OLUM ARABANIZ VAR MI? (CİDDİ SORU) (3. sayfa)
-
-
-
Bu arabaya bayılıyorum ya özellikle beyaz ve koyu gri olanlara
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şirket aracıdır veya arsa bir şey satmıstır her sey olabilir
kiralık arac bile olabilir hocam oyle herkes zengin değil benim fikrim , sonucta istatistik rakamlar ortada türkiyede nekadar kisi zengin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kanka ne şirket aracı la , plakadan belli oluyor onlar.
kanka tr’nin en az yüzde 15’i çok zengin.
arsası olsa yine iyi ag, dusun adam bir arsa satıp araba alabiliyor? yani bizim bi arsamız olsa 20 sene bırakırız degerlensin diye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Forumda tanıştığımız, yüz yüze görüştüğümüz insanlar var. Sen karıları taciz etmeseydin bira da ısmarlıcaktım
Sen niye her şeyi ilk defa keşfetmiş gibi yazıyorsun,paran varsa zenginsindir,gözün üstünde kaş vardır vs şeyler.Zenginsen kız da olur araba da olur hayat müthiş de olur bunu herkes biliyor zaten.
Esnaf dediğin mahalledeki bakkal,çiğköfteci vs günü zor geçiyor,zengin olmanın neredeyse tek yolu aileden iyi sermayenin olması yoksa girişimcilik vs tamamen zırvalık fakirsen ve okursan ancak orta seviye bir hayatın olabilir
-
20 yaşından beri arabam var ama bir artısını göremedim sadece bir kez tanımadığım bir kız gelip beni eve bırakır mısın dedi onda da reddettim çünkü babamı bekliyordum.
-
hangi araba
cruze, ne fark eder ki araba arabadır ne kızlar gördüm tofaşlı kekoların yanında gezen ama bu işin arabayla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum kızlar heyecan arıyor sadece nerede hayırsız biri var onun yanındalar efendi adamın yüzüne bakmazlar.
-
baya iyi araba, zenginsin.
Artısını görmedim demek büyük saçmalık bu arada :)
istediğin yere gitme flexi, toplu taşıma kullanmak zorunda olmamak, arabada sevişme, mekanın önüne çektiğinde bile çalışanların sana karşı tavrının değişmesi, zaman kazandırması, her an her yere gitme potansiyelinin olması, son olarak da sosyal statü göstergesi olması. 9/10 bir kadını toplu taşımayla date’e falan getiremezsin, istersen ilah gibi yakışıklı ol mümkün değil gelmez. Zaten dm’inde 50 tane araba yanaşmış bekliyor.
aklıma gelen, bir çırpıda yazdıklarım bunlar. Araç sahibi olmanın hayvan gibi artısı var dayı.
2016 model polo 1.0 trendline
diş hekimliği 5. sınıf öğrencisinden temiz değişensiz.
-
Kitap okuma yarışmalarından 2 bisiklet var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseyBolton -- 12 Temmuz 2023; 1:39:8 >
Ülkenin %10 u tam zengin öyle böyle değil hani.İnsan neyi görmek isterse onu görür.Ama bir yandan bakınca asgari ücretle geçinmeye çalışan insanlar var.Bu şey gibi bi araba modeli alırsın o modelden her yerde görmeye başlarsın.Malesef ülkede sıfırdan başlamak çok çok zor oldu.Yüksek segment ticaret yada diğer işler haricinde hayal olmaya başladı.
-
bogazici iede karı kız düsürüp piyasa yapmak mı, var bi hayalimiz
9/10 kizi araban olmadan gayet date'e cikarirsin. Bu arada her kadin ayni degil amk bazilari senle zaman gecirmekten hoslandigi icin de seninle birlikte olabiliyor. Benden once arabasi olmayan kimseyle date'e cikmamis kadinlarla date'e ciktigim oldu. Ilah gibi de yakisikli degilimdir. Ancak, arabanin cok faydasi oldugu asikar bir gerceklik Ankara icin neyse de izmirde is yapiyor baya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyazaaa -- 12 Temmuz 2023; 2:1:31 > -
ben de satrançtan kazanmıştım hocam ama turnuvayı yapan okul fetöcüydü kullanmıyorum artık (vitesi bozuldu o yüzden)
-
Davulun sesi uzaktan hoş gelir, vergisi, yakıtı, muayenesi, cezası, arızaları, bakımları, otopark ücretleri, yol ve geçiş ücretleri zartı zurtu bir ton masrafı var.Bu arada o tarz insanlarla konuşmak yerine doğru insanı bulmayı deneyebilirsin, öyle kızlar var ki paraya pula önem vermeyen.Benim konuştuğum bir kız vardı otobüsle türkiyenin bir ucundan kalkıp yanıma geliyordu dur dedim ne yapıyorsun çıldırdın mı ? Bir başka kız vardı buluşmak için yalvarıyordu gel içecekleri ben ısmarlıyıcam felan diyordu.Bir başka kız takside bana ücreti ödetmemek için yarım saat tartışıyordu.Yani biraz da kendinde ara hatayı neden hep böyle yiyicilerle karşılaşıyorum diye.
-
yok ya eski külüstür 13 yaşında araba, param olsa ve arabanın hatırası olmasa satar daha yeni bir şey alırdım ama işte şartlar el vermiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X