil olmayayım diye.arkadaşlarım geziyor bir çalışan benim.lanet olsun bu dünyaya.

• hocam kaç yaşındasın

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    22

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.