< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BED128C9 -- 6 Kasım 2018; 23:13:48 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BED128C9 -- 6 Kasım 2018; 23:13:48 > |
Öncelikle bir kız olarak söylüyorum bunları. Zaten kızın saçma sapan bi bölümü yazıp gitmesinden seni bu şekilde bırakmasından da kızın karakteri az çok belli oluyor. Şuan öfken üzüntün pişmanlıkların vs vs hepsi kafanı yoruyor. Mantıklı da düşünemezsin zaten ama şöyle bak olaya böyle bir kız senin hayatında olsa seni hadi diyelim bırakmadan sevgili olsa daha mı iyi olurdu? Böyle karakterde birine hayatından daha çok zaman versen daha çok sevgini duygunu versen daha mı iyi olurdu. Böyle bir şey yapmasa ilişkinize devam etseniz ama hep aklı başkalarında olsa daha iyisini bulmada olsa seninde bundan haberin olmasa daha mı iyi olurdu?
Böyle kızlara hakettiğinden fazla değer verip arkasından üzülmeniz o kadar saçma ki. Kızın hayatından çıkması sana belkide daha iyi bi bölüm kazanma, daha iyi insanlarla tanışma, belkide çok daha iyi bir kızla tanışma fırsatı veriyor. Özür dilerim belki bir zamanlar sevgilin olduğu için ağır olucak ama böyle kızlara ucuzdan başka sıfat yakıştıramıyorum. Basitler tam anlamıyla ve orda üç beş haftalık ilişkilerin birindn birine atlarken sen burda hayatının en büyük dönüm noktası olan sınava çalışmıyorsun. Eğer her dakika ya bana bunu nasıl yaptı of ben nasıl toparlicam ben napıcam diye diye ağlarsan bi bakarsın mart ayı gelmiş o zaman aklına o kız gelmicek. Bu seferde of ben napıcam çalısamadım onun yüzünden mahvettim hayatımı diye tutuşacaksın. 8 ayın var bu 8ayın hepsinde o kızı düşünsende sonuç ekranında o sıralamayı görünce o kız aklına gelmicek. 8 ay boyunca onu zerre düşünmeyip çalışsanda o sonuç ekranına bakarken o kız aklına gelmicek. Üniversiteye kayda gittiğinde de ilk gün derste de yurtta uyuduğun ilk günde de o kız aklına gelmicek ve ben sana o kızı en az 2-3 yıl sonra unutcaksın demiyorum net bi şekilde 8 ay sonra asla aklına gelmicek diyorum. O gün o ekrana bakarken ben naptım diye kendine kızmakta var vayy beee napmışsın oğluuum diye sevinip hayatını yaşamakta var. Seçim senin. Daha hayatına sayısız kız giricek. Ama bunların kalitesini aldıkları eğitimi bile senin okuduğun yer belirlicek %90 oranında. Yani şimdi önünde iki seçenek var ya çalış ya zırlamaya devam et. Hangisini secersen seç unutma 8 ay sonra sonucu gördüğünde kimse aklına gelmicek. Biraz kendinize güvenin. Bi insan bi insansız elbet yaşayabilir. Millet evladını annesini babasını kaybediyor hayatından saçma salak biri gitti diye mutlu olcağına ağlaman çok saçma. Şuan duyguların yüzünden bunları düşünemezsin ama sınavdan sonra vah vah edip dizlerine vururken düşüneceğine şimdi birinden duy. Zaman çabuk geçiyor. Zaman senin keyfini derdini de beklemiyor. Kalk çalış aç arkaya dıptıs dıptıs müzik. Gidip acıklı acıklı şeyler dinleyip depresyona sokma kendini. Kafan allak bullak olduğunda hiç çalışasın olmadığında bile otur biyolojiden not çıkar. Sene sonuna kadar bi bakarsın kaşla göz arasında biyoloji bitirmişsin. Kafan hiç orda olmasa dahi çıkar not bi ara alır eline okursun 3-5kere. Uzun uzun yazdım çünkü bu tarz şeyler yüzünden bende 1 yılımı kaybettim. Çok net geçen sene tıp kazanabilirdim. Ama şimdi mezunda bile şüphelerim var. Sende uzatma toparlan diye bu kadar uzun yazdım. Kal sağlıcakla |
Ulan Varya 2 sayfa moral verdim bir baktım 2 senelik konu sildim geri ama merak ettim naptı acaba
|
Son 3 cümle harici çöp.
|
Hocam seni severim bilirsin, forumda saygı duyduğum birkaç kişiden birisin.
