Şimdi Ara

Sevgilim terk etti yeni birini buldu çalışamıyorum beyler bi akıl verin be

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
10
Favori
6.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar. Bilenler vardır 98 mezunum bir ay önce de sıfırdan başlıyorum diye bir günlük konusu açmıştım. Zaten geçen sene de mezun olduğum için silen dostlarım oldu ilk başta canım acıdı yalan yok kardeşim dediğim derdimi anlattığım her sıkıntılarına maddi manevi koştuğum adamların hiçbir şey demeden silmeleri çok koymuştu ki ben çevremi hep dar tutarım az olsun öz olsun kafasındayım. Sonra dedim oğlum boş ver etrafındaki iyi gün dostlarından kurtulmuş oldun. Harbiden her zaman arayıp soran dostlarım var zorla dışarı çıkartıp gezdiren elimi cebime attırmayan kardeşlerim var onlar bana yetiyor. Sevgilime gelecek olursak o üniversiteye gitti. Vakıf üniversitesinde ve cidden barajı geçenin girdiği bir okul bölümü de uluslararası ticaret. Ona da dedim hatta bir sene mezuna kal istersen baş başa götürebiliriz orası cidden gidilecek yer değil vakit kaybı dedim dinlemedi kendi tercihi tabi. Zaten sevgilisi okulda olupta mezun olan birinin ilişki yürütebileceğine inanmıyordum ama birbirimize çok aşıktık. Ben 20 yaşındayım kız arkadaşım ortamım çoktu ama ilk defa ciddi bir ilişki yaşadım öyle boş boş mesajlaştığım okul çıkışı kafelerde takıldığım kızlardan değildi. Sevgilim de hayatımda ilk defa seni seviyorum dediğim insandı. Hani severken incitmekten korkarsın ya elini tutarken oğlum dikkat et farkında olmadan fazla sıkarsın diye düşünen bi adamdım lan böyle sevdim bu kızı. O da bana aşıktı ama üniye gidince değişti haliyle çünkü ben onun tüm gün yanında değilim ünide de herkes herkese yazar bilirsiniz. Ayrılacağımızı tahmin edebiliyordum sonuçta nadiren gördüğün biriyle ilişki sürdüremezsin ve biz ilk mezun senemi ite kaka götürmüştük. Hayattaki en büyük salaklığım oturup ders çalışmamamdı. Lise hayatım boyunca toplasan 100 soru çözmemişimdir. 12 de çalışmadan fena sayılmayacak bir sıralama yaptım dedim ki ben çalışırsam yaparım kalayım mezuna. Mezun senemin yazında köpek gibi çalışmaya başladım sonralardan bir saldım tabi öğrendiğimi de unuttum geçen senekinin aynısını yaptım. Bu sefer tam anlamıyla planlı programlı başlamıştım ki sevgilim biraz ara verelim dedi hem sen de dikkatini dağıtıyosun 2. mezun senendesin tek düşünmen gereken şey sınavın olsun dedi iyi dedim. Dün instasına bi baktım birtane çocukla sarmaş dolaş fotoğraf atmış baktım yorumlara da hayırlı olsunlar falan ulan kan beynime sıçradı ama aramadım dedim bırak kazığı atmış arasan ne olacak ki hesap sorabileceğin biri değil bulmuş yenisini sana ne sen kim oluyosun ayrıldık dese diyecek lafın yok. Doğru düzgün yemek yiyemiyorum canım hiç bu kadar yanmamıştı. Ne derse kafamı verebiliyorum ne başka bir şeye. Yazı uzun oldu ama kafamı toparlayamıyorum beyler aslında şu an kızı kafamdan sildim gitti hayatımda yaptığım en kolay şey adam silmek. Şu an yolda görsem suratına bakmam benim karakterim bu yamuğunu gördüğüm kişiyi silip atıyorum ama şu an içimde bi acı var. Hak etmedim bunu. Bana dese ki ayrılmak istiyorum yanımda değilsin ya da başkasına aşık oldum ben bunu anlayabilirim ama bu şekilde hiçbir şey demeden bırakıpta birini bulması beni üzdü. Neyse Allah büyük bunu da atlarız ama şu an kafam allak bullak derse konsantre olamıyorum. Bir yandan diyorum ki oğlum kazan en iyi okulu ona verebileceğin en iyi cevap bu olur ama ne kitaba el süresim var ne soru çözesim var bana içinizden geleni bi söylerseniz iyi olur her türlü yoruma açığım. Uzun bi yazı oldu kusuruma bakmayın.

