Şimdi Ara

Okulda Fena Rezil Oldum Yardım Edin Bir Daha Nasıl Gideceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Salı günü biraz erken gitmiştim okula girdim amfiye kimse yok baştan ikinci sıraya oturdum pencereyi de açtım püfür püfür esiyor. O sırada fena şekilde o*surasım geldi ama yapmak istemedim. Bekledikçe iyice karnımda ağrımaya başladı baktım duracak gibi değil ulan zaten kimse yok nolucak ki deyip saldım ama sanki uzaya uydu fırlatıyoruz **ınakoyum. 20 yıllık hayatımda böylesi ya bir ya iki kez olmuştur. Hani insan bir suç işleyince bir hata yapınca falan gören oldu mu milletin tepkisi ne diye etrafına bakar ya bende baktım. Kafamı az çevirmemle sağ arkadaki kızla göz göze geldik. Hayvan gibi kahkaha atmaya başladı bu. Bende göz yaşlarımı zor tutup sınıftan koşar adımlarla çıktım. Sanırım benim pek kullanmadığım dolayısıyla tamamen aklımdan çıkan arka kapıdan girmiş sınıfa. Bir daha da okula gitmedim utancımdan bir daha nasıl bakacam ben o kızın yüzüne. Kesin diğer arkadaşlarına da anlatmıştır of fena rezil oldum.

Edit : Dün okula gittim ama acayip bir korku var içimde. Sırama oturdum çok geçmeden o kızda arkadaşlarıyla geldi bir an göz göze geldik. Hafif bir tebessüm etti ama sanki beni göğsüne yatırıp teselli eder gibi bir tebessümdü. Bende gülümsedim hafiften sonra geçti gitti sırasına. Ben iyi ya kimseye anlatmadı rezil olmadık tüm sınıfa, ne kadar iyi niyetli, ne kadar mükemmel bu zamanda böylesi zor diye geçiriyorum aklımdan. Ders bitince yağmur yüzünden çıkamadım okulun önündeki sundurma gibi şeyim altında yağmur bitsin diye bekliyom mal gibi tek başıma. Tabi ben yusuf yusuf.
    - Bu kadar utanmana gerek yok dersten kaçıp gitmemeliydin insanlık hali olur böyle şeyler.
    - Haklısın
    - Merak etme kimseye de söyleyecek değilim aklında böyle bir şüphe olmasın.
    - ( Nereden biliyor lan bu bunu ??? ) Teşekür ederim.

Hani filmlerde olur ya tam ayrılacakken kız sevdiği elemanı yanağından öper ve kaçar gider elemanında eli yarım saat yanağında kalır hani tam öyle bir an var öptü öpecek bekliyorum. Omzuma dokundu ve

- Sıkıntı yapma gardaş olur böyle şeyler
    - Hönk
    - Hadi gidelim.

Kızın elini tutar, şemsiyesini açar kız başını omzuna yaslar ve gözlerimin önünde ebediyete doğru uzaklaşırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPDGonzales -- 26 Nisan 2016; 10:17:46 >

• Geçmiş olsun canım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahahahahahahah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugunu de bos gecmedık
  • SPDGonzales kullanıcısına yanıt
    uzay bölümü süper olmuş :DD:D

şaka bi yana dostum neden lavaboya gitmedin. bende aynı durumda olurdum öyle bişey yapsaydım. o kız sımdı butun yakın arkadaslarına anlatmıstır artık
  • okumayın siyesbi

• Hiç olmamış gibi davran en fazla 1 hafta konuşulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPDGonzales

Salı günü biraz erken gitmiştim okula girdim amfiye kimse yok baştan ikinci sıraya oturdum pencereyi de açtım püfür püfür esiyor. O sırada fena şekilde o*surasım geldi ama yapmak istemedim. Bekledikçe iyice karnımda ağrımaya başladı baktım duracak gibi değil ulan zaten kimse yok nolucak ki deyip saldım ama sanki uzaya uydu fırlatıyoruz **ınakoyum. 20 yıllık hayatımda böylesi ya bir ya iki kez olmuştur. Hani insan bir suç işleyince bir hata yapınca falan gören oldu mu milletin tepkisi ne diye etrafına bakar ya bende baktım. Kafamı az çevirmemle sağ arkadaki kızla göz göze geldik. Hayvan gibi kahkaha atmaya başladı bu. Bende göz yaşlarımı zor tutup sınıftan koşar adımlarla çıktım. Sanırım benim pek kullanmadığım dolayısıyla tamamen aklımdan çıkan arka kapıdan girmiş sınıfa. Bir daha da okula gitmedim utancımdan bir daha nasıl bakacam ben o kızın yüzüne. Kesin diğer arkadaşlarına da anlatmıştır of fena rezil oldum.

Ahaha
    sakin ol dostum
    Derin nefes al gecmis olsun soguk su icmeyi unutma keske tuvalette yapsaydin valla nasil gidersin bidaha okula bilemiyorum

• Kokusuz salmışsın demekki kız güldüğüne göre. Kız gülünce sende gülseydin sıkıntı olmazdı aslında.gaz çıkarmak gayet doğal yalnız senin mekan yanlış.

• Unutulur boşver

• hak etmişsin ama

• Birisi bişey derse aynen ya ne salmıştım ben bile duramadım oğlum de kendinle dalga geçtiğinde karşı tarafın hevesi kırılacak ve belli bi süre sonra bırakacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osurmak utanilacak birsey degildir. O kizda osuruyordur yani kiz gulunce sende gulseydin sonra komik sekilde kiza karnim agiriyordu felan pirt yaptim

Okumayin Osuran Zebani

• Bir şey olmaz, aksine sen de gülerek bunu komik bir muhabbet, sohbet öğesi haline getirebilirsin.
  • Osuruk hikayelerinin en vasatı bile güldürür

• Haykırdım lan :D Çok şükür bugünde başkası adına utandık
  • Ben utandim.

• Sanki kendileri hic osurmuyor. Sorun sadece onun duymasiysa. Osurmaktami suc gibi sakaya vurabilirsin.

• İnsanin başina gelecek kötü durumlardan biri yapacak bişey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diferansiyel dersiyse uzayla tam otururdu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.