iyi sayılabilecek bi arabam var. yaş 19 |
OLUM ARABANIZ VAR MI? (CİDDİ SORU) (4. sayfa)
-
-
Yaşın biraz daha ilerlesin, hatun potansiyelinin farkına tam anlamıyla varsın, çıkarır mısın çıkaramaz mısın anlarsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ahahaahahahhaha ben her şeyden memnunum abi al gülüm ver gülüm takılıyoruz, hayatımdan şikayetçi olduğunu mu düşündün cidden? Hata aranacak bir şey yok bir güç nasip olmuş kullanıyoruz 3’e 5’e bakamam ileride daha çok param olacak ama bu yaşım geri gelmeyecek :)
Sen de agzi laf yapan eli yuzu duzgun birisi olsan kadinlarin belli bir kesiminin kime asik olup takildigini:) sonra da arabasi olan bir enayi ile evlendigini anlardin belki. Arabasi olmadan cok guzel kizlarla evlenen bir cok tanidigim var. Herkesi kendin gibi sanma bence. Yasin biraz ilerlesin gelecekte cevrende gorursun belki. Kadinlarin buyuk bir kismi maddi duruma COK fazla onem verse de belli bir kisim da bunu birlikte insa etme surecine okey olabiliyor. Hayatina aldigin kuvvetle ihtimal 7-8 veya 10 kadindan yola cikma bence. (Bu arada bende araba olmadigi icin bir kompleks ile bunu yazmiyorum arabamiz var. Sadece her kadin icin onem arz etmedigini bildigim icin yaziyorum. Tabii ki de 30-35'li yaslara gelince bir erkegin maddi durumunu belli bir noktaya getirmesi gerekecektir. Ben bunu daha 30 yasina gelmemis insanlar icin soyluyorum.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyazaaa -- 12 Temmuz 2023; 9:25:36 > -
üffffffffffffffffffffff abi tipimi, yaşantımı, takıldığım ortamları görmeyi bırak fikir sahibi bile değilken yaptığın şu yorumlar harbiden komik oluyor ya xd sanalda sallaması kolay ne de olsa yaz baba cebimde 5 kuruş para yok yanımdaki model, pua yalanlarını da kat araya, insanlar da “abi gerçekten ağzımız laf yaparsa paraya, tipe gerek yok dimi” diye “taktik” alsın senden. 5 cilt kitap yaz sat, parayı bul. Örneği yok deil… sallamaya devam…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 12 Temmuz 2023; 9:24:33 >
ya yukarıdaki garibanlar neyin kafasını yaşıyor
-
Aynen sanalda sallamasi kolay :D,istersen inanma. Cebimde para var, onemsiz de demiyorum. Kadinlarin hepsi bu kadar materyalist degil diyorum. Sen benim yasimi nereden biliyorsan ben de senin tipini oradan biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyazaaa -- 12 Temmuz 2023; 9:29:51 > -
Fakir erkeği sadece annesi sever bu zamanda o bile muamma
Kanka çok takıyorsun be bazı şeyleri doğrudur ama aşırı takmak sana zarar verir bilinçliysen bilincini koruyacan malum şeyi düşünme be olum bu ülkede uzi dinleyenler var bak yaşamaya devam ediyorlar
Araba olunca da bir şey değişmiyor, instagram vs gösteriş yapılırsa başka tabi yoksa arabayla cafenin önünden 20 tur at dönüp bakmazlar bile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
istediğim zaman kullanabildiğim bir arabam var
Bi tur isteseydin?
-
Yok.
bebeğim mersomuz var c180 amg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElonBayraktar -- 12 Temmuz 2023; 21:37:12 >
Niye inanmıyorsun kızım
İnanmıyorsan gel bir tur binelim falan
Ülkede son 20 senede ciddi bir sermaye birikimi oldu özellikle biraz ilerden başlayanlarda o yüzden herkesi kendimiz gibi sanmamalıyız. Evler, arsalar değerlendi kaç defa enflasyona yenilen krediler sayesinde bir sürü fırsat çıktı şurda 2 sene önce gırtlak kredi çekip ev alsan şu an 1 kira bile etmeyecek taksite eridi para. Biraz parası olan cesareti olan kafayı kullanan cidden para kazandı Türkiye'de ama bu saatten sonra zaten sadece maaşla çok zor bir şeylerin olması.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X