Şimdi Ara

rüya mı yorumlacak var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beni arı ısırıyor ailem doktara felan götürmüyor ertesi gün anneannemlere gidiyoruz orda beni yılan (siyah sarı benekleri var) ısırıyor kolumdan sonra ben ona vuruyorum kaçıyor biz arıyoruz öldürecez sonra bu beni kafamdan ısırıyor annem büyük bi bıcakla öldürüyor sonra annemden alıyorum bıcağı yılanın dersini yüzüyorum felan sonra bi balkona çıkıyorum 20-30 tane yavru ve çok büyük yılan apartmana doğru geliyor annemlere söylüyorum başta inanmıyorlar sonra ben kapıları felan kapatıyorum elim morarmış kafam şişmiş ailem doktora götürmüyor tam böyle bayılacak gibi oldum rüya bitti kalktım ohh be rüyaymış dedim ...

rüyamı nasıl yorumlarsanız ?

• ölüceksin

• bugünde herkes acayip rüyalar görmüş
    Valla hocam benzer bi rüya bende görmüştüm yılan düşmandır düşmanların sana zarar vericek falan demişlerdide bişey olmadı
  • gerilim dolu
  • ruya yorumlamak iyi degildir arkadasım herkes yorumlayamaz
  • Valla seni bilmem de ben çoğu rüyayı 1 hafta arka arkaya gördüğümü ve görürken de mesela bir rüyamı görmüştüm evimize hırsız giriyordu, diğer 6 gün aynı yerde aynı zaman hırsız giriceğini bilip engel olamıyorumdum, bağıramıyom, kaçamıyom, arayamıyom öylece o gerilimi yaşıyordum.
  • yaavvv şu hırsızdan korkma olayını anlamıyorum, onlar bi canavar diyilki onlarda bizim gibi bi insan, onlarında 1 bıcaklık 1 kurşunluk canı var... korkmayın hırsızlardan bu kadar ya...
    quote:

Orjinalden alıntı: Birvar.Biryok

Valla seni bilmem de ben çoğu rüyayı 1 hafta arka arkaya gördüğümü ve görürken de mesela bir rüyamı görmüştüm evimize hırsız giriyordu, diğer 6 gün aynı yerde aynı zaman hırsız giriceğini bilip engel olamıyorumdum, bağıramıyom, kaçamıyom, arayamıyom öylece o gerilimi yaşıyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hamilesin.
  • Dostum bu rüya Rodi marka bir kot pantolon almaya delalettir. Isıran arı ısırdıktan hemen sonra uçarak uzaklaşıyorsa pantolonu maksimum karta 4 taksit eğer büyüyerek tekrar ısırıyorsa advantage karta peşin fiyatına 12 taksit almaya işaret eder.

Bazı kaynaklara göre ise rüyada arı ısırması kısa zaman içinde Beymen marka bir gömlek almaya işaret etmektedir.
  • g*tun açıkta kalmış kardeş senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: camaro ss

yaavvv şu hırsızdan korkma olayını anlamıyorum, onlar bi canavar diyilki onlarda bizim gibi bi insan, onlarında 1 bıcaklık 1 kurşunluk canı var... korkmayın hırsızlardan bu kadar ya...
    quote:

Orjinalden alıntı: Birvar.Biryok

Valla seni bilmem de ben çoğu rüyayı 1 hafta arka arkaya gördüğümü ve görürken de mesela bir rüyamı görmüştüm evimize hırsız giriyordu, diğer 6 gün aynı yerde aynı zaman hırsız giriceğini bilip engel olamıyorumdum, bağıramıyom, kaçamıyom, arayamıyom öylece o gerilimi yaşıyordum.

Üstad anlatamadım sanırım bu rüya rüya. Elimde değil, duygularına hakim olamıyor insan.

• bu yılan ve yılana benzeyen şeylere dikkat et bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcmisinTokmusun -- 30 Mart 2009; 14:12:50 >
  • ole polat alemdar izlersen olur
  • Aldın mı kotunu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -JonTurk-

beni arı ısırıyor ailem doktara felan götürmüyor ertesi gün anneannemlere gidiyoruz orda beni yılan (siyah sarı benekleri var) ısırıyor kolumdan sonra ben ona vuruyorum kaçıyor biz arıyoruz öldürecez sonra bu beni kafamdan ısırıyor annem büyük bi bıcakla öldürüyor sonra annemden alıyorum bıcağı yılanın dersini yüzüyorum felan sonra bi balkona çıkıyorum 20-30 tane yavru ve çok büyük yılan apartmana doğru geliyor annemlere söylüyorum başta inanmıyorlar sonra ben kapıları felan kapatıyorum elim morarmış kafam şişmiş ailem doktora götürmüyor tam böyle bayılacak gibi oldum rüya bitti kalktım ohh be rüyaymış dedim ...

erkek olduğunu varsayarak yazıyorum bu yorumu (eğer bayansan tersini düşün)
    aşık oldun veya olacaksın
    sevdiğin kızla çıkacaksın, olayı ailen duyacak. bir süre sonra kızla aranda problemler oluşacak. ailenden birilerinin tavsiyelerine de uyarak (dersine çalış unut bu kızı vs) kızı terkedeceksin. muhtemelen bazı şeyleri içine atacaksın. bu endişeyle bir süre kızlardan soğuyup uzak durabilirsin.
    ama hayatının ilerleyen dönemlerinde sık sık buna benzer kız problemleri yaşayacaksın ve dh'ye gelip kız konuları açacaksın

• yılan senin çavuşu işaret ediyor

yakında birini ısırcak

arı ise bi kız

kız önce sana kur yapıyor sonra yılanın devreye giriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 31 Mart 2009; 14:07:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

yılan senin çavuşu işaret ediyor

yakında birini ısırcak

arı ise bi kız

kız önce sana kur yapıyor sonra yılanın devreye giriyor

• quote:

Orjinalden alıntı: -JonTurk-

beni arı ısırıyor ailem doktara felan götürmüyor ertesi gün anneannemlere gidiyoruz orda beni yılan (siyah sarı benekleri var) ısırıyor kolumdan sonra ben ona vuruyorum kaçıyor biz arıyoruz öldürecez sonra bu beni kafamdan ısırıyor annem büyük bi bıcakla öldürüyor sonra annemden alıyorum bıcağı yılanın dersini yüzüyorum felan sonra bi balkona çıkıyorum 20-30 tane yavru ve çok büyük yılan apartmana doğru geliyor annemlere söylüyorum başta inanmıyorlar sonra ben kapıları felan kapatıyorum elim morarmış kafam şişmiş ailem doktora götürmüyor tam böyle bayılacak gibi oldum rüya bitti kalktım ohh be rüyaymış dedim ...

Rüyanın analiz değeri çok yüksek.

Genelde yılan ve bıçak erkek cinselliğini ve eril güçleri temsil eder. Ama arı, sarı siyah renkler,ananen, annenin yılanı öldürmesi, yılanın derisini yüzmen, balkon, yavru yılanlar, kapı vs bunlar hep manalı semboller.

Yaşın kaç bilmiyorum ama tahminim ergenlik çağındasındır.

Unutmamak için bir yere not et ve sakla. Eğer çok kafaya takarsan ya da sıkıntıdaysan Doç. Dr. Nusret Kaya'dan yardım alabilirsin. Kendisi rüya analistidir.

Benim de hayatıma çok etki eden yılan sembollü unutamadığım bir rüyam vardır.

Rüyanda merak ettiğim bunca olay olurken baban nerede? O niye yok rüyada?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.