Edit: Gittim saçlarımı kestirdim. Kaç zamandır uzatmıştım barış akarsu gibi ama baktım dedim değişiklik iyidir yanları komple kazıttım 3 numaraya üstleri bıraktım corey taylor gibi herkes yakışmış dedi ama ben daha alışamadım insan aynaya bakınca farklı bir yüz görmek istiyor. Sonra gittim tekele aldım bişeyler oturdum bi parkta içtim öyle falan düşündüm durdum dedim şu an yapman gereken tek şey derslere asılmak oturup sızlanmanın mantığı yok o şu an seni düşünmüyor bile sen niye peşinde sürükleniyosun falan kendime psikologluk yaptım. Ulan öyle bi haldeyim ki kendime soru soruyorum kendime cevap veriyorum kendime teşekkür ediyorum. Bugün hayatımda ilk defa metal müzik dışında ahmet kaya dinledim. Ağladım durdum. Öyle bi kafayı boşalttım işte yarın başlarım çalışmalara daha her şeyim eksik ne adam akıllı konu bitirdik ne bişey zaman da daralıyor bakalım tam gaz girmeye çalışıcam. Destek olan dostlarıma teşekkür ederim pmden de yazanlar oldu sağ olsunlar. İyi ki bu kazığı şu an attı eğer köpek gibi çalışıpta bana bunu sınav haftası yapmış olsa sonu ne olurdu hiç bilmiyorum. Dünden beri ne resmine baktım ne hesaplarını kontrol ettim kafamda bitti çünkü dediğim gibi insanı kolay harcarım. Sadece attığı kazığı yanına bırakmam verilebilecek en güzel cevabı zamanı gelince veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BED128C9 -- 6 Kasım 2018; 23:13:48 >

