Şimdi Ara

Hayattan ciddi bir beklentisi olan var mı ? Varsa ne gibi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar . Gerçekten hayatınız Nasıl gidiyor .
    Arkadaşlarınızla olan ilişkiniz çalışma hayatı okul hayatı Nasıl ?
    Ciddi bir beklentisi olan var mı ? Ya da çok Mutlu olan .
    Ben şahsen olacak arabam için para biriktiriyorum çoğunluğunu zaten ailem ödeyecek ama gene de destek olmak için biriktiriyorum .
    Gelin dertleşelim be Canım çok sıkkın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okul hayatım iyi.Lise öğrencisiyim,çoğu arkadaşlarımla aram yok 4-5 kişiyle samimiyim.Hayattan bir beklentim yok,kendi emeğimle bişeyler yapacağım.Mutlu olmam gerekirken değilim,biraz derdim var işte.

• Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Kız-erkek okuldaki herkesle aram iyidir. Herkes derken, sadece konuştuğum kişiler. Herkesle konuşmuyorum ama kimse arkamdan bu kötüdür demez, diyemez. Şimdilik çok ciddi bir beklentim yok gibi. En büyük hâyâlim iyi bir roman, şiir yazarı olmak.

• Ölmeden belirlediğim bazı ülkeler var onları gezmek istiyorum.
    40ımdan sonra sanat galerileri gezen,piyano çalan koroya katılan belirli günler operaya giden felsefe sosyoloji teoloji ve tarih alanında sınırsız kitap okumak ve öğrenmek istiyorum öğrenmenin sınırı yok sonsuz dolmayan bıktırmayan bir meziyet tabi önce pazartesi günü sınav sonucumun belli olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 12 Temmuz 2016; 16:25:38 >
  • Bu yıl üniversiteye başlayacağım. Sıralamamı bekliyorum. Kız arkadaşım tarafından terk edildim biraz boşlukta gibiyim ama takmamaya çalışıyorum hayat ne getirir bilinmez. Sürprizlere açık. Nefes almak her zaman bir umut. Bir şekilde yaşıyorum

• lise sonum hayattan şu an beklentim yok okul bitince üni var üni den sonra askerlik sonra iş ve diye hedefim var goya... Bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordimus -- 12 Temmuz 2016; 16:28:53 >
  • yaşama isteği bünyemde 10 saniye falan barınabiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında herkesin hayatı aynı gibi be :))

• gözlemlediğim kadarıyla baya heveslisiniz bu yaşama işine
  • Benim ciddi bir beklentim yok hayattan. Bencr sizde bu hayattan beklentiye girip kendinizi hayal kırıklığına uğratmayın.

• Aksine hiçte hevesim yok kardeşim . En azından bir kaç Mutlu insan görmek istiyorum . Emin ol ki hiç bir şekilde yaşamla ilgili bir beklentim yok

• Bilim adamı olmak istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hesapladım 6 bayram sonra istediğim mouseyi alıyorum böyle bi beklentim var
  • Liseden kurtulup iyi bi üniye gitmek ve sarişin bi hatun bulmak

• 24 yaşımda mezun olucam
    26 yaşımda yüksek lisansı tamamlicam
    27 yaşımda araştırma görevlisi olucam
    29 yaşımda evlenicem
    30 yaşımda ilk belgesel projeme başlicam
    32 yaşında prodüksiyon şirketimi kurucam
    40 yaşıma kadar doç ve prof olmak istiyorum
    Prof olduktan 5 sene sonra da milletvekili olmayı düşünüyorum ama bu konuda net değilim, o zamanın şartları önemli :D

Benim gelecek planım bu şekilde, şu anda bile bunlara yaklaşmak için çalışıyorum. İnşallah başarıcam, kaliteli ve dünya çapında bir tarihçi&belgeselci olmak en büyük hayalim

• Mok gibi hayatım var

• Bu sene ygs lys var. Ona kilitlenmiş durumdayım. Hayattan çok kendimden beklentilerim var. Şuan tatil modunda olduğumdan fazla çalışamasamda tatil biter bitmez abanacağıma eminim. Sakin olup kendime güvenip sakinliğimi korumayı başarırsam bu imtihanlardanda Muzaffer bir biçimde çıkacağıma inanıyorum. Şunuda söyleyeyim birşeyler çabalamadan uğraşmadan sıkıntıya girmeden zenginler dışında kimse birşey elde edemez edemeyecektir. Zenginlerin dahi ataları yokluk içinde çalışarak o noktaya gelmiştir.

• Sipariş ettiğim kulaklığı bekliyorum onunla bol bol müzik dinleyip film izleyeceğim. Başka beklentim yok.
  • Bir gün yatağa kafam rahat gireyim yeter :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün dua ediyorum kendime mutlu şekilde sevinçli şekilde yaşamaya değer bulacak bir şeyim olsun diye. Şuanlık bir beklentim yok üniversite sınavıdır felan, işte elbette hayal kuruyoruz da olur/olacak gibi değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.