Uzun uzun yazmışsın, uzunca okudum ben de iç çekerek. Arkadaş konusuna gelecek olursak, kırıkla hazırlanıyorum biliyorsun, mezun senemde lan ben bunlarla artık ölene kadar arkadaş kalırım dediğim dostlarım toz olup gitti. Şuan hayatımda sadece 2 dostum var, tıpkı senin olduğu gibi. Onlar yetiyor zaten. İyi ki varlar. Kız meselesi... Malesef 12. sınıfta çok ama çok benzer şeyleri yaşadım. Tek farkımız o üniye geçmemişti, sadece ayrılmıştık ama iki gün sonra tıpkı sende olduğu gibi sarmaş dolaş biriyle fotoğraf atmıştı. O günü hiç unutamıyorum o yüzden yazdığın fotoğraf mevzusunda falan duvarı yumrukladım ben de. Malesef böyle tipler çok var. Hiçbir şeyi hak etmiyorlar. Üniversitedeyim ben de, böyle tipleri çok görüyorum. Şuan yaşamak için tek hevesim forumda konusunu açtığım İTÜ Uzay veya Kadirhas Bilgisayar mühendisliği. Bunun için yaşıyorum. Ağlaya ağlaya hazırlığı bıraktım. Bu kadar güzel bir üniversitenin hazırlığını bırakmak gerçekten çok koydu. Ama bölümde hayır yoktu. Bana göre değildi. Bilimum sebepler. Hedefin nedir tam bilmiyorum belki de unutmuşumdur ama azıcık hatrım varsa biraz silkelen ve şu hedefine odaklan. Kırık ile beni 10, belki de 15k atacak ama umrumda değil. Tek istediğim konumu ve şartları iyi olan bir bölüm yazdığım gibi. Aşırı huzursuzum, karamsarım. O söylediğim arkadaşlarımdan biri İÜ Fizik'te, adam vizelere bile girmedi ve bıraktı. Onun da hedefi benimle aynı. Liseye girerken o birinci ben ikinci olarak girdim ama görüyorsun sürünüyoruz :D Peki neden? Çalışmadığımızdan. Eminim senin de zekan vardır. Zaten metal dinleyen adamın zekası yüksek olur:dd Ben senin her zaman yanındayım hocam. Bu sene başaracağız bu işi. Artık çok sıkıldım, çok bunaldım. Keşke mezuna kalsaydım diyorum ama üniversite ortamının güzelliğini görmek de aslında benim için kırık obp'den daha iyi oldu. Obp etkisini üniversiteyi düşünürek düşürüyorum. Nolur bırak kızı, düşünme. Yol yakınken dönmüşsün ve senin için iyi olmuş bile diyebilirim. Zaten böyle bir insandan sana hayır gelmezdi. Evet özlyeceksin, utanmasam hala yazacağım bazı zamanlar öylesine özlüyorum ama kız ortam kızı. Bana hayır gelmez hocam. Üniversitede zaten zibilyon tane kız var. Kendine illa ki bulursun. Ha boğaziçi hazırlığı için aynı şeyi söylemeyem :D Nerd tipler çok yahu. Adamlarla bir şey konuşamıyorsun bile. Gelme buraya ahahah. Kendini üzme hocam dediğim gibi, bunları unutacaksın ve geriye dönüp baktığında (sınavı kazanırsan) iyi ki çalışmışım diyeceksin. Her şey aptalca bir anı olarak kalacak senin için. Emin ol o kadar hızlı geçiyor ki zaman, 7 ay kaldı. Hadi şu 7-8 ayı adam gibi değerlendirelim hocam. Senin yanındayım tekrar tekrar söylediğim gibi. Burada sevdiğim birkaç insandan birisin üstte yazdığım gibi. Her zaman yanındayım. Neye ihtiyacın olursa yaz hocam. Ama üzme kendini aptal kızlar için. Tekrar söylüyorum, sınavı kazanınca her şey çok güzel olacak bizim için. Üniversite tanıtım videolarını izle istediğin yerin. Ve kesinlikle 1-2 tane nokta atışı üni/bölüm hedefin olsun. Kal sağlıcakla. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L. Kilmister -- 6 Kasım 2018; 15:22:11 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 6 Kasım 2018; 16:31:56 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ichabod -- 6 Kasım 2018; 19:51:54 > |
|