• Öncelikle bir kız olarak söylüyorum bunları. Zaten kızın saçma sapan bi bölümü yazıp gitmesinden seni bu şekilde bırakmasından da kızın karakteri az çok belli oluyor. Şuan öfken üzüntün pişmanlıkların vs vs hepsi kafanı yoruyor. Mantıklı da düşünemezsin zaten ama şöyle bak olaya böyle bir kız senin hayatında olsa seni hadi diyelim bırakmadan sevgili olsa daha mı iyi olurdu? Böyle karakterde birine hayatından daha çok zaman versen daha çok sevgini duygunu versen daha mı iyi olurdu. Böyle bir şey yapmasa ilişkinize devam etseniz ama hep aklı başkalarında olsa daha iyisini bulmada olsa seninde bundan haberin olmasa daha mı iyi olurdu?
    Böyle kızlara hakettiğinden fazla değer verip arkasından üzülmeniz o kadar saçma ki. Kızın hayatından çıkması sana belkide daha iyi bi bölüm kazanma, daha iyi insanlarla tanışma, belkide çok daha iyi bir kızla tanışma fırsatı veriyor.
    Özür dilerim belki bir zamanlar sevgilin olduğu için ağır olucak ama böyle kızlara ucuzdan başka sıfat yakıştıramıyorum. Basitler tam anlamıyla ve orda üç beş haftalık ilişkilerin birindn birine atlarken sen burda hayatının en büyük dönüm noktası olan sınava çalışmıyorsun.
    Eğer her dakika ya bana bunu nasıl yaptı of ben nasıl toparlicam ben napıcam diye diye ağlarsan bi bakarsın mart ayı gelmiş o zaman aklına o kız gelmicek. Bu seferde of ben napıcam çalısamadım onun yüzünden mahvettim hayatımı diye tutuşacaksın.
    8 ayın var bu 8ayın hepsinde o kızı düşünsende sonuç ekranında o sıralamayı görünce o kız aklına gelmicek. 8 ay boyunca onu zerre düşünmeyip çalışsanda o sonuç ekranına bakarken o kız aklına gelmicek.
    Üniversiteye kayda gittiğinde de ilk gün derste de yurtta uyuduğun ilk günde de o kız aklına gelmicek ve ben sana o kızı en az 2-3 yıl sonra unutcaksın demiyorum net bi şekilde 8 ay sonra asla aklına gelmicek diyorum. O gün o ekrana bakarken ben naptım diye kendine kızmakta var vayy beee napmışsın oğluuum diye sevinip hayatını yaşamakta var. Seçim senin.
    Daha hayatına sayısız kız giricek. Ama bunların kalitesini aldıkları eğitimi bile senin okuduğun yer belirlicek %90 oranında.
    Yani şimdi önünde iki seçenek var ya çalış ya zırlamaya devam et. Hangisini secersen seç unutma 8 ay sonra sonucu gördüğünde kimse aklına gelmicek.
    Biraz kendinize güvenin. Bi insan bi insansız elbet yaşayabilir. Millet evladını annesini babasını kaybediyor hayatından saçma salak biri gitti diye mutlu olcağına ağlaman çok saçma. Şuan duyguların yüzünden bunları düşünemezsin ama sınavdan sonra vah vah edip dizlerine vururken düşüneceğine şimdi birinden duy.
    Zaman çabuk geçiyor. Zaman senin keyfini derdini de beklemiyor. Kalk çalış aç arkaya dıptıs dıptıs müzik. Gidip acıklı acıklı şeyler dinleyip depresyona sokma kendini. Kafan allak bullak olduğunda hiç çalışasın olmadığında bile otur biyolojiden not çıkar. Sene sonuna kadar bi bakarsın kaşla göz arasında biyoloji bitirmişsin. Kafan hiç orda olmasa dahi çıkar not bi ara alır eline okursun 3-5kere.
    Uzun uzun yazdım çünkü bu tarz şeyler yüzünden bende 1 yılımı kaybettim. Çok net geçen sene tıp kazanabilirdim. Ama şimdi mezunda bile şüphelerim var. Sende uzatma toparlan diye bu kadar uzun yazdım. Kal sağlıcakla
    Hocam seni severim bilirsin, forumda saygı duyduğum birkaç kişiden birisin.

Uzun uzun yazmışsın, uzunca okudum ben de iç çekerek. Arkadaş konusuna gelecek olursak, kırıkla hazırlanıyorum biliyorsun, mezun senemde lan ben bunlarla artık ölene kadar arkadaş kalırım dediğim dostlarım toz olup gitti. Şuan hayatımda sadece 2 dostum var, tıpkı senin olduğu gibi. Onlar yetiyor zaten. İyi ki varlar. Kız meselesi... Malesef 12. sınıfta çok ama çok benzer şeyleri yaşadım. Tek farkımız o üniye geçmemişti, sadece ayrılmıştık ama iki gün sonra tıpkı sende olduğu gibi sarmaş dolaş biriyle fotoğraf atmıştı. O günü hiç unutamıyorum o yüzden yazdığın fotoğraf mevzusunda falan duvarı yumrukladım ben de. Malesef böyle tipler çok var. Hiçbir şeyi hak etmiyorlar. Üniversitedeyim ben de, böyle tipleri çok görüyorum. Şuan yaşamak için tek hevesim forumda konusunu açtığım İTÜ Uzay veya Kadirhas Bilgisayar mühendisliği. Bunun için yaşıyorum. Ağlaya ağlaya hazırlığı bıraktım. Bu kadar güzel bir üniversitenin hazırlığını bırakmak gerçekten çok koydu. Ama bölümde hayır yoktu. Bana göre değildi. Bilimum sebepler. Hedefin nedir tam bilmiyorum belki de unutmuşumdur ama azıcık hatrım varsa biraz silkelen ve şu hedefine odaklan. Kırık ile beni 10, belki de 15k atacak ama umrumda değil. Tek istediğim konumu ve şartları iyi olan bir bölüm yazdığım gibi. Aşırı huzursuzum, karamsarım. O söylediğim arkadaşlarımdan biri İÜ Fizik'te, adam vizelere bile girmedi ve bıraktı. Onun da hedefi benimle aynı. Liseye girerken o birinci ben ikinci olarak girdim ama görüyorsun sürünüyoruz :D Peki neden? Çalışmadığımızdan. Eminim senin de zekan vardır. Zaten metal dinleyen adamın zekası yüksek olur:dd

Ben senin her zaman yanındayım hocam. Bu sene başaracağız bu işi. Artık çok sıkıldım, çok bunaldım. Keşke mezuna kalsaydım diyorum ama üniversite ortamının güzelliğini görmek de aslında benim için kırık obp'den daha iyi oldu. Obp etkisini üniversiteyi düşünürek düşürüyorum. Nolur bırak kızı, düşünme. Yol yakınken dönmüşsün ve senin için iyi olmuş bile diyebilirim. Zaten böyle bir insandan sana hayır gelmezdi. Evet özlyeceksin, utanmasam hala yazacağım bazı zamanlar öylesine özlüyorum ama kız ortam kızı. Bana hayır gelmez hocam. Üniversitede zaten zibilyon tane kız var. Kendine illa ki bulursun. Ha boğaziçi hazırlığı için aynı şeyi söylemeyem :D Nerd tipler çok yahu. Adamlarla bir şey konuşamıyorsun bile. Gelme buraya ahahah.

Kendini üzme hocam dediğim gibi, bunları unutacaksın ve geriye dönüp baktığında (sınavı kazanırsan) iyi ki çalışmışım diyeceksin. Her şey aptalca bir anı olarak kalacak senin için. Emin ol o kadar hızlı geçiyor ki zaman, 7 ay kaldı. Hadi şu 7-8 ayı adam gibi değerlendirelim hocam. Senin yanındayım tekrar tekrar söylediğim gibi. Burada sevdiğim birkaç insandan birisin üstte yazdığım gibi. Her zaman yanındayım. Neye ihtiyacın olursa yaz hocam. Ama üzme kendini aptal kızlar için. Tekrar söylüyorum, sınavı kazanınca her şey çok güzel olacak bizim için. Üniversite tanıtım videolarını izle istediğin yerin. Ve kesinlikle 1-2 tane nokta atışı üni/bölüm hedefin olsun. Kal sağlıcakla.
  • Dostlar sizin yorumlarınızı almak isterim iki kelime etseniz iyi olurdu
  • Özellikle ilk 2 hafta acın dinmez hocam yapacak pek bir şey üzülmek çok doğaldır seviyordun sonuçta hiçbir şey olmamış gıbı devam edemezsin lakin çalışmak acıyı hafifletir unutma dostum.
  • Hocam seni severim bilirsin, forumda saygı duyduğum birkaç kişiden birisin.

Uzun uzun yazmışsın, uzunca okudum ben de iç çekerek. Arkadaş konusuna gelecek olursak, kırıkla hazırlanıyorum biliyorsun, mezun senemde lan ben bunlarla artık ölene kadar arkadaş kalırım dediğim dostlarım toz olup gitti. Şuan hayatımda sadece 2 dostum var, tıpkı senin olduğu gibi. Onlar yetiyor zaten. İyi ki varlar. Kız meselesi... Malesef 12. sınıfta çok ama çok benzer şeyleri yaşadım. Tek farkımız o üniye geçmemişti, sadece ayrılmıştık ama iki gün sonra tıpkı sende olduğu gibi sarmaş dolaş biriyle fotoğraf atmıştı. O günü hiç unutamıyorum o yüzden yazdığın fotoğraf mevzusunda falan duvarı yumrukladım ben de. Malesef böyle tipler çok var. Hiçbir şeyi hak etmiyorlar. Üniversitedeyim ben de, böyle tipleri çok görüyorum. Şuan yaşamak için tek hevesim forumda konusunu açtığım İTÜ Uzay veya Kadirhas Bilgisayar mühendisliği. Bunun için yaşıyorum. Ağlaya ağlaya hazırlığı bıraktım. Bu kadar güzel bir üniversitenin hazırlığını bırakmak gerçekten çok koydu. Ama bölümde hayır yoktu. Bana göre değildi. Bilimum sebepler. Hedefin nedir tam bilmiyorum belki de unutmuşumdur ama azıcık hatrım varsa biraz silkelen ve şu hedefine odaklan. Kırık ile beni 10, belki de 15k atacak ama umrumda değil. Tek istediğim konumu ve şartları iyi olan bir bölüm yazdığım gibi. Aşırı huzursuzum, karamsarım. O söylediğim arkadaşlarımdan biri İÜ Fizik'te, adam vizelere bile girmedi ve bıraktı. Onun da hedefi benimle aynı. Liseye girerken o birinci ben ikinci olarak girdim ama görüyorsun sürünüyoruz :D Peki neden? Çalışmadığımızdan. Eminim senin de zekan vardır. Zaten metal dinleyen adamın zekası yüksek olur:dd

