Şimdi Ara

OLUM ARABANIZ VAR MI? (CİDDİ SORU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knk zeka fışkırdığını düşünmüyorum benden, sadece işimi kolaylaştırıyor :D Sen de boş değilsin bilinçlisin, sosyoekonomik olarak yakın olduğun çevreye bakarsan ortalama üstündesindir. Ağlayıp şikayet etmek yerine çözüm üretmek lazım. Ben de dört dörtlük değilim, kimse değil. Belki durumum senden iyidir ama böyle yaşanmaz be hocam  

•  

• olum benim bir sürü serseri arkadasım var ben ben iyilerindenim ama bilinci olmak ske yaramıyor aksine öldürüyor her gün
    ortalama zekayım hatta altı. kavrayamıyorum bazı şeyleri..
    kanka ben i****** edicem bu gidişle 😎

ileride mezarımıza gelin hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biz 3. Dünya savaşını gorecek olan nesiliz bence o yüzden çok kasmayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cahil olmak daha iyi katılıyorum. Hocam 80k mı ne yapmışın, bizim lisede senden kötü yapan vardır kendini bu kadar kötü görme. Ciddiye alıp cevap veriyorum yazmıcam bir daha ya, yazma şu kelimeyi D:SADSA

• gayet iyi yerde okuyor ayrıca ılerde kotu yere gelecegını kafanda canlandırarak nasıl anlattın adam okudugu yerden memnun kendınden emın emınım kı hem maddı hem cevre olarak hem bilgi olarak ıyı yere gelecek

• Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

Hocam masada mıyız?

• Maalesef hocam

• Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

Yakışmadı  

• sen ne anlarsın? bu adam bu dünyada CEHENNEMİ yaşıyor.

• olum mdflnin en az yüzde 10-20’sinden iyi yapmısımdır ama o yuzde 10-20’nin hayatı muthis zengin.
    sizin okuldaki ser**’ı tanıyorsun, bir okulda kimya kazandı ama kızın hayatına bak?

• Öyle hocam ailesi orta halli-zengin olanlar var ve normal. Zaten eğitim seviyesi yüksek olanların çoğu refah içinde.

Arada benim gibi istinalar çıkıyor maalesef, olmamam gereken yerlerde bulunuyorum   (lise neyse de üniversite sıkıntı ya :D)

• sen ileride istediğini alacaksın, masallahın var senin.

• tanışıyonuz mu la

• Sağol hocam inşallah ama sen de alacaksın sabret biraz  

• vay be dünyanın en mantıklı kararı hocam mezuna kaldım aptallık ettim bi tanıdık var 23 yaşında muhtemelen pilotaja başlayacak o da sizin gibi hayatını oturtmuş görmüş geçirmiş 18den sonra nere gelirse gitmek ünideyken sevmessen tekrar yks hazırlanmak ya da sizinki gibi iş başlamak 21 22 de üni gitmek çok daha mantıklı

• uo

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    Az çok hayatı gördüm ya. Olsun sorun yok. Umutsuz olmayacaksın. Çalışıp emek veren adamın ekonomi ne olursa olsun harbiden kafasını kullanıp çalıştıysa, iyi yerlere gelecektir.

• Arabası olan nasıl zengin onu anlamadım 5 6 sene once alsa ucuzdu belki onları goruyorsundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.