< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E89925F75 -- 29 Nisan 2021; 22:27:38 > |
Erkek arkadaşımın ailesi ile tanışmaya gidiyorum
-
-
ablacım daha geçen ay ilk kez buluşmadınız mı bu ne acele? apar topar evlenecek misin yoksa :P
bu arada pek anlamam ama kıyafet hoş duruyor.
-
Hocam evet biraz hızlı ilerliyoruz ben de şaşkınım ve evet evleneceğiz gibi sonbaharda bekleriz -
hocam çok gösterişli olmamaya dikkat edin
tarzınız nasıl bilmiyorum, yargılamak için söylemiyorum kesinlikle, çok açık giyinmeyin
bunlar haricinde pek bir önemi yok bence, kafanıza göre takılın, size güveniyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E89925F75
Hocam evet biraz hızlı ilerliyoruz ben de şaşkınım ve evet evleneceğiz gibi sonbaharda beklerizNNEEEEE?!?!? WTF NE ÇABUK YA, VAY BE, hadi bakalım adına cidden çok sevindim, allah bi yastıkta kocatsın... düğün ankaradaysa valla gelirim, bi çeyreklik takarım :P torun tosbayı ne zaman elimize alıcaz, öyle kuru kuru evlilik olmaz...
-
Hocam yukarıda attığım elbise nasıl? Biraz yırtmacı var gibi emin olamadım :( -
Yav sevince sürenin bir anlamı olmuyormuş valla sanki 10 yıldır tanıyormuşum gibi hissediyorum :')))) Ankarada değil ama yazın ankaraya gelicez sana bir kahve ısmarlarız kanki -
Sacmalama ne zaman erkek arkadasin oldu eski erkek arkadasina noldu hic dusunmuyor musun senin halini gorunce neler olur diye -
quote:
Hocam yukarıda attığım elbise nasıl? Biraz yırtmacı var gibi emin olamadım :(hocam yırtmaç riski var gibi ama onun dışında süper
tatlı bir iyi aile kızı izlenimi verirsiniz, sizi severler bence
-
Ne alaka ya onun da başka bir hayatı var benden çok daha önce yeni bir sevgilisi vardı ne alaka yani -
quote:
Yav sevince sürenin bir anlamı olmuyormuş valla sanki 10 yıldır tanıyormuşum gibi hissediyorum :')))) Ankarada değil ama yazın ankaraya gelicez sana bir kahve ısmarlarız kankiçok sevindim adına :DD sanki çok sevdiğim bir yakınım evleniyormuş gibi hissettim, biz daha bi kız eli bile tutamadık ;( darısı bizim başımıza.
-
Sen ne zaman yaptin kimin nesi bu anlatsana birazquote:
Ne alaka ya onun da başka bir hayatı var benden çok daha önce yeni bir sevgilisi vardı ne alaka yani -
Ayyy heycanlandımmmm umarım severler. Benim ailem çocuğu çok sevdi çünkü ahhaha -
Aminnn darısı başına kanki saçı kestirsen olacak bence:D -
Napcan hocam oldu işte bir anda -
quote:
Aminnn darısı başına kanki saçı kestirsen olacak bence:Dkestirdim ya bugün hatta konusunu da açtım da, beni bu yıkık karakterimle sevecek kız bulmam lazım yoksa saç maç tip falan hikaye...
-
Anlatsana merak ediyorum nerde tanistiniz senden kac yas buyuk ya da kac ay falan anlat istequote:
Napcan hocam oldu işte bir anda -
Oha sizin adınıza sevindim. -
Teşekkür ederim hocam
-
Hocam beni yanlış anlama ama yaşınız 17-18 falan mı ?
Ben de lise zamanlarımda böyle bir hata yapmıştım ilk aylardan aile ile tanışma olayları olmuştu, ilk günler tabi herşey güzel oluyor ama herşey zannettiğiniz gibi değil.
Bu ergenliklerimi hatırladıkça kafamı duvarlara vuruyorum.
İlişkinize karışmak haddime değil ama kimsenin böyle konular yüzünden üzülmesini istemem, bir insanı yıllarca tanıyamazken, 1 aydır tanıdığın insanı aile karşısına çıkarmak çok hızlı olur, tabii yine de siz bilirsiniz.
Umarım mutlu olursunuz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- medeniyet dediğin tek dişi canavar ne demek
- yeni gözlük takmanın yan etkileri
- üniversitede kınama cezası sicile işler mi
- arkadaşı doğum gününde paylaşılacak şarkılar türkçe
- kızılaydan acity e nasıl gidilir
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- para sayma makinesi bim
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X