Ben senin her zaman yanındayım hocam. Bu sene başaracağız bu işi. Artık çok sıkıldım, çok bunaldım. Keşke mezuna kalsaydım diyorum ama üniversite ortamının güzelliğini görmek de aslında benim için kırık obp'den daha iyi oldu. Obp etkisini üniversiteyi düşünürek düşürüyorum. Nolur bırak kızı, düşünme. Yol yakınken dönmüşsün ve senin için iyi olmuş bile diyebilirim. Zaten böyle bir insandan sana hayır gelmezdi. Evet özlyeceksin, utanmasam hala yazacağım bazı zamanlar öylesine özlüyorum ama kız ortam kızı. Bana hayır gelmez hocam. Üniversitede zaten zibilyon tane kız var. Kendine illa ki bulursun. Ha boğaziçi hazırlığı için aynı şeyi söylemeyem :D Nerd tipler çok yahu. Adamlarla bir şey konuşamıyorsun bile. Gelme buraya ahahah.

Kendini üzme hocam dediğim gibi, bunları unutacaksın ve geriye dönüp baktığında (sınavı kazanırsan) iyi ki çalışmışım diyeceksin. Her şey aptalca bir anı olarak kalacak senin için. Emin ol o kadar hızlı geçiyor ki zaman, 7 ay kaldı. Hadi şu 7-8 ayı adam gibi değerlendirelim hocam. Senin yanındayım tekrar tekrar söylediğim gibi. Burada sevdiğim birkaç insandan birisin üstte yazdığım gibi. Her zaman yanındayım. Neye ihtiyacın olursa yaz hocam. Ama üzme kendini aptal kızlar için. Tekrar söylüyorum, sınavı kazanınca her şey çok güzel olacak bizim için. Üniversite tanıtım videolarını izle istediğin yerin. Ve kesinlikle 1-2 tane nokta atışı üni/bölüm hedefin olsun. Kal sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L. Kilmister -- 6 Kasım 2018; 15:22:11 >

