Şimdi Ara

Dün Yaşadığım Bir Kız Erkek Tartışması(kavgası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün saat akşam 10 civarları merkezdeki heykelin çimlerinde oturuyoruz 3 kişi..arkamıza üniversiteli oldukları belli olan bir kız ve bir erkek geldi..kız ağlarken oğlan kızın bacaklarına tekme atıodu..kız o arada ben bekletmedm seni falan dedi..
    sonra oğlan sinirlenip karşı aradan yürümeye bşladı.kızda diğer aradan yürüdü bir müddet sonra kız arkasını dönüp oğlanın peşinden koşmaya başladı. ve gene bir yere oturtturdu erkek kızı.ve gene tekmeledi falan...

biz bi halt anlamadık kız süper ötesi bi kız oğlan kazma tipli...
    biz arkadaşlarla lan kızım bassana tekmeyi falan diyoruz kız bön bön dayak yio...
    bi kız bunları yaşadıktan sonra niye peşinden koşar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 20 Eylül 2008; 10:45:26 >

• mal olduğu için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: # sLh #

niye peşinden koşarı bırak da 3 kişi niye almadınız o ameleyi aşağıya

2 arkadaş düşündük ama birimiz bırakın karışmayın falan dedi...bizde karışmadık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultio

dün saat akşam 10 civarları merkezdeki heykelin çimlerinde oturuyoruz 3 kişi..arkamıza üniversiteli oldukları belli olan bir kız ve bir erkek geldi..kız ağlarken oğlan kızın bacaklarına tekme atıodu..kız o arada ben bekletmedm seni falan dedi..
    sonra oğlan sinirlenip karşı aradan yürümeye bşladı.kızda diğer aradan yürüdü bir müddet sonra kız arkasını dönüp oğlanın peşinden koşmaya başladı. ve gene bir yere oturtturdu erkek kızı.ve gene tekmeledi falan...

biz arkadaşlarla lan kızım bassana tekmeyi falan diyoruz kız bön bön dayak yio...

4s kuralının en güzel örneklerinden birisini görüyoruz...

• aferin lan oğlana işi biliyormuş.Hep erkekler mi koşcak? şımartmıcaksın işte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: # sLh #

niye peşinden koşarı bırak da 3 kişi niye almadınız o ameleyi aşağıya

Kendini savunmayıp hıyarın peşinden giden bayanı kusura bakma ama işi gücü bırakıp koruyamaz kimse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VeNoM

quote:

dün saat akşam 10 civarları merkezdeki heykelin çimlerinde oturuyoruz 3 kişi..arkamıza üniversiteli oldukları belli olan bir kız ve bir erkek geldi..kız ağlarken oğlan kızın bacaklarına tekme atıodu..kız o arada ben bekletmedm seni falan dedi..

4s kuralının en güzel örneklerinden birisini görüyoruz...

4s nedir bi açıklayabilirmisin acaba??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden mi bırakamıyor onu çünkü kız kendini ona mahkum bırakacak şeyler yapmış olabilir yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 20 Eylül 2008; 10:53:27 >
  • hamiledir
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4Reaky

hamiledir

Hamile kıza tekme atıyor adam???Bunu yapıyorsa zaten hamileyim felan demem bırakır giderim ben.
  • indirseydiniz be kardeşim ayıptır sokak ortasında kız dövülürmü
  • quote:

Orjinalden alıntı: SweetBoyJNR

indirseydiniz be kardeşim ayıptır sokak ortasında kız dövülürmü

dostum yukarda söylemiştim 1 arkadaşımız vazgeçirdi...
    fakat dayak yien kızın tekrar dönüp arkasından gitmesi bize son derece garip geldi...
  • quote:

quote:

fakat dayak yien kızın tekrar dönüp arkasından gitmesi bize son derece garip geldi...

Allah tan gitmemişsiniz görmüon mu erkek değil kız kazma hala peşinden gidio

siz orda gidip karışsanız kız dese "sizene lan erkek benim değil mi hem döver hem sever" ne yapacan

• quote:

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

quote:

quote:

Allah tan gitmemişsiniz görmüon mu erkek değil kız kazma hala peşinden gidio

siz orda gidip karışsanız kız dese "sizene lan erkek benim değil mi hem döver hem sever" ne yapacan

vallaha onu hiç düşünmedim bide öle bişi olsa
    babalara gelirdik

• o zaman konuyu kısaca öztliyelim;

Ömrümün güzel çağı, içimdeki bin heves
    her güzelin ardından tükendi nefes nefes
    artık sevda yolunda ne dilimde bir dua
    ne mızrabımda şevk var ne sazımda eski ses
    her güzelin ardından tükendi nefes nefes

• kız çocuğu seviyor ama kız bir lolo yapmış...lolo yaptığı için bir iki darbe yemiş ama hem sevdiği hem suçlu olduğu için çocuğun peşinden gitmiş..erkek de büyük ihtimal seviyordur ama sinir harbi yaşıyordur...büyük ihtimal "napıyon kardeşim" gibi bir şey söyleyip çocuğun yanına gitseydiniz büyük ihtimal cenaze namazınızı kılıyor olurduk bu öğlen...şimdi barışmışlardır bile...şimdi aynı caddede sarmaş dolaş yürüyorlardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Choppe®

4s kurali
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=4s+kurali

• 4S KURALINI BİLMİYORSANIZ İŞE BAŞLAMAYIN

SEVEN SEVİLİR SEVİLMEYEN SEVİLMEZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Choppe®

4s kurali
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=4s+kurali

koptum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.