• Hocam acın biraz dinene kadar sevdiğin konulara yoğunlaş, geometride zor sorular falan çözmeye çalış. Zaten sıkıldığın konulara bir de bu durumda çalışmaya çalışırsan işin içinden çıkamazsın.
  • Öncelikle bir kız olarak söylüyorum bunları. Zaten kızın saçma sapan bi bölümü yazıp gitmesinden seni bu şekilde bırakmasından da kızın karakteri az çok belli oluyor. Şuan öfken üzüntün pişmanlıkların vs vs hepsi kafanı yoruyor. Mantıklı da düşünemezsin zaten ama şöyle bak olaya böyle bir kız senin hayatında olsa seni hadi diyelim bırakmadan sevgili olsa daha mı iyi olurdu? Böyle karakterde birine hayatından daha çok zaman versen daha çok sevgini duygunu versen daha mı iyi olurdu. Böyle bir şey yapmasa ilişkinize devam etseniz ama hep aklı başkalarında olsa daha iyisini bulmada olsa seninde bundan haberin olmasa daha mı iyi olurdu?
    Böyle kızlara hakettiğinden fazla değer verip arkasından üzülmeniz o kadar saçma ki. Kızın hayatından çıkması sana belkide daha iyi bi bölüm kazanma, daha iyi insanlarla tanışma, belkide çok daha iyi bir kızla tanışma fırsatı veriyor.
    Özür dilerim belki bir zamanlar sevgilin olduğu için ağır olucak ama böyle kızlara ucuzdan başka sıfat yakıştıramıyorum. Basitler tam anlamıyla ve orda üç beş haftalık ilişkilerin birindn birine atlarken sen burda hayatının en büyük dönüm noktası olan sınava çalışmıyorsun.
    Eğer her dakika ya bana bunu nasıl yaptı of ben nasıl toparlicam ben napıcam diye diye ağlarsan bi bakarsın mart ayı gelmiş o zaman aklına o kız gelmicek. Bu seferde of ben napıcam çalısamadım onun yüzünden mahvettim hayatımı diye tutuşacaksın.
    8 ayın var bu 8ayın hepsinde o kızı düşünsende sonuç ekranında o sıralamayı görünce o kız aklına gelmicek. 8 ay boyunca onu zerre düşünmeyip çalışsanda o sonuç ekranına bakarken o kız aklına gelmicek.
    Üniversiteye kayda gittiğinde de ilk gün derste de yurtta uyuduğun ilk günde de o kız aklına gelmicek ve ben sana o kızı en az 2-3 yıl sonra unutcaksın demiyorum net bi şekilde 8 ay sonra asla aklına gelmicek diyorum. O gün o ekrana bakarken ben naptım diye kendine kızmakta var vayy beee napmışsın oğluuum diye sevinip hayatını yaşamakta var. Seçim senin.
    Daha hayatına sayısız kız giricek. Ama bunların kalitesini aldıkları eğitimi bile senin okuduğun yer belirlicek %90 oranında.
    Yani şimdi önünde iki seçenek var ya çalış ya zırlamaya devam et. Hangisini secersen seç unutma 8 ay sonra sonucu gördüğünde kimse aklına gelmicek.
    Biraz kendinize güvenin. Bi insan bi insansız elbet yaşayabilir. Millet evladını annesini babasını kaybediyor hayatından saçma salak biri gitti diye mutlu olcağına ağlaman çok saçma. Şuan duyguların yüzünden bunları düşünemezsin ama sınavdan sonra vah vah edip dizlerine vururken düşüneceğine şimdi birinden duy.
    Zaman çabuk geçiyor. Zaman senin keyfini derdini de beklemiyor. Kalk çalış aç arkaya dıptıs dıptıs müzik. Gidip acıklı acıklı şeyler dinleyip depresyona sokma kendini. Kafan allak bullak olduğunda hiç çalışasın olmadığında bile otur biyolojiden not çıkar. Sene sonuna kadar bi bakarsın kaşla göz arasında biyoloji bitirmişsin. Kafan hiç orda olmasa dahi çıkar not bi ara alır eline okursun 3-5kere.
    Uzun uzun yazdım çünkü bu tarz şeyler yüzünden bende 1 yılımı kaybettim. Çok net geçen sene tıp kazanabilirdim. Ama şimdi mezunda bile şüphelerim var. Sende uzatma toparlan diye bu kadar uzun yazdım. Kal sağlıcakla

• L. Kilmister kullanıcısına yanıt
    @savcınız
    @empire1530

eyvallah hocam kafayı toparlayıp başlamaya çalışacağım olan oldu yapacak bir şey yok

@L. Kilmister

Kardeşim sağ ol desteğin için mezunluk cidden adama çok şey yaşatıyor haklısın bir şekilde devam etmemiz şart insanlara verilebilecek en iyi cevap başarılı olmak bunun için de çalışmak lazım eksik olma 6 yıldır şu forumdayım senin gibi 2-3 adam gördüm senin de durumunu geçen seneden takip ediyorum biliyorsun senin kazanmanı da senden çok istedim inşallah bu sene kısmet olur ne diyeyim kafayı derse vermek şart zorlıycam kendimi tekrar sağ ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0BED128C9

@savcınız
    @empire1530

eyvallah hocam kafayı toparlayıp başlamaya çalışacağım olan oldu yapacak bir şey yok

@L. Kilmister

Kardeşim sağ ol desteğin için mezunluk cidden adama çok şey yaşatıyor haklısın bir şekilde devam etmemiz şart insanlara verilebilecek en iyi cevap başarılı olmak bunun için de çalışmak lazım eksik olma 6 yıldır şu forumdayım senin gibi 2-3 adam gördüm senin de durumunu geçen seneden takip ediyorum biliyorsun senin kazanmanı da senden çok istedim inşallah bu sene kısmet olur ne diyeyim kafayı derse vermek şart zorlıycam kendimi tekrar sağ ol
    Sağ olasın hocam. İnşallah kazanacağım ve kazanacaksın bu sene. Dediğim gibi desteğe ihtiyacın ne zaman olursa ben yanındayım. Bu sene bu işi bitireceğiz.

• drpetrıchor44 D kullanıcısına yanıt
    haklısın ne diyim her cümlende bi tokat yedim sanki insanın geride kalan birkaç kişisinden yediği kazığın da acısı çok başka oluyor neyse yorumun için çok teşekkür ederim inşallah senin de gönlüne göre olur
  • Sınav sonucunda tokat yiyeceğine şimdi ye daha iyi sadece çalışmana bak. Doğru insanlar doğru zamanda zaten senin yanında beliriverirler. Şimdi sadece dersine bak iyi çalışmalar. Gönlünüze göre olsun her şey
  • drpetrıchor44 D kullanıcısına yanıt
    Benim yazımın üniversite sınavıyla alakası olmayacak ama 8 ay sonra unutucaksın kısmı fazla iddialı olmuş bence. Ben de bir erkek olarak söylüyorum ki eğer hafıza problemi yoksa bence yıllarca unutamayacak onu. Başarılar!
  • Hocam ben yıkık birisi oldugum icin sevgili islerinden filan pek anlamiyorum.

Tek soyleyecegim sey sen kendini derslere vermek zorundasin.Hayalledigin, hedefledigin yeri kazanmak senin icin şu an cok cok daha onemli bir sey.

Gordugum kadariyla bu sevgili isleri şu yaslarda zaten cabuk bitiyor ve gecici oluyor.Şu an onemli olan sey senin gelecekteki mesleğini belirlemen.Meslek eline gecsin yine seversin ve evlenirsin hatta.Hayatini kurarsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 6 Kasım 2018; 16:31:56 >
  • boş yapıyosun :d
  • Eyvallah hocam sağ ol sen de bu sene tekrar deneyeceksin diye biliyorum inşallah şeytanın bacağını kırarsın
  • Hocam o seni sevmiyormuş zaten. Sevse bi kalemde harcamazdı. Ayrıca evet şu an kafanı toparlayamıyor olabilirsin ama olmuşla ölmüşe çare yok. Olan olmuş üzülmek bir şeyi değiştirmeyecek. Önüne bakmak zorundasın. Kendini düşünmek zorundasın. Çevremden falan biliyorum bu yaşlardaki ilişkilerin çok büyük kısmı zaten kalıcı olmuyor. Çok nadiren sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0BED128C9

haklısın ne diyim her cümlende bi tokat yedim sanki insanın geride kalan birkaç kişisinden yediği kazığın da acısı çok başka oluyor neyse yorumun için çok teşekkür ederim inşallah senin de gönlüne göre olur
    kaç k dan kadlın hocam
  • Hocam iç çeke çeke okudum,kalbim çok kötü sıkıştı.Resmen Hayat kazanmaman için vurdukça vuruyor sana.
    Ayağa kalk hadi,gelecekte seni canından çok sevecek ve gözü senden başkasını görmeyecek olan sadık eşin için,birlikte dünyayı gezeceğin ve onlara bir sürü güzel şey öğreteceğin çocukların için.Pijamalarını giyecekler senden masal anlatmanı isteyecekler.Sıcacık yatak odasına geçeceksiniz,hayatının kadınıyla çocuklarınızı ortanıza alacaksınız birlikte çocuklara masal okuyup saçlarını okşayacaksınız.Hadi kalk geç masanın karşısına istediğin mesleğe ulaş.Bir kaç aptal olay ve insan seni nice güzelliklerden mahrum bırakmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ichabod -- 6 Kasım 2018; 19:51:54 >
  • Towns T kullanıcısına yanıt
    Kız, o zamana kadar çoktan zengin koca bulup baştan hedeflediği hayata ulaşmış